Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94131 replies to this topic

#86581 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2018 - 00:19

ΔΛΔ εάν δεν έχει η τσέπη σου ένα νυφικό, ένα κουστούμι, μια εκκλησία και έξω απο την πόρτα για θρησκευτικο.

Και οι προσκλήσεις, φάκελος και σε κόλλα Α4 (που κάτι μου λέει μπορεί να έχει και 2 κροσλήσεις η κάθε κόλλα) φωτοτυπίες και άντε ένα ταχυδρομείο. Και το φινάλε-φινάλε εάν ξέρεις και από photoshop/gimp/inkscape/whatever τις κάνεις και μόνος σου.

ΔΛΔ οι φαμφάρες είναι το ακριβαίνουν τον γάμο (όπως η μίζες τα δημόσια έξοδα).

@vectrapearl Πολύ μάγκικα εξηγήθηκες στον γάμο σου.

Και στο φινάλε φινάλε πρέπει να δεις ΓΙΑΤΙ παντρεύεσε είναι απλό το ζήτημα, σαν το ποδήλατο. (Ο έγγαμος βοίος μετά δεν ξέρω και δεν προσδοκώ να μάθω.)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 28 Φεβρουάριος 2018 - 00:25

#86582 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2018 - 12:23

ΔΛΔ εάν δεν έχει η τσέπη σου ένα νυφικό, ένα κουστούμι, μια εκκλησία και έξω απο την πόρτα για θρησκευτικο.

Και οι προσκλήσεις, φάκελος και σε κόλλα Α4 (που κάτι μου λέει μπορεί να έχει και 2 κροσλήσεις η κάθε κόλλα) φωτοτυπίες και άντε ένα ταχυδρομείο. Και το φινάλε-φινάλε εάν ξέρεις και από photoshop/gimp/inkscape/whatever τις κάνεις και μόνος σου.

ΔΛΔ οι φαμφάρες είναι το ακριβαίνουν τον γάμο (όπως η μίζες τα δημόσια έξοδα).

@vectrapearl Πολύ μάγκικα εξηγήθηκες στον γάμο σου.

Και στο φινάλε φινάλε πρέπει να δεις ΓΙΑΤΙ παντρεύεσε είναι απλό το ζήτημα, σαν το ποδήλατο. (Ο έγγαμος βοίος μετά δεν ξέρω και δεν προσδοκώ να μάθω.)

βασικα απο την εμπειρια μου με τοσους γαμους που εχω παει μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι τα κοστη ανεβαινουν κατα ενα μεγαλο ποσοστο απο τους γονεις και οχι απο το ιδιο το ζευγαρι..σαφεστατα υπαρχουν και ζευγαρια που γουσταρουν και χαλανε εξτρα λεφτα για μεγαλα γλεντια και τα σχετικα αλλα στις μερες μας οσο πανε και λιγοστευουν....

αν και αυτο που ειπες το ειπες λιγο υπερβολικα ναι..αυτο ειναι...ενα νυφικο(οπως ειπα εμεις το αγορασαμε απο αποθηκη 500 ευρω αν δεν κανω λαθος και επειδη υπαρχει οικογενειακη επιχειρηση απο τον θειο μου βιοτεχνια ρουχων το τρελανε η γυναικα στην μεταποιηση και το εφερε οπως αυτη το ηθελε αν θες το κανεις και ενοικιο και δινεις 300 400 ευρω) ενα κουστουμι και προσκλητηρια...και μπουμπουνιερες..εγω οπως ειπα online τις πηρα 1 ευρω το κομματι και ηταν σουπερ....αλλοι οπως ενα φιλικο μου ζευγαρι κατσανε και τις εφτιαξαν μονοι τους..βασικα μαζευομασταν στο σπιτι τους και τσουκου τσουκου..με καφε τσιγαρο ποτα σουβλακια τις φτιαχναμε και καναμε και το χαβαλε μας...

ουτε πολλα πολλα στολιδια στην εκκλησια...αυτο που την κανουν επιταφιο την εκκλησια για εναν γαμο ποτε δεν το καταλαβα...εκτος τις ανθοδεσμης που η γυναικα μου την ηθελε υπερπαραγωγη(και δεν της χαλασα χατηρι)και αυτο το παπαρι πως το λενε που μπαινει στο καπο του αυτοκινητου δεν βαλαμε αλλα λουλουδια...αντιθετος πηραμε κατι πολυ ωραια μπαλονια σε σχημα λευκων περιστεριων πηρα και μια μπουκαλα ηλιο απο εναν φιλο με οξυγονα ιατρικα που εχει και ενα καρουλι λευκη κορδελα και γεμισαμε την εκκλησια εξω λευκα περιστερια που στο τελος συμβολικα κοψαμε και 2 να πανε ψηλα...

μπορει ολα αυτα να ακουγονται λιγο προχειρα αλλα το αποτελεσμα ηταν μια χαρα και αρεσε σε ολους....

ενα εξοδο που δεν αναφερθηκε πουθενα και ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.....ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ!!

ενα κανονικο πακετακι φωτογραφιες σπιτι γαμπρου σπιτι νυφης εκκλησια και βιντεο...μαζι με τα ψηφιακα αλμπουμ(συνηθως 2 με 3 μικρα για πεθερικα και 1 μεγαλο για το ζευγαρι)1000 ευρω μεσα στο νερο...καμια φορα και 1500 και κανουν και δωρο μια φωτογραφηση μετα τον γαμο (αλλη μερα)σε οποιο μερος θελεις εσυ να πας ..πχ ντυμενοι με τα του γαμου σε μια παραλια.....μαλιστα ειχα κανει μια ερωτηση σε εναν και μου πεταει χαλαροτατα το ποσο των 2500 ευρω ..αφου δεν επεσα απο την καρεκλα πρωτα .....αστειευτικα λεγοντας του ''θα εισαι και στην συληψη του παιδιου να τραβας?"γελασε μεν αλλα μου πεταξε το κορυφαιο..."ΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ DRONE"

ΧΕΣΤΙΚΑ μεγαλε...τι να το κανω το drone ρε αδερφε?για να δω αν ο κουμπαρος την ωρα που αλαζουμε βερες ειναι offside..?

τελικα θυμηθικα οτι εχω μια παλια συμμαθητρια που κανει αυτην την δουλεια και χωρις βιντεο (επειδη θεωρουσαμε οτι και το βιντεο ειναι αχρειαστο γιατι ποσες φορες να δεια τον αγαμο σου σε βιντεο..μετα τις 2-3  ειναι και ανωμαλια :hehehe: ...)κλεισαμε στα 500 ευρω...αλλα ειχε και αλλους 2 μαζι να την βοηθαμε με εξτρα καμερες...

γενικα εμενα ο γαμος μου πηγε 2 χιλιαρικα σκαρτα με ολα μεσα μεχρι και τα παραβολα...(με νυφικο πληρωμενο απο τους γονεις μου και κουστουμι απο την πεθερα μου)...και απο συγγενεις με τα δωρα τους ηρθα ισα βαρκα ισα πανια....

ΥΓ ο εγγαμος βιος ειναι μια χαρα φιλε...ειδικα αν κανεις αυτο που προτεινω παντα σε ολους.. να συγκατοικειτε πρωτα..εγω ετσι εκανα..και οταν παντρευτηκα δεν αλλαξε κατι....ειδικα στον πολιτικο που τον εκανε τεταρτη πρωι και μετα πηγα να ανοιξω το μαγαζι για να δουλεψω....  :riiight:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 28 Φεβρουάριος 2018 - 12:37

#86583 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2018 - 05:26

Για την αϋπνία τι είπαμε οτι κάνουμε?? Α ναι χαζεύουμε google maps τυχαίες πόλεις, gotcha. ^.^;

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#86584 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2018 - 08:02

Πολύ, παρα πολύ boku no hero academia στα βραβεία. Το πολύ κακο του συγκεκριμένου θεσμού από το crunchy είναι πως τα πολύ εμπορικά θα νικήσουν για τον λόγο ότι, εκτός από μεγάλο κοινό, είναι τα μόνα με κοινό σε αυτήν την κατα τα αλλα niche βιομηχανία.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#86585 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2018 - 11:22

Πολύ, παρα πολύ boku no hero academia στα βραβεία. Το πολύ κακο του συγκεκριμένου θεσμού από το crunchy είναι πως τα πολύ εμπορικά θα νικήσουν για τον λόγο ότι, εκτός από μεγάλο κοινό, είναι τα μόνα με κοινό σε αυτήν την κατα τα αλλα niche βιομηχανία.

εγω ποτε μου δεν καταλαβα γιατι κατι ''εμπορικο'' να ειναι κακο να κερδιζει καποια βραβεια...

οπως πχ στα οσκαρ..γιατι να πρεπει ντε και καλα οσκαρ να περνουν κατι ταινιες με βαθυ τιτλο και δυσκολα νοηματα(για μενα αυτα τα βρισκω μονο στο sundance film festival)και οχι κατι εμπορικο..?δηλαδη οταν σαρωνε ο τιτανικος και ο αρχοντας των δαχτυλιδιων τα οσκαρ χαλασε η ποιοτητα του θεσμου..?

ανεκαθεν ημουν υπερ των βραβευσεων σε ποιο εμπορικες ταινιες...εγω για παραδειγμα που θελω βιβλιο για να γραψω τις ταινιες που εχω δει στην ζωη μου πραγματικα να εχω δει μια χουφτα' 'οσκαρικων'' ταινιων και να τις εχω απολαυσει....οχι οτι η αλλες ηταν για τα σκουπιδια αλλα μιλαμε για pure watching satisfaction...οπως για παραδειγμα το spotlight  που με 0% σκηνη που να σου ανεβαζε εστω και ενα δεκατο τον παλμο σου σε εχει στην τσιτα σε ολη την ταινια.... 

θα συμφωνησω με τον απο πανω οτι τα βραβεια που βγαινουν απο ψηφο κοινου ειναι λογικο και επομενο να πηγαινουν σε ποιο εμπορικα σημεια μιας και ψηφιζει κοινο που κακα τα ψεματα δεν εχει το υποβαθρο για ποιο ποιοτικα πραγματα η τουλαχιστον δεν ειναι τοσο μεγαλο το ποσοστο που να μπορει να κανει την διαφορα απο την μαζα...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 01 Μάρτιος 2018 - 11:24

#86586 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2018 - 12:47

εγω ποτε μου δεν καταλαβα γιατι κατι ''εμπορικο'' να ειναι κακο να κερδιζει καποια βραβεια...

οπως πχ στα οσκαρ..γιατι να πρεπει ντε και καλα οσκαρ να περνουν κατι ταινιες με βαθυ τιτλο και δυσκολα νοηματα(για μενα αυτα τα βρισκω μονο στο sundance film festival)και οχι κατι εμπορικο..?δηλαδη οταν σαρωνε ο τιτανικος και ο αρχοντας των δαχτυλιδιων τα οσκαρ χαλασε η ποιοτητα του θεσμου..?

ανεκαθεν ημουν υπερ των βραβευσεων σε ποιο εμπορικες ταινιες...εγω για παραδειγμα που θελω βιβλιο για να γραψω τις ταινιες που εχω δει στην ζωη μου πραγματικα να εχω δει μια χουφτα' 'οσκαρικων'' ταινιων και να τις εχω απολαυσει....οχι οτι η αλλες ηταν για τα σκουπιδια αλλα μιλαμε για pure watching satisfaction...οπως για παραδειγμα το spotlight  που με 0% σκηνη που να σου ανεβαζε εστω και ενα δεκατο τον παλμο σου σε εχει στην τσιτα σε ολη την ταινια.... 

θα συμφωνησω με τον απο πανω οτι τα βραβεια που βγαινουν απο ψηφο κοινου ειναι λογικο και επομενο να πηγαινουν σε ποιο εμπορικα σημεια μιας και ψηφιζει κοινο που κακα τα ψεματα δεν εχει το υποβαθρο για ποιο ποιοτικα πραγματα η τουλαχιστον δεν ειναι τοσο μεγαλο το ποσοστο που να μπορει να κανει την διαφορα απο την μαζα...

"Γιατι ειμαστε αλτ και ιντυ ρε μλκ και βλεπουμε μονο οτι εχει κανει demonetize το youtube, άσχετα αν οι μόνιμες αντιπαραθέσεις μας είναι πασοκ-νδ και γαυρος βαζελος"  :kakaka:

Για την αϋπνία τι είπαμε οτι κάνουμε?? Α ναι χαζεύουμε google maps τυχαίες πόλεις, gotcha. ^.^;

Καλη φαση δεν το χα σκεφτεί 

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 01 Μάρτιος 2018 - 12:48

stasou%2520mygdala.jpg

#86587 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2018 - 14:43

Βασικά το μόνο "κακό" που έχει είναι ότι δεν βοηθάει να αναδειχθούν καλές προσπάθειες από την αφάνεια και δεν μιλάμε μόνο για σούπερ ντιπ σειρές φουλ στην αλληγορία και στα νοήματά. Παρόλα αυτά συνήθως αυτοί που παραπονιούνται είναι και όσοι δεν μπαίνουν στη διαδικασία να ψηφίσουν καν. Σε βραβεία κοινού είναι αναμενόμενα τέτοια αποτελέσματα.

ySss0UF.jpg

#86588 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2018 - 15:58

Από πότε τα Όσκαρ βραβεύουν ταινίες με "δύσκολα νοήματα"; Είναι ο ορισμός του διαγωνισμού εμπορικού κινηματογράφου, ή τουλάχιστον αυτού που απευθύνεται σε μια τεράστια αμερικανοκεντρική κλίκα που αναπαράγει συνέχεια τα προϊόντα της αναζητώντας πλέον το πιο pc περιτύλλιγμα για να δείξουν πόσο σύγχρονες και κοινωνικά ευαίσθητες είναι. Τώρα το αν αυτό θα ήταν εξίσου εμπορικό αν τα βραβεία δεν επηρέαζαν και δεν καθοδηγούσαν το κοινό είναι ένα ζήτημα...

O6rrvsU.jpg

#86589 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2018 - 22:36

.
..γεια

wdasa.png

#86590 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2018 - 22:49

ενα εξοδο που δεν αναφερθηκε πουθενα και ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.....ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ!!

Smartphones comes cheaper especially with frends cousins and mparmpa from the village.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 01 Μάρτιος 2018 - 22:50

#86591 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2018 - 22:51

Γεια xd

Οσον αφορα τα βραβεια, πιστευω οτι το BNHA πηρε λίγα παραπάνω βραβεια απ' οτι χρειαζοταν xD
Δεν θα δωσω και πολλή σημασία ούτως ή αλλως διοτι το κοινο ψηφισε, λογικο ηταν να παει ετσι. Φανταζομαι οτι με αυτη τη λογική πριν απο τεσσερα χρονια θα εβγαινε το SAO πρωτο σε ολα xD

No hate on BNHA tho, το βρισκω παρα πολυ καλο, απλα χαντακωνονται αλλα ανιμε ετσι.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86592 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2018 - 23:37

Τουλάχιστον πηρε βραβεια ένα καλό άνιμε δις τάημ...γιατί το συνηθισμένο συνήθως καταντά με σειρές  που απορείς πως απέκτησαν καν φήμη πόσο μάλλον "βραβεια" ή γιατί τα βλέπει ο κόσμος γενικότερα αν δεν είναι απλα λόγο pleasure και μαζοχισμού γελώντας με τη παρέα μου, να βγαίνουν #1 και #2.Βλέπε τη χρονιά του SAO , akame ga kill  , tokyo ghoul κ.α

Ο κόσμος απλα δεν έχει κρίση και βλέπει ότι διαφημίζουν τα σίτε απτα οποία βλέπει άνιμε. Για να το δείχνει καλό θα ναι και 0 σκέψη γιατί δεν χρειάζεται κιόλας. Αλλα παίζει ρόλο, πέρα της βλακείας ή έλειψης κρίσης, κι "επειδή απλα ψήφισα το 1 ένα που είδα χωρίς να χω δει τίποτα άλλο απτη σεζόν εν τέλη", είναι και ποιες ηλικίες πάνε κ ψηφίζουν συνήθως στα περισσότερα σάητ. ή και τι άτομα. (12χρονα γουιμπς γκουχ*)

Εν τέλη απλά βλέπεις ότι σου κινεί το ενδιαφέρον και κρίνεις μόνος σου αφήνοντας στην άκρη τέτοιου είδους poll , προσωπικά απλά τα κοιτάω για να ξέρω τι άνιμε να αποφύγω συνήθως και όχι για το τί να δω. Λίγες οι εξαιρέσεις αλλα ευτυχώς υπάρχουν που να ψηφίζεται κάτι όντος αξιόλογο. Σε αντίφαση κιαυτο με το τι έκανα ή ψήφιζα μικρότερος αλλα δεν πειραζει. Πιάνοντας και πολλα άνιμε από πάντα πιο πολύ για χαβαλέ γίνεται βασικά αλλά λέμε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 01 Μάρτιος 2018 - 23:38

フカフカ

#86593 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2018 - 23:39

Τώρα που έχουν βγει όλες οι βαθμολογίες της εξεταστικής, ξαναλέω τον πόνο μου...

Δεν γίνεται να παίρνεις σε όλα τα μαθήματα 10 στην εξεταστική και ένας μαλάκας να σου βάζει 5 επειδή έτσι του κάρφωσε! :redcard2: :benkyou: :roar:

#86594 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2018 - 23:40

Παντως το οτι το kobayashi's Dragon Maid νικησε το konosuba στο βραβειο κωμωδίας με ξεπερνα. Το πρωτο ηταν μεν πολυ ευχάριστο και αστειο, αλλα το konosuba ηταν απλα σε αλλη κατηγορια. Ο,τι πιο αστείο εχω δει εδω και καιρό (το poputepipikku εχει σπασει ρεκορ αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα xD). Παω στοιχημα οτι βγηκε η kobayashi λόγω της Καννα (best loli, can't blame them).

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86595 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2018 - 23:50

Μου έκανε αίσθηση και εμένα η ήττα του konosuba. Δεν με χαλα καθόλου η δρακουπηρετρια, μιας και το βρίσκω "πολύ ανιμε έργο" και έχει επαρκή κωμωδία, αλλά περίμενα από διαισθηση το πρώτο να έχει περισσότερο κοινό, λόγω των waifu και του hype από διάφορα κανάλια YouTube κυρίως, όχι ότι δεν είναι αστείο.
Γνωρίζει κανείς αν προβλήθηκαν και τα δύο από το crunchy?
Αν ναι, τότε λολι waifu >>> μαγυσσοπουλα waifu.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018