Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#86281 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2018 - 00:08

κακοήθειες μωρέ, τα καλύτερα είναι για την οικογένεια.

Και το monogatari να δεις πόσο μα ΠΟΣΟ καλό είναι για τα αδελφάκια σου.

Είναι διδακτικό για το πώς να καθαρίζεις τα δόντια σου. Νούμερο τρία έργο για οικογένεια. Θα με ευχαριστεις μετά.

Και σταματήστε το bullying για το monogatari!

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#86282 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2018 - 00:11

Βέβαια μπορεις να δεις και το
Boku no Pico to Chiko to Coco. For educational purposes

Αυτο θα το προβαλλω στην επομενη οικογενειακη συγκεντρωση μας!

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86283 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2018 - 00:26

Είναι διδακτικό για το πώς να καθαρίζεις τα δόντια σου. Νούμερο τρία έργο για οικογένεια. Θα με ευχαριστεις μετά.
Και σταματήστε το bullying για το monogatari!

Που το δες εσύ το μπούλη και το φοβήθηκες; Μα και στη τελική όταν αναφέρεις την οδοντόβουρτσα τα ζητά και σένα λίγο το πωπουδίνι σου.

Αυτο θα το προβαλλω στην επομενη οικογενειακη συγκεντρωση μας!

Έτσι μας βλέπω στις ειδήσεις σε λίγες μέρες.
'Οικογενειακη τραγωδία. Οικογένεια στο νοσοκομείο μετά από σοκ κατά την διάρκεια προβολής Μίκι Μάο αμφιβόλου περιεχομένου'

#86284 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2018 - 00:45

Hey, η καντι καντυ και η χαιντι γαμανε, πλς

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 03 Ιανουάριος 2018 - 00:45

フカフカ

#86285 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 384 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2018 - 00:47

Hey, η καντι καντυ και η χαιντι γαμανε, πλς

Ναι βρε, τα λατρευαν αυτα, απλα το στυλ ηταν που λιγο τους αποθαρρυνε γενικώς με τα ανιμε. Πχ η Καντυ Καντυ ειχε κατι ματια να, που τους φαινεται ασχημο.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86286 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2018 - 00:51

Που να δουν κανα ανιμε απο τεζουκα η ουρασαβα δλδ, η κανα kaiji ψυχολογικο σοκ απτις μυτες θα παθουνε XDXD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 03 Ιανουάριος 2018 - 00:51

フカフカ

#86287 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 384 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2018 - 00:57

Χαχαχα οι μύτες ειναι απλα

πώς το περιγραφουν αυτο?

Theyre just interesting.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86288 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2018 - 01:58

WTF?!

Youtube Video

I've seen them all!!!!!

:puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:

stasou%2520mygdala.jpg

#86289 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2018 - 16:05

Ρε φίλε δεν μπορώ όμως τον Rob στη καρδιά μου τον έχω ότι και να κάνει.

#86290 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2018 - 17:27

Είσαι κάπου χωρίς τρεχούμενο νερό? Τί σου συμβαίνει Nikolai_Karapetsov, από ποιό γκούλαγκ μας γράφεις?

25675115_10211531170024067_67343992_n.jp

Με στειλανε στο ιρκουτσκ

Μπα μου τα μπερδευει η μηχανη , περισευει η κοτσιδα απο το κρανος και χτυπιεται στον αερα

Παλιοτερα ημουν στο εξοχικο κανα 3μηνο χωρις ρευμα , ηταν φθινοπωρο και ειχε ζεστη οποτε δεν μπορω να πω οτι μου ελειψε , το μονο σπαστικο ηταν το πλυσιμο των ρουχων απο τοτε εχω σιχαθει το πλυσιμο στο χερι

Πλεον ο τροπος που κανω ελευθερο (motocamping) ειναι να φορωνω υπνοσακο η οτι αλλο πανω στην μηχανη , βρισκω καλη καβατζα να στησω και αν πεινασω η χρειαστω κτ παιρνω μηχανη και παω στο πλησιεστερο πιτογυραδικο σουπερ μαρκετ κλπ

#86291 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2018 - 19:00

:puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:  :puke:

Ps Ο Halford είναι ο τραγουδιστής των Judas priest. Απλά οι Babymetal κάνουν κάπως ποιο παιδικό στυλ και λές λίγο WTF. Απο την πλευρά των Babymetal όμως θα ήταν μια εμπειρία δλδ μιλάμε για ΤΕΡΑΤΑ τις metal και απο τα ποιο κλασικούς καλλητέχνες τις metal. Από την άλλη κάτι έλειπε από το show κάτι δεν κολλούσε στην συνεργασία!!!!

25675115_10211531170024067_67343992_n.jp

Με στειλανε στο ιρκουτσκ

Μπα μου τα μπερδευει η μηχανη , περισευει η κοτσιδα απο το κρανος και χτυπιεται στον αερα

Παλιοτερα ημουν στο εξοχικο κανα 3μηνο χωρις ρευμα , ηταν φθινοπωρο και ειχε ζεστη οποτε δεν μπορω να πω οτι μου ελειψε , το μονο σπαστικο ηταν το πλυσιμο των ρουχων απο τοτε εχω σιχαθει το πλυσιμο στο χερι

Πλεον ο τροπος που κανω ελευθερο (motocamping) ειναι να φορωνω υπνοσακο η οτι αλλο πανω στην μηχανη , βρισκω καλη καβατζα να στησω και αν πεινασω η χρειαστω κτ παιρνω μηχανη και παω στο πλησιεστερο πιτογυραδικο σουπερ μαρκετ κλπ

Σκάστο προς Vladivistok μεριά η Μαμά Ιαπωνία όλους τους περιθάλπτει!!!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 03 Ιανουάριος 2018 - 19:05

#86292 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2018 - 20:41

Spoiler: weeelp

#86293 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2018 - 22:08

Από τη μια οι καταγέλαστοι metal purists, από την άλλη και ο Ρομπ που είναι αναγκασμένος να υπερασπίζεται το μωρό μεταλ επειδή είναι πληρωμένος. A match made on an anvil.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 03 Ιανουάριος 2018 - 22:08

#86294 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2018 - 22:09

Ρε φίλε δεν μπορώ όμως τον Rob στη καρδιά μου τον έχω ότι και να κάνει.

Μωρε ναι, εδω ειναι ο θέμας: οτι επειδη τον γουσταρω με εκνευρισει διπλα αυτη η αηδια που ειδα.

Αν προσπαθουσε να το βγαλει με την σπασμενη και γερασμενη φωνη του, θα γουσταρα για την προσπαθεια.

Αν αφηνε την κοπελιτσα να τραγουδησει, και απλά συμμετειχε σε μερικα σημεια ως guest, θα έλεγα μπραβο το παλληκαρι που προσπαθει να προωθησει τα νεα παιδιά και τη δουλεια τους.

Αλλα ο τυπος την καβαλησε φωνητικά στο κομματι, και δεν ειχε τα φοντα να το κανει. Οποτε το αποτελεσμα ηταν ΓΤΠ.

Και ναι, συμφωνω με Rob Zombie απειρα: Τα παιδια εχουν ενεργεια. Χιλιες φορες αυτές - even if it is nt really my thing  - παρά ολοι αυτοι οι βαρβατοι που νομιζουν οτι τεχνη ειναι μεηκ-απ, γκαριδες και παχια λογια. Η ενεργεια ειναι ενεργεια και αξιζει σεβασμο, ειτε ερχεται απο grindcore, psy-trance είτε πεντοζάλη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 03 Ιανουάριος 2018 - 22:17

stasou%2520mygdala.jpg

#86295 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2018 - 00:09

Μιας που λεμε για τετοιες μουσικες , επεσα πανω σε αυτο πριν λιγο 

Youtube Video

I giggled :P

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...