Καλή τύχη με την γαλέρα που έχεις μπλέξει, πόσους μήνες μισθοδοσία σου χρωστάνε!; ![]()
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2017 - 17:44
Γκαντεμια μιλαμε.
Παραμονη πρωτοχρονιας, ο πατερας μου και η αδελφη μου ειπαν να αρρωστησουν. Ετσι, το ρεβεγιον που θα γινοταν σπιτι μας μαλλον θα ακυρωθει και ολη η προετοιμασια θα παει χαμενη... Και το χειροτερο, την αλλαγη χρονου μονοι μας θα την περασουμε...
Συν το οτι τωρα κινδυνευω να αρρωστησω και εγω και, πιστεψτε με, δεν θελω.
Κοτζαμ χρονιαρα μερα χαλασε.
Τουλαχιστον, εσεις να περασετε καλα, παιδια. Και του χρονου xD

that's a dude!
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2017 - 22:18

that's a dude!
Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2018 - 11:48
Καλή τύχη με την γαλέρα που έχεις μπλέξει, πόσους μήνες μισθοδοσία σου χρωστάνε!;
Well πληρώθηκα αλλά μετά απο παίδεμα. Τώρα μένει να δούμε για τον Μισθο του Δεκεμβριου, δε έπεσε και τηλεφωνάκι έτσι ξαφνηκά που λέει:
"Είμαστε απο την Χ εταιρία ενδιαφέρεστε να εργαστείτε μαζί μας, ψάχνουμε PHP developer."
Απάντησα:
"F*** yeah." (Μάγκικη μετάφραση του "Εργάζομαι αλλά είμαι ανοικτός σε νεες ευκαιρίες")
Σκεύτικα:
"Αχ άγιε thanks πάνω στην ώρα."
Και να φανταστείς ισως να μην έχω στείλει ούτε καν CV ή να υπάρχει κάποιο ξέμπαρκο. Δηλαδή ούτε καν τέτοια τύχη πάνω στα δύσκολά τσαπ πρόταση για εργασία.
Δε προτοχρωνιά έκανα ρεβεγίον γράφοντας εργασία μεταπτυχιακού.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 01 Ιανουάριος 2018 - 14:05
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2018 - 23:29

that's a dude!
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2018 - 19:03
WTF?!
I've seen them all!!!!!
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2018 - 21:56

that's a dude!
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2018 - 22:11
Κοίτα τι ωραία οικογένεια! Έχουν και σκυλο! Τι καλές φίλες! Κατέβηκαν στην άβυσσο μαζί!
(Αυτά θα είναι τα δικά σου σχόλια πριν φτάσετε στα επικείμενα επεισόδια.)
Από προσωπική εμπειρία, αν οι γονείς σου έχουν την παραμικρη επιθυμία να δουν ανιμε, όπως η μητέρα μου, οτιδήποτε από Ghibli είναι ασφαλής και αποτελεσματική επιλογη.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2018 - 22:18
Βασικα, η οικογενεια μου έχει και μια συγκεκριμενη νοοτροπια. Δεν τους αρέσουν και ιδιαίτερα τα ανιμε γιατι έχουν μια λανθασμενη αποψη χωρίς καν να έχουν δει τίποτα παρα Χαιντι και Καντι Καντι (ισως και σεηλορ μουν) που ήταν και της γενιας τους xD τα αδελφια μου ειναι λιγο μικρα ακομα (εκτη δημοτικου και πρώτη γυμνασίου) οπότε ειμαι μονος προς το παρόν

that's a dude!
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2018 - 22:23

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2018 - 22:47
Εν τω μεταξύ, εχω μια μικρηηηη εντυπωση οτι ουτε το FMA ουτε το made in abyss ειναι ωραια ανιμε για την οικογενεια xD they do get kind of dark...?

that's a dude!
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2018 - 23:59
κακοήθειες μωρέ, τα καλύτερα είναι για την οικογένεια.
Και το monogatari να δεις πόσο μα ΠΟΣΟ καλό είναι για τα αδελφάκια σου.
Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2018 - 00:01
Δέστε εκεί Coco που και της Pixar είναι και μεταγλωττισμένο είναι.
Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2018 - 00:07
Boku no Pico to Chiko to Coco. For educational purposes