Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#86251 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 28 December 2017 - 20:03

Μιλάει για αποτοξίνωση όταν τελειώνω το γλάσο για τα μπισκότα μου που έφτιαξα. Μόλις τρία ταψιά έκανα και τώρα θα ετοιμάσω και τιραμισού.

#86252 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 posts

Posted 28 December 2017 - 20:09

Άσχημο πράγμα να είσαι offline, καταφεύγεις σε ακρότητες όπως η ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων.

Απολαυστικη ακροτητα!

Ελευθερο δεν θα εκανα ποτε ακομα και αν με πληρωναν!!! Θελω την τουαλετα και τα μαλλια μου καθαρα 24/7.. Δεν μπορω να καταλαβω τι του βρισκουν..

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...

#86253 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 December 2017 - 20:18

Ε, όλο και κάτι θα του βρίσκουν :P

xbJ3b2w.jpeg

#86254 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 posts

Posted 28 December 2017 - 20:54

Ή μπορει να μην εχουν μαλλια  :hahaha:

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

#86255 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 28 December 2017 - 20:58

Οι πευκοβελόνες γίνονται μαλακό στρώμα μόνο για όσο διαρκεί η μέθη.

#86256 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 December 2017 - 21:06

Εγώ παίρνω φουσκωτό στρώμα, δεν κοιμάμαι στις πευκοβελόνες. Και ένα μονοπάτι πιο πέρα είναι και το καφενείο και παίρνω και τον φρέντο μου κάθε πρωί. Αμ πώς. Απλά έμαθα και πλέον μόνο κοντό μαλλί το καλοκαίρι :hihi2:

xbJ3b2w.jpeg

#86257 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 posts

Posted 28 December 2017 - 21:11

Οι πευκοβελόνες γίνονται μαλακό στρώμα μόνο για όσο διαρκεί η μέθη.

Το λες και ποιηση αυτο .... 

Ε αμα ειναι να εχεις και στρωμα και φρεντο και κοντα μαλλια παρε ξενοδοχειο με spa :P

Το μαλλι ειναι ιερο .. Εγω κουρευτηκα πριν κανα μηνα μετα απο 3 χρονια . Τα  ραντεβου μου στο κομμωτηριο ειναι πιο σπανια και απο το τερας του Λοχ Νες...

5 ποντους μου τα πηρε και μονο που δεν τα κρατησα για να τα κηδεψω :nanteee:

#86258 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 posts

Posted 28 December 2017 - 21:12

Καλα, εγω δεν χρειαζομαι ελευθερο για να γινει χαλια το μαλλι μου. Ο αμοιρος μολις ξυπνάω καθε πρωι βλεπω οτι ειναι χαλια ;-;

Για καποιο λογο κιολας δεν θελω να τα κοψω. Μου πανε πιο πολυ μακριά και μπουκλιστα. Ασε που υποστηρίζουν τον χαρακτηρα μου.

Απο την αλλη, αγαπαμε βιβλια, δεν χρειάζεται να χασουμε ιντερνετ για να τα προτιμησουμε xD

Edited by Angel.tze, 28 December 2017 - 21:12.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86259 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 December 2017 - 21:22

Ε αμα ειναι να εχεις και στρωμα και φρεντο και κοντα μαλλια παρε ξενοδοχειο με spa :P

Το μαλλι ειναι ιερο .. Εγω κουρευτηκα πριν κανα μηνα μετα απο 3 χρονια . Τα  ραντεβου μου στο κομμωτηριο ειναι πιο σπανια και απο το τερας του Λοχ Νες...

5 ποντους μου τα πηρε και μονο που δεν τα κρατησα για να τα κηδεψω :nanteee:

Ρε συ εντάξει, το ελεύθερο το κάνεις γιατί θέλεις να κοιμάσαι στην παραλία με το κυματάκι να σε νανουρίζει, να ξυπνάς το πρωί μέσα στη φύση και να αποτοξινωθείς λιγάκι από τη φασαρία και τον "πολιτισμό". Ελεύθερο δεν σημαίνει ζω μέσα στην κακουχία για να το παίξω ελέυθερο πνεύμα. Σε κάθε περίπτωση μετράς τα θετικά και τα αρνητικά και αποφασίζεις για το τί έχει περισσότερη σημασία για σένα στις διακοπές. Πχ μέρες που έχει 9 μποφόρ και εγώ κλαίγομαι γιατί δεν είμαι σε κάποιο ξενοδοχείο. Άλλα βράδυα με τη θάλασσα λάδι και τα αστέρια να πέφτουν λέω ότι τη ζωή μου δεν την κάνει άνθρωπος.

Το μαλλι πλέον το έχω συνέχεια κοντό (Rei Ayanami wannabe) αλλά έχω πολλές φίλες σαν εσένα που πάνε στο κομμωτήριο με το χάρακα και άμα φύγει κανάς πόντος έχουμε δράματα...

xbJ3b2w.jpeg

#86260 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 28 December 2017 - 21:34

Επίσης μην ξεχνάμε το οικονομικό, δύο βδομάδες ελεύθερο είναι μια βδομάδα στο δωμάτιο χωρίς φαΐ.

Η αίσθηση του να κοιμάσαι στο φρέσκο, αξεπέραστη. :)
rsrGbGx.gif

#86261 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 posts

Posted 28 December 2017 - 21:57

Και μιας που λεγαμε για μαλλι θυμηθηκα αυτο και ανα-τριχιασα (pun intended)

Youtube Video

#86262 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 28 December 2017 - 23:12

Ελεύθερο ή όχι να είσαι σε κανένα ακριτικο μέρος σαν εμένα κακή ώρα υπάρχουν σημεία που ούτε σήμα στο κινητό, ούτε ρεύμα ούτε δρόμος καλά καλά δεν υπάρχει. Το καλοκαίρι το έχω κάνει αρκετές φορές. Εδώ στο σπίτι μου και τα πολύώρα blackout τέτοια εποχή είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Τι μου λες τώρα.

#86263 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 29 December 2017 - 00:11

To συναισθημα που σου δημιουργει το ελευθερο οταν ξαπλωνεις το βραδυ και αγναντευεις την ξαστερια ή την θαλασσα μακρια απο καθε φωτισμο ειναι ασυναγωνιστο!

Ισως τελικα ειναι και γενεαλογικο, ερχομαστε πιο κοντα στην αρχικη μας φυση, στον "raw" τροπο ζωης μακρια απο οποιοδηποτε ανθρωπινο δημιουργημα.

Υ.Γ. Αγαπημενος μου μερος οι καβουροτρυπες στην Χαλκιδικη <3

2bbd14fc.jpg

#86264 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 29 December 2017 - 12:00

Youtube Video

#86265 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 30 December 2017 - 00:02

Εμένα πάλι η εργασία όλο προβλήματα, αφήστε χαμός στο ίσωμα. Ευτυχώς υπάρχει και ένα σωτήριο τηλέφωνο ;) στην κατάληλη στιγμή,

Περιμένω πλέον το πλήρωμα του χρόνου να πάρω ακόμα ένα τηλέφωνο και έαν πρασινίσουν τα φανάρια γίνομαι το θρυλικό ΑΕ86 στο θρυλικό όρος Αkina:

Youtube Video

(Yeap είμαι εθιμσένος στις Europop σειρίνες, δεν μπορώ να μην βάλω έστω κάτι από Initial D )

Edited by pc_magas, 30 December 2017 - 00:10.