Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 28 December 2017 - 20:03
Posted 28 December 2017 - 20:09
Άσχημο πράγμα να είσαι offline, καταφεύγεις σε ακρότητες όπως η ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων.
Απολαυστικη ακροτητα!
Ελευθερο δεν θα εκανα ποτε ακομα και αν με πληρωναν!!! Θελω την τουαλετα και τα μαλλια μου καθαρα 24/7.. Δεν μπορω να καταλαβω τι του βρισκουν..

When you breathe you Inspire..
When you don't breathe you..Expire...
Posted 28 December 2017 - 20:18
Ε, όλο και κάτι θα του βρίσκουν ![]()
Posted 28 December 2017 - 20:54
Ή μπορει να μην εχουν μαλλια ![]()

Posted 28 December 2017 - 20:58
Οι πευκοβελόνες γίνονται μαλακό στρώμα μόνο για όσο διαρκεί η μέθη.
Posted 28 December 2017 - 21:06
Εγώ παίρνω φουσκωτό στρώμα, δεν κοιμάμαι στις πευκοβελόνες. Και ένα μονοπάτι πιο πέρα είναι και το καφενείο και παίρνω και τον φρέντο μου κάθε πρωί. Αμ πώς. Απλά έμαθα και πλέον μόνο κοντό μαλλί το καλοκαίρι ![]()
Posted 28 December 2017 - 21:11
Οι πευκοβελόνες γίνονται μαλακό στρώμα μόνο για όσο διαρκεί η μέθη.
Το λες και ποιηση αυτο ....
Ε αμα ειναι να εχεις και στρωμα και φρεντο και κοντα μαλλια παρε ξενοδοχειο με spa ![]()
Το μαλλι ειναι ιερο .. Εγω κουρευτηκα πριν κανα μηνα μετα απο 3 χρονια . Τα ραντεβου μου στο κομμωτηριο ειναι πιο σπανια και απο το τερας του Λοχ Νες...
5 ποντους μου τα πηρε και μονο που δεν τα κρατησα για να τα κηδεψω ![]()

Posted 28 December 2017 - 21:12
Για καποιο λογο κιολας δεν θελω να τα κοψω. Μου πανε πιο πολυ μακριά και μπουκλιστα. Ασε που υποστηρίζουν τον χαρακτηρα μου.
Απο την αλλη, αγαπαμε βιβλια, δεν χρειάζεται να χασουμε ιντερνετ για να τα προτιμησουμε xD
Edited by Angel.tze, 28 December 2017 - 21:12.

that's a dude!
Posted 28 December 2017 - 21:22
Ε αμα ειναι να εχεις και στρωμα και φρεντο και κοντα μαλλια παρε ξενοδοχειο με spa
Το μαλλι ειναι ιερο .. Εγω κουρευτηκα πριν κανα μηνα μετα απο 3 χρονια . Τα ραντεβου μου στο κομμωτηριο ειναι πιο σπανια και απο το τερας του Λοχ Νες...
5 ποντους μου τα πηρε και μονο που δεν τα κρατησα για να τα κηδεψω
Ρε συ εντάξει, το ελεύθερο το κάνεις γιατί θέλεις να κοιμάσαι στην παραλία με το κυματάκι να σε νανουρίζει, να ξυπνάς το πρωί μέσα στη φύση και να αποτοξινωθείς λιγάκι από τη φασαρία και τον "πολιτισμό". Ελεύθερο δεν σημαίνει ζω μέσα στην κακουχία για να το παίξω ελέυθερο πνεύμα. Σε κάθε περίπτωση μετράς τα θετικά και τα αρνητικά και αποφασίζεις για το τί έχει περισσότερη σημασία για σένα στις διακοπές. Πχ μέρες που έχει 9 μποφόρ και εγώ κλαίγομαι γιατί δεν είμαι σε κάποιο ξενοδοχείο. Άλλα βράδυα με τη θάλασσα λάδι και τα αστέρια να πέφτουν λέω ότι τη ζωή μου δεν την κάνει άνθρωπος.
Το μαλλι πλέον το έχω συνέχεια κοντό (Rei Ayanami wannabe) αλλά έχω πολλές φίλες σαν εσένα που πάνε στο κομμωτήριο με το χάρακα και άμα φύγει κανάς πόντος έχουμε δράματα...
Posted 28 December 2017 - 21:57
Και μιας που λεγαμε για μαλλι θυμηθηκα αυτο και ανα-τριχιασα (pun intended)

Posted 28 December 2017 - 23:12
Posted 29 December 2017 - 00:11
To συναισθημα που σου δημιουργει το ελευθερο οταν ξαπλωνεις το βραδυ και αγναντευεις την ξαστερια ή την θαλασσα μακρια απο καθε φωτισμο ειναι ασυναγωνιστο!
Ισως τελικα ειναι και γενεαλογικο, ερχομαστε πιο κοντα στην αρχικη μας φυση, στον "raw" τροπο ζωης μακρια απο οποιοδηποτε ανθρωπινο δημιουργημα.
Υ.Γ. Αγαπημενος μου μερος οι καβουροτρυπες στην Χαλκιδικη <3
Posted 29 December 2017 - 12:00
Posted 30 December 2017 - 00:02
Εμένα πάλι η εργασία όλο προβλήματα, αφήστε χαμός στο ίσωμα. Ευτυχώς υπάρχει και ένα σωτήριο τηλέφωνο
στην κατάληλη στιγμή,
Περιμένω πλέον το πλήρωμα του χρόνου να πάρω ακόμα ένα τηλέφωνο και έαν πρασινίσουν τα φανάρια γίνομαι το θρυλικό ΑΕ86 στο θρυλικό όρος Αkina:
(Yeap είμαι εθιμσένος στις Europop σειρίνες, δεν μπορώ να μην βάλω έστω κάτι από Initial D )
Edited by pc_magas, 30 December 2017 - 00:10.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?