Ο Κοντοπιδης ηταν ειναι και θα ειναι σιχαμενος και γλοιωδης και αυτο ακριβως ειναι που τον κανει ακομα πιο αστειο. Εχω γελασει πααααρα πολυ με τα καινουρια του βιντεο και πιστευω πως αξιζουν περισσοτερο απο τα παλια (επιστολες, ponzi talk κτλ) αφου και ο ιδιος φαινεται να απεκτησε πιο πολυ αυτοπεποιθηση και βγαζει , για μενα παντα , μια πολυ καλυτερη εκδοχη του στα βιντεο πλεον,
Στα παλια του απλα δεν εβγαζε νοημα και το χιουμορ του ηταν πολυ περιεργο..
Αυτο που αναγνωριζω ομως στον Κοντοπιδη ειναι οτι ξεκινησε με μια καμερα και μια ταρατσα με ενα σκοινι για απλωμα και σατυριζε , κοροϊδευε , εκραζε πες το οπως θες ολα αυτα που ηθελα να κραξω και εγω και ποσοι αλλοι και δεν μπορουμε για χιλιους δυο λογους, και το κανει και καλα.
Μου αρεσει επισης ο τροπος που παρουσιαζει τους χορηγους του και το κανει χωρις ντροπη και αυτοσαρκαζεται κιολας με το γεγονος οτι δεν ειναι τοσο ανεξαρτητος και οτι τελικα υπεκυψε σε χορηγους και λεφτα.. Κατι το οποιο πηραν και οι λοιποι που ανεφερες αργοτερα και το χρησιμοποιησαν ενω πριν απλα ειχαν 2-3 μπανερακια απο δω κ απο κει στο βιντεο και δεν πολυμιλαγαν κιολας γι αυτα...
ο Μαλιατσης απο την αλλη ειναι ο κουλ φιλος που πολλοι θα ηθελαν να εχουν και κανει παρεϊστικες εκπομπες . Ο οποιος ομως βασιζεται πλεον σε ενα ολοκληρο επιτελειο, αυτο του comedy lab , πραγμα που του εδωσε μεγαλυτερη ωθηση και δημοσιοτητα απο οτι θα ειχε αν ηταν μονος του με μια καμερα στο δωματιο του ... Το cooking ειδικα που κανει ειναι ακρως απολαυστικο , για μενα παλι , γιατι δουλευω σε κουζινες αρκετα χρονια και πραγματικα γελαω πολυ με τον Μαλιατση απο τη μια που δεν θυμαται καν πως λενε τα λαχανικα και τον Φουντουλη απο την αλλη που ενω ξερει τι πρεπει να γινει , απελπιζεται απο τον προαναφερθεντα αχρηστο και το ριχνει στο καλαμπουρι.
Για το Mikeius τα ειπα πιο πριν ..
Γενικα το χιουμορ και το με τι θα γελασει ο καθενας ειναι καθαρα υποκειμενικο και οσο περνανε τα χρονια αλλαζει.. Σε καποιους αρεσει το πιο ελαφρυ χιουμορ , σε αλλους το μαυρο χιουμορ και σε αλλους το κακο χιουμορ που δεν ειναι χιουμορ ,αυτο δλδ που κανει ο Mikeius με το βρισιδι που κανει τα 12χρονα να ξεκαρδιζονται..
Ενα απο τα αγαπημενα μου βιντεο πχ ειναι αυτο
Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δε θα γελασω ΚΑΙ με ενα πολυ καλο σχολιο ή βιντεο που μπορει να κανει ο ελαφρολαϊκος Μαλιατσης ή ο κυνικος Κοντοπιδης κ.ο.κ.
Και προφανως θα ξεκαρδιστω και με πιο απλα βιντεο με γατες που τρομαζουν απο αγγουρια..
Το χιουμορ εχει να κανει και με τη διαθεση που εχεις την ωρα που βλεπεις το εκαστοτε βιντεο θαρρω...