Άντε όσοι πήγατε στο Athens con μιλήστε! Είχε τίποτα ή τσάμπα το εισιτήριο
αν επρεπε να τα βαλω σε σειρα θα ελεγα οτι η 3η χρονια ηταν η καλυτερη.μετα η 1η και μετα η 2η...δετος ειχε αρκετα πραγματακια..απεχει παρασαγκας απο τα comicon του εξωτερικου(μεταξη μας ειναι σαν μπαζαρ γκικομαγαζον ποιο πολυ παρα convention..)αλλα περναω καλα καθε φορα...
φετος ανακαλυψα και ενα τιπακι στο artist κομματι της εκθεσης με πολυ ωραια δουλεια σε DC χαρακτηρες και τσιμπισα και 2 print δικα του...
απο αλλες αγορες πηρα αυτο το οποιο ειναι 6 ιντσες και δεν φαινεται καλα στην φωτο.και εχω χεστει απο την χαρα μου
γενικα καλα περασα...απο cosplay μου αρεσε ενας Spiderman οπου ο τυπας ειχε αγορασει την στολη απο γνωστη εταιρια που ξερω στο εξωτερικο και κοστολογητε στα 300 δολαρια πανω κατω

ενας μαμρα που του παταγαν την καπα και τσαντιζοταν συνεχεια

κατι assasins ωραιους(ειδικα μια κοπελα)και γενικα ειχε ωραιο cosplay φετος..
γενικα περασα γεματο 2ημερο για υπογραφες και φωτογραφιες δεν πηγα στους καλεσμενους(ποτε δεν παω ειμαι σνομπαρια

)και ευτυχως δηλαδη γιατι ο gardenas που εκανε τον κοκκινο Power ranger αν ηθελες φωτο ζηταγε 10 ευρω...ελεος δλδ...και το γελιο ειναι οτι πετυχα γνωστο που ειναι αμερικη μονιμα και ηταν φιλοι και ηρθαν μαζι και του το ειπα και μου λεει "ασε με ρε με εχει κανει ρεζιλι ο γυφτος..νομιζει οτι εινα στο sdcc.."
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 05 Δεκέμβριος 2017 - 12:15