Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#86071 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2017 - 12:25

Ο φοιτητικός αριθμός εξαρτάται από την σχολή. Πρέπει αυτή να δηλώσει πως πλέον δεν είσαι φοιτητής για να σου το κόψουν και όσο ξέρω από την σχολή μου δεν το κάνουν. Τώρα για πάσο, εκτός αν είναι πολύ φλού η κατάσταση δεν το κάνω πλέον. Και στα υπεραστικά κτελ και στα καράβια ελέγχουν το πάσο με scanner οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ξεγελάσεις αυτό.

#86072 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2017 - 17:30

παντως εχω βγαλει εισιτηριο σε πλοιο με πασο αλλουνου, βσκ εβαλα τον αλλο να το βγαλει για μενα

#86073 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2017 - 17:54

Aν γραφτεις σε καποιο δημοσιο σχολειο θα παρεις δελτιο μαθητη που σου μειωνει τις τιμες στα μεσα μαζικης μεταφορας αν δε κανω λαθος.Δε ξερω τι ισχυει στην Αθηνα :P

#86074 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2017 - 03:02

Στα υπεραστικά ΚΤΕΛ/ΟΣΕ κανείς δεν σκανάρει barcode :kakaka: Απλά κοιτάζουν την έδρα κατοικίας ή/και την έδρα της σχολής :P  Άντε να συνεννοηθείς όταν πρέπει να μεταβαίνεις σε ενδιάμεσες πόλεις για να έχεις ανταπόκριση για την πόλη σπουδών... Εκεί πέφτει το γέλιο της αρκούδας, για να τους πείσεις ότι δικαιούσαι 50% έκπτωση και όχι 25%, όπως θέλουν να σου πλασάρουν :P

In other news, έχω αγοράσει από το ebay μια θήκη και ένα tempered glass για το κινητό. Η θήκη ήρθε, αλλά το tempered glass όχι :kakaka: Παίζει να χάθηκε ή μπορεί να το βρω καταχωνιασμένο στις αποθήκες των ΕΛΤΑ; (έχει περάσει δίμηνο :P ) Δώστε μου μία ελπίδα... Όχι;; Δεν;; :nanteee:

Τα λεφτά τα έχω πάρει πίσω πάντως... Δεν μπορώ να πω...

#86075 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2017 - 07:59

Έχει χαθεί, αν είσαι Αθήνα, κέντρο πίσω από το δημαρχείο έχει μαγαζάκια που μπορείς να βρεις θήκες και προστατευτικά τζαμάκια για τα περισσότερα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα σε χαμηλές τιμές. :)
rsrGbGx.gif

#86076 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2017 - 15:22

Ειδικά για τζαμακια βρίσκεις φτηνά στην Ελλάδα οπότε δεν αξίζει τόσος κόπος από εξωτερικό

#86077 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2017 - 16:39

Α ρε σου στείλω εγώ μερικά, έτσι κι αλλιώς κι αυτά που θα πάρεις από το ebay cheap generic chinese θα είναι!  :dazed:

Τις προάλλες έψαχνα μία θήκη που να παίρνει το τηλέφωνο μου και την κάρτα του μετρό, όλοι μα όλοι είχαν ακριβώς τις ίδιες θήκες.

Σκάει ένα καράβι από τέτοιες και γεμίζει η αγορά και απλά περιμένουν να πουληθούν. Απορώ όλα αυτά τα μαγαζιά με τις τόσες χιλιάδες θήκες πως την παλεύουν.

Πρέπει να πουλάνε 100 με 200 τεμάχια την ημέρα για να βγαίνουν τα έξοδα.  :colddd:

rsrGbGx.gif

#86078 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2017 - 16:42

μην νομιζετε πως αυτα που πουλανε τα μαγαζια ειναι διαφορετικα απο αυτα του εβαυ, κινεζιες ειναι ολα

#86079 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2017 - 23:41

Θα πρότεινα να αποφεύγετε θήκες με θηκάκια για κάρτες αν έρχονται σε επαφή με την οθόνη. Δεν ήταν λίγες οι φορές που μου ήρθαν κινητά με χιλιογρατζουνισμένες οθόνες και σπασμένα τζαμάκια γιατί πιέζοταν με το πλαστικό από τις πιστωτικές που έβαζαν στα τσεπάκια.

#86080 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2017 - 14:56

Άντε όσοι πήγατε στο Athens con μιλήστε! Είχε τίποτα ή τσάμπα το εισιτήριο!  :wet2:

rsrGbGx.gif

#86081 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2017 - 15:21

ενω εγω ημουν Χανια και δεν μπορουσα να παω Αθηνα οι φίλοι μου που πηγαν μου εστελναν φωτογραφιες... απ' οτι ειδα απο τις φωτογραφιες... ηταν πολυ ωραια Τ_Τ

#86082 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2017 - 19:16

Εξαιρετικά είναι. Ακόμα εκεί είμαι xD

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86083 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2017 - 22:58

Yup, η μαυρος βραχος με τους ρευματισμους επρεπε να ειχε παει. Το athenscon ηταν εξαιρετικο και φετος! Πολυ καλο παρειστικο κλιμα και πολλη φαση και τις δυο μερες. Εννοειται πως εκανα και τις αγορες μου απο κομικς και μανγκα. Επιμενω πως αξιζει τα λεφτα ακομα και αν πας για πχ ακομα και μονο τρεις ωρες. Εγω βεβαια εκατσα καιτις δυο μερες απτο πρωι μεχρι το βραδυ xD

Ειχε και πολλα ωραια ανιμε κοσπλει, απο τα οποια ξεχωρισα δυο κοριτσια που εκαναν τις Ραμ και Ρεμ, εναν Γκοκου, την Καννα και φυσικα τον φιλθυ φρανκ (ναι, το ειδα και αυτο ._.).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Angel.tze: 03 Δεκέμβριος 2017 - 22:59

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86084 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2017 - 23:15

Εγώ έτρεξα να κάνω εργασίες και διάβασμα για μεταπτυχιακό. Άσε και το Σάββατο έπρεπε να φτιάξω κάτι.

#86085 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2017 - 23:35

Ναι θα φροντίσω στο επόμενο να τηλεμεταφερθώ μια στιγμή εκεί, σιγα το πράμα. Ίσα ίσα να πώ στο πολυχρονίδι να μην τρελαίνεται τόσο.