Ο φοιτητικός αριθμός εξαρτάται από την σχολή. Πρέπει αυτή να δηλώσει πως πλέον δεν είσαι φοιτητής για να σου το κόψουν και όσο ξέρω από την σχολή μου δεν το κάνουν. Τώρα για πάσο, εκτός αν είναι πολύ φλού η κατάσταση δεν το κάνω πλέον. Και στα υπεραστικά κτελ και στα καράβια ελέγχουν το πάσο με scanner οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ξεγελάσεις αυτό.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 30 November 2017 - 17:30
παντως εχω βγαλει εισιτηριο σε πλοιο με πασο αλλουνου, βσκ εβαλα τον αλλο να το βγαλει για μενα
Posted 30 November 2017 - 17:54
Aν γραφτεις σε καποιο δημοσιο σχολειο θα παρεις δελτιο μαθητη που σου μειωνει τις τιμες στα μεσα μαζικης μεταφορας αν δε κανω λαθος.Δε ξερω τι ισχυει στην Αθηνα ![]()
Posted 02 December 2017 - 03:02
Στα υπεραστικά ΚΤΕΛ/ΟΣΕ κανείς δεν σκανάρει barcode
Απλά κοιτάζουν την έδρα κατοικίας ή/και την έδρα της σχολής
Άντε να συνεννοηθείς όταν πρέπει να μεταβαίνεις σε ενδιάμεσες πόλεις για να έχεις ανταπόκριση για την πόλη σπουδών... Εκεί πέφτει το γέλιο της αρκούδας, για να τους πείσεις ότι δικαιούσαι 50% έκπτωση και όχι 25%, όπως θέλουν να σου πλασάρουν ![]()
Τα λεφτά τα έχω πάρει πίσω πάντως... Δεν μπορώ να πω...
Posted 02 December 2017 - 15:22
Posted 02 December 2017 - 16:39
Α ρε σου στείλω εγώ μερικά, έτσι κι αλλιώς κι αυτά που θα πάρεις από το ebay cheap generic chinese θα είναι! ![]()
Τις προάλλες έψαχνα μία θήκη που να παίρνει το τηλέφωνο μου και την κάρτα του μετρό, όλοι μα όλοι είχαν ακριβώς τις ίδιες θήκες.
Σκάει ένα καράβι από τέτοιες και γεμίζει η αγορά και απλά περιμένουν να πουληθούν. Απορώ όλα αυτά τα μαγαζιά με τις τόσες χιλιάδες θήκες πως την παλεύουν.
Πρέπει να πουλάνε 100 με 200 τεμάχια την ημέρα για να βγαίνουν τα έξοδα. ![]()
Posted 02 December 2017 - 16:42
μην νομιζετε πως αυτα που πουλανε τα μαγαζια ειναι διαφορετικα απο αυτα του εβαυ, κινεζιες ειναι ολα
Posted 02 December 2017 - 23:41
Θα πρότεινα να αποφεύγετε θήκες με θηκάκια για κάρτες αν έρχονται σε επαφή με την οθόνη. Δεν ήταν λίγες οι φορές που μου ήρθαν κινητά με χιλιογρατζουνισμένες οθόνες και σπασμένα τζαμάκια γιατί πιέζοταν με το πλαστικό από τις πιστωτικές που έβαζαν στα τσεπάκια.
Posted 03 December 2017 - 15:21
ενω εγω ημουν Χανια και δεν μπορουσα να παω Αθηνα οι φίλοι μου που πηγαν μου εστελναν φωτογραφιες... απ' οτι ειδα απο τις φωτογραφιες... ηταν πολυ ωραια Τ_Τ
Posted 03 December 2017 - 19:16

that's a dude!
Posted 03 December 2017 - 22:58
Ειχε και πολλα ωραια ανιμε κοσπλει, απο τα οποια ξεχωρισα δυο κοριτσια που εκαναν τις Ραμ και Ρεμ, εναν Γκοκου, την Καννα και φυσικα τον φιλθυ φρανκ (ναι, το ειδα και αυτο ._.).
Edited by Angel.tze, 03 December 2017 - 22:59.

that's a dude!
Posted 03 December 2017 - 23:15
Εγώ έτρεξα να κάνω εργασίες και διάβασμα για μεταπτυχιακό. Άσε και το Σάββατο έπρεπε να φτιάξω κάτι.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 03 December 2017 - 23:35
Ναι θα φροντίσω στο επόμενο να τηλεμεταφερθώ μια στιγμή εκεί, σιγα το πράμα. Ίσα ίσα να πώ στο πολυχρονίδι να μην τρελαίνεται τόσο.