Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#86056 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 10:38

Θυμάσαι αν είναι παλιά ή καινούργια;

Σχετικά με τα μηχανάκια, ναι χτες το διαπίστωσα ότι έχει μία ενοχλητική κυρία που επαναλαμβάνει την κάθε επιλογή. :dazed:
Καταλαβαίνω ότι το κάνανε για να είναι πιο inclusive ~sic! και να βοηθάνε το κόσμο αλλά αν πραγματικά νοιάζονταν θα είχαν κάνει τις πόρτες μεγαλύτερες
για να μπορεί να περάσει ένα αναπηρικό αμαξίδιο κι όχι μια ηλίθια φωνή μέσα στη μούρη σου (μπορούσαν να βάλουν τα ηχεία από κάτω :dazed:).

Βασικά η πλήρης άγνοια για τους ανθρώπους με αναπηρία με εκνευρίζει περισσότερο από την "ταλαιπωρία" του κόσμου.
Αν είσαι σε αμαξίδιο, πρέπει να κάνεις σήμα στον υπεύθυνο να σου ανοίξει την ειδική πύλη που και καλά υπάρχει σε κάθε σταθμό γιατί δεν χωράει να περάσει στην πόρτα.
Αν έχεις πρόβλημα όρασης, δεν μπορείς να βγάλεις εισιτήριο από το μηχάνημα γιατί είναι touch, δεν έχει έστω στο πλάι κανονικά κουμπιά με Μπράιγ για να ξέρει τι κάνει.
Ακόμα κι αν δεν είχαν Μπραιγ, θα μπορούσε να αποστηθίσει τις επιλογές. Τώρα είναι στο φλου, πατάει κι ότι του πει η φωνή από το υπερπέραν.
Τελικά για να κάνει τη δουλεία του θα πρέπει να φωνάζει τον υπεύθυνο.

Τι χρονιά είπαμε ότι είναι; Α ναι, 2017!

:roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar:

Αλλα έχω απορία why ΟΑΣΑ f*** up so badly;

Μάλλον το βιάστικε χωρίς να έχουν κανένα άτομο για τεστ πχ 100 άτομα με στηνές η τσαμπέ μετακινήσεις να δει πως πάει το πράγμα. Λογικό είναι οταν αανπτύσεις συστήματα να ΜΗΝ τα έχεις προβλέψει όλα (καλή ώρα) η απλά κάντο όπως οι άλλοι απλα δες πως το κάνουν.

Εμπνευσμένη εισαγωγή πρέπει να το ομολογήσω!!!
Youtube Video

#86057 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2017 - 11:48

κλεινουμε εισιτηρια για boom festival ;

Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 27 Νοέμβριος 2017 - 12:13

ezgif.com-resize.gif

#86058 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2017 - 16:54

Posts σχετικά με το Lupin μεταφέρθηκαν στο ανάλογο θέμα

http://www.anime.gr/forum/topic/10105-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CF%84%CE%BF-animemanga-%CE%B2%CE%BB-1%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B5/page-116

Κιπ γοκινγκ!  :beaten:

rsrGbGx.gif

#86059 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2017 - 23:22

16 Δεκεμβρίου Firewind στο Gagarin.

Κιπ γοκινγκ! :beaten:

Αν είσαι φαντάρος τότε:

Keep γόπινγκ

#86060 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2017 - 17:14

Το εκπληκτικο κομματι της ολης αυτης ταλαιπωριας με τα εισητηρια ειναι η αντιμετωπιση του κοσμου και το παραληρημα που επικρατει ακομα.

Στο σταθμο του ελληνικου στον οποιο συχναζω ειχαν βαλει καρεκλιτσες για να μην στεκονται οι μεγαλοι ανθρωποι λες και ειμαστε στο ΙΚΑ, ενω πριν ο σταθμος ηταν κρανιου τοπος.

Εκτος αυτου ο συγκεκριμενος σταθμος εχει 11 μηχανηματα που ειναι εκτος λειτουργιας και ενα που οντως λειτουργει και βγαζεις εισητηρια και εκει η ουρα ειναι μεγαλυτερη απο αυτη στους γκισεδες. Προφανως το συστημα που χρησιμοποιουν ειναι αργο οπως προειπε καποιος..

Επισης ποσο εκνευριστικη ειναι η τυπισσα που μιλαει η οποια επαναλαμβανει ασταματητα τις ενεργειες που κανει και το κανει με τοσο δυνατη φωνη..

Σχεδον καθε μερα ακους φωνες και ουρλιαχτα απο το κοινο προς τους σεκιουριταδες και τους υπαλληλους του μετρο τυπου "γιατι μας ταλαιπωρειτε ετσι" , "τι ειναι αυτα τα πραγματα " , "εσεις φταιτε για ολα" λες και ο κακομοιρης ο υπαλληλος ηθελε να ταλαιπωρησει τοσο κοσμο επειδη βαριοταν ας πουμε...

Υποθετω βεβαια πως ειμαστε σε πολυ πρωιμο σταδιο ακομα για να καταφερουμε να εκσυγχρονιστουμε και να μπορεσουμε να χρησιμοποιησουμε αυτην την τοσο προηγμενη τεχνολογια που λεγεται ηλεκτρονικο εισητηριο...

Ειλικρινα αναπολω τις μερες εκεινες που ημουν στο Λονδινο και εβγαλα εβδομαδιαια oyster card απο ενα ψιλικατζιδικο σε περιπου 2 λεπτα...

Να σημειωθει οτι συμφωνα με τις πιο προσφατες ανακοινωσεις , οι πορτες αναμενεται να κλεισουμε μεχρι τις 20 Δεκεμβρη.. Μεχρι τοτε υποθετω πως μπορουμε ολοι να μπαινουμε τσαμπα αφου πλεον οι σεκιουριταδες κοιτανε με ενα απλανες βλεμμα το δυσαρεστημενο επιβατικο κοινο αλλα δεν ασχολουνται καν με το ποιος μπαινοβγαινει και ελεγκτες δεν υπαρχουν ...

Που θα παει , καποτε θα εξελιχθουμε κ μεις ..

κυριολεκτικα γελαω με αυτο το θεμα των καρτων, λες και μας πλασαραν beta testing λογισμικο και πρεπει να πληρωσουμε λεφτα για να το τεσταρουμε. Εγω που ειμαι φοιτητης δεν μπορω να εχω ηλεκτρονικο εισητηριο και αναγκαζομαι να παιρνω το κανονικο... δεν ξερω αν θα το αλλαξουν η αληθεια ειναι αλλα με εχουν πεισει οτι λιγοτερο μπλεξιμο ειναι να εχεις αυτοκινητο και να μολυνεις την πολη με τα καυσαερια σου.

Οι πορτες οπως ειπες θα κλεισουν στις 20 δεκεμβρη αλλα εδω και πααααρα πολλα χρονια, πολλοι μπαινουν αφοβα δωρεαν χωρις να φοβουνται ουτε για ελενκτες ουτε τιποτα. Χρησιμοποιω μετρο απο τα 10 μου και μαλιστα πολυ συχνα, δεν ξερω αν ημουν απο τους τυχερους αλλα σε αυτα τα 12 χρονια που μπαινοεβγαινα μου ζητησε εισητηριο μονο ενας ελενκτης (και ναι παρεπιπτόντως ειχα)....

#86061 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2017 - 17:34

Έχω βγάλει πλαστική κάρτα και παίρνω φοιτητικό. Απλά δεν μπορείς να κάνεις την διαδικασία με τον φάκελο, πρέπει να περιμένεις στον γκισέ. :Β
rsrGbGx.gif

#86062 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2017 - 23:23

Hazuki το φοιτητικο το δικαιολογεις με το μεταπτυχιακο ή εχεις αλλη πατεντα?? Ενδιαφερομαι παρα πολυ  :hehehe:

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...

#86063 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2017 - 23:35

Εγώ δεν θα σου πρότεινα να καταφύγεις σε πατέντες αφενός γιατί όσα πλαστά έχω δει είναι πάρα πολύ εύκολα αναγνωρίσιμα ως πλαστά αφετέρου γιατί ακόμα και αν μοιάζει πάρα πολύ με το κανονικό ελέγχεται εύκολα λόγω του μοναδικού αριθμού που φέρει, barcode κτλ. Επίσης η πλαστογραφία είναι ποινικό αδίκημα και επιφέρει ποινή φυλάκισης τριών μηνών με επιβαρυντική της ποινής την χρήση ειδικά αν υπάρχει οικονομικό όφελος. Αν παρολαυτά βγάλεις πλαστό και αν ω μη γένοιτο σε πιάσουν ξέρεις πού να με βρεις. Θα σου κάνω και καλή τιμή επειδή είσαι μέλος του φόρουμ :P

O Hazuki το έχει λόγω μεταπτυχιακού :D

xbJ3b2w.jpeg

#86064 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2017 - 23:51

Ωω τι καλη!! Ευχαριστω για την εκπτωση :P Δεν μιλησα για πλαστο παντως..Εννοουσα αν υπαρχει καποιος τροπος να εκμεταλλευτουμε καποιανου το πασο .. Το δικο μου πχ εληξε περισυ αλλα το φοιτητικο στο κινητο μου ισχυει ακομα χωρις να τσεκαρει κανεις τιποτα  (φτου φτου μην το ματιασω).. Κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου ..

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

#86065 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2017 - 00:03

Χμμμ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που να μην απαιτεί την επίδειξη του πάσου. Στη γωνία Ζωοδόχου Πηγής και Σόλωνος όμως είναι ένα μαγειρείο που σου δίνει φοιτητική τιμή χωρίς να ζητάει πάσο. Όταν είχα πάει την πρώτη φορά με ρώτησαν από μόνοι τους αν είμαι φοιτήτρια γιατί έχουν έκπτωση, είπα ναι, δεν ζήτησαν πάσο και έκτοτε μου έκαναν πάντα έκπτωση. Good times... Δεν σε βοηθάω πολύ το ξέρω :P

xbJ3b2w.jpeg

#86066 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2017 - 00:17

Κανένας ελεγκτής,σινεμά, ταβερνίο-φοιτική λέσχη κτλ δεν κοιτάει ημερομηνίες ή να σκανάρει πάντος, αρκετός κοσμός βλέπω να κυκλοφορεί με ληγμένα πάσα για χρόνια κιόλιας, δηλώνοντας απλά απώλεια για να το κρατήσουν. Αθάνατη Ελλάδα i guess? σκατά να φάμε. Well, Αθήνα εγώ απ'την άλλη τα 20 χρόνια που ήμουν είχα πετύχει μια φορά όλη κιολη εκλεχτή, δεν είναι όσο συχνοί και μαστουρωμένοι είναι στη Θεσσαλονική.

Τώρα για το ηλεκτρονικό βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να τη σκαπουλάρεις και το πιάσουνε για έγκυρο, τουλάχιστον κατά την έκδοση, δύσκολο υποθέτω.  Χτύπα κανα μεταπτυχιακό πιο εύκολα XD

フカフカ

#86067 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2017 - 00:30

Ναι ίσως με ληγμένο παλεύεται καλύτερα. Το καλοκαίρι πάντως που είδα πλαστά μου παραφάνηκαν πλαστά, τύπου το δείχνω από μακριά και στα γρήγορα μόνο. Πχ την ώρα που μπάινεις στο πλοίο και γίνεται πανικός περνάει.

xbJ3b2w.jpeg

#86068 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2017 - 01:04

Και εμένα έχει λήξει εδώ και κάτι μήνες το πάσο αλλά το χρησιμοποιώ πάραυτα, οι περισότεροι δεν στο ζητάνε καν και άλλοι δεν πολυκοιτάνε για ημερομηνίες περισσότερες τύψεις αισθάνομαι που αρχίζω να φαίνομαο μεγάλος για φοιτητής.Μα άσπρες τρίχες από τα 24...

09pntFA.png?1

#86069 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2017 - 09:37

Hazuki το φοιτητικο το δικαιολογεις με το μεταπτυχιακο ή εχεις αλλη πατεντα?? Ενδιαφερομαι παρα πολυ  :hehehe:

Ναι λόγο μεταπτυχιακού όπως είπε η mono. Επειδή είναι part time έχει διάρκεια 3 χρόνια!  :riiight:

Πατέντα πέρα από το πλαστό δεν ξέρω. Πλέον όσοι δικαιούνται έκπτωση στα εισιτήρια θα πρέπει να βγάζουν πλαστική κάρτα και δυστυχώς εκεί κοιτάνε το πάσο να δουν αν ισχύει.

Θα πρέπει να είναι κάποιος πολύ τυχερός να το περάσει από εκεί αν έχει λήξει. Αν καταφέρεις και το βγάλεις μετά σε έλεγχο δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να το δείξεις.

Τώρα γενικά για τα υπόλοιπα σημεία π.χ. φαγάδικα αν "φλασάρεις" το πάσο στο υπάλληλο δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί παραπάνω.

Επίσης για το κινητό σίγουρα θα στο ζητήσουν και θα το ελέγξουν στην αρχή αλλά μετά νομίζω δεν τους ενδιαφέρει.

Ε για το cinema πάρε ένα extra σιμακι vodafonecu που έχει 1+1 στα odeon!

Pasxaleas ποιες τύψεις μωρέ, είσαι ακόμα στη σχολή τα υπόλοιπα είναι τρίχες! ~no pun intended  :kakaka:

rsrGbGx.gif

#86070 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2017 - 10:19

Για την καρτα του μετρο το ηθελα μονο αλλα δεν πειραζει ... Θα πηγαινω με τα ποδια  :riiight: