Το μυρίζομαι επόμενο βίντεο
συζήτηση για το anime.gr
Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2017 - 23:50
συζήτηση για το anime.gr
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2017 - 01:18
Οχι, απλα νιωθεις πιο χαζος οσο περνάν τα λεπτα και απορεις. Καμια ελπίδα για το ελληνικό κοινό που αυτολανσερεται ως community. Τους αγαπω και τους μισω ταυτοχρονα. Αλλη διασταση απλα. Χαζοσκονη τς ταιζαν μικρους μαλλον στη φρουτοκρεμμα μερικους . Παω πισω στα λολι μου για να συνελθω αφου το αντεξα και ολο!!
μην κρινεις την κοινοτητα ολοκληρη απο τους 4-5 οτιναναι αγνωστους youtubers που ξαφνικα ειπαν να συζητησουν ολοι μαζι για τα προβληματα της κοινοτητας και δεν ηξεραν να αρθρωσουν λεξη. Στο κατω κατω κι εμεις μελος της κοινοτητας ειμαστε, θα ηθελα κι εγω να την κανω καλυτερη αλλα οταν βγαινουν στο φως και γινονται διασημα τετοια βιντεο τοσο νιωθω οτι δεν υπαρχει ελπιδα.
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2017 - 01:51
μην κρινεις την κοινοτητα ολοκληρη απο τους 4-5 οτιναναι αγνωστους youtubers που ξαφνικα ειπαν να συζητησουν ολοι μαζι για τα προβληματα της κοινοτητας και δεν ηξεραν να αρθρωσουν λεξη. Στο κατω κατω κι εμεις μελος της κοινοτητας ειμαστε, θα ηθελα κι εγω να την κανω καλυτερη αλλα οταν βγαινουν στο φως και γινονται διασημα τετοια βιντεο τοσο νιωθω οτι δεν υπαρχει ελπιδα.
Δεν είναι ότι την κρίνω ολόκληρη, απλά απο κάτι τέτοια που δυστυχώς αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της (και πολύ χειρότερα και ακραία κάποια απτο παραπάνω βίντεο) Υπήρξα κιεγώ μέλλος των 5Κ και πολλών αντίστοιχων γρούπς και πραγματικά πάντου το ίδιο χάλι που στη τελική δεν μπορείς να τους μισήσεις, είναι απλα μιζέρια όλο αυτό, ειδικά όταν μιλάνε και για θεμάτα που δεν έχουν ιδέα ή δεν δέχονται αντίθετες απόψεις απτην δική τους, που είναι το πιο συχνό φαινόμενο. Και καλύτερα να μην πιάσω και τους cosplayers που αντιπαθώ γιατί θα βγαλω κιεγώ χωλή. Δυστυχώς αυτά υπάρχουν και σε παγκόσμια επίπεδα, το βλέπουμε και στο MAL και σε χειρότερα επίπεδα κάποιες φορές, απλα εδώ σε μας τα βλέπεις πιο διακριτά , πιθανόν γιατί ως μικρότερο ποσοστό γίνεται πιο εμφανές το πρόβλημα, όταν είναι έτσι το 80% και βάλε και πάντου. Όταν λέω για αστείο πολλές φορές πως οι φανς ποτέ δεν αυξήθηκαν, ίσως να ισχύει στη τελική και το μόνο που άλλαξε να είναι η φήμη του σπορ. ¨Εχουμε και ένα ιδιαίτερο ταλέντο στον τρόπο που παίρνουμε τα πράματα του εξωτερικού.
Το έδω φόρουμ απ'την άλλη, και πιθανόν και άλλα, σε παλιότερες εποχές είχαν μια αίσθηση για συζήτηση και ποικιλία σε σειρές , ανταλλαγή απόψεων και ίσως και αναλύσεων πολλές φορές, κατί το οποίο έκανε κάποια διαφορά, χάθηκε δεν χάθηκε απ'τον χρόνο και τους τσακωμούς που ίσως αυτό δεν το γλιτώνεις τελικά. Είναι και θέμα της νοοτροπίας μας, πέρα των άλλων που ίσως δυσκολεύει το να πάρεις οτιδήποτε κιοποιονδήποτε στα σοβαρά απο κάποιο σημείο και ύστερα. Αυτό το βλέπεις και σε όλα τα μέρη, όχι μόνο στα ανιμόπαιδα. Και γίνεται ακόμα πιο δυσάρεστο όταν δεν είναι και όλοι τα 14χρονα που προσπαθείς να δικαιολογίσεις λόγο ηλικίας για να μην χάσεις κάθε ελπίδα για την ανθρωπότητα. Δεν ξέρω, κάτι μέσα μου νοσταλγεί τις στιγμές που δεν είχαμε ιδέα απ'όλα αυτα στην ελλάδα, κιας είμασταν 3 κιο κούκος ξεχασμένοι στα σοκάκια της αθήνας ή της Θεσσαλονίκης, it was more fun κάπου, in a way, και πιο νερντόφατσες, λιγότεροι τυπάδες που ρθαν για τη πασαρέλα του cosplay έχοντας τη σκισμένη ποδιά της γιαγιάς, δίχως δει άνιμε στη ζωη τους...
Ακόμα και το cosplay το νιωθες διαφορετικά όταν βγαίνατε όχλος στα μετρό ντιμένοι εκτός εποχής και σε κοιτάγανε περίεργα μετά απο άνιμε μεετινγκ, κατευθυνόμενος στο Dasein.
Ναι μεγάλώσαμε, αλλα μάλλον η ηλικία δεν είναι ή μονήμη δικαιολογία για τα πάντα, απλά έγινε κακή μόδα, όπως καταντάει και το hαlloween της ελλάδας, που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ξέρει ο δυτικός κόσμος, γιατί ο μέσος έλληνας δεν το ξέρει, απλά ακολουθεί...Υπαρχεί μια διαφορά στο ακολουθώ τον όχλο για να λέω με το ασχολούμαι και ψάχνω το συγκεκριμένο θέμα. Ή να είμαι και φαν/νερντ/οτάκου γουατέβερ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ το κοολ παιδί του σχολίου όταν αυτοαποκαλύσαι οτάκου επείδη είδες την λέξη στο FB και είδες μερικά επεισόδια απ'το πρώτο reccommended anime του youtube.
Κιαν τα γραφα αυτά σε ένα τυχαίο γκρουπ τoυ ΦΒ, είμαι σίγουρος πως θα με έκραζαν μέχρι μεθαύριο, ίσως και παραπάνω, με μερικά ρεπόρτς δώρο, μέχρι να φάω και κανά μπαν ή να πέσει και το account μου, επειδή άνοιξα την σατανική συζήτηση και χτυπά στο κοκόρο τους.
Στη τελική νιώθω και ηρεμία που κατέληξα να μην γράφω πουθενά και τίποτα, (ασχέτως αν συγχύζομαι όταν σταλκάρω διάφορα) , για να μην ενοχλώ κιόλας, περά απο δω και καμια σελίδα ακόμα που πάλι λόγο νοσταλγίας παραμένω.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 21 Νοέμβριος 2017 - 02:04
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2017 - 10:30
Ευτυχώς σήμερα είχε απεργία το μετρό και άκουσα το υπόλοιπο στο δρόμο! ![]()
Να πω την αλήθεια, δεν με ένοιαζε στο ελάχιστο αυτά που λέγανε. Κυρίως επειδή κάθε δεύτερη φράση τους είχε να κάνει με τα video τους.
Στο τέλος δεν νομίζω ότι είπανε και κάτι για το συγκεκριμένο group (για το οποίο έγινε κιόλας αυτή η ηχογράφηση), απλά κατέληξαν σε ένα χιουμοριστικό συμμαζευτείτε (~λαλ).
Σχετικά τώρα με αυτά που λέτε για το κομιούνιτι, για διάφορους λόγους τo οποιοδήποτε geek culture καταλήγει να είναι seriouz business για όσους ασχολούνται με αυτό ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι.
Αποτέλεσμα, διαμάχες ποιος είναι μέρος του κομιούνιτι και ποιος δεν είναι, κι όσοι είναι αν είναι καλοί ή κακοί κι αν ασχολούνται κλπ.
People are people που λένε και στο χωριό οπότε αυτή τη χρονική περίοδο, ναι όλα αυτά τα άτομα βλέπουν anime. Αν αυτό τους κάνει μέρος του κομιούνιτι τότε so be it.
Σε κάποιους φτάνει αυτή η χαλαρή προσέγγιση, σε κάποιους άλλους όχι (γι αυτό σαν μαζόχες μαζευόμαστε εδώ
).
Απλά συνεχίστε να βλέπετε anime, τα υπόλοιπα είναι φιοριτούρες!
ps) Meh, αυτό το debate με τα mainstream δεν θα πεθάνει ποτέ έτσι! ![]()
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2017 - 11:44
Παιδιά, έχουμε κανα AthensCon squad απο εδω μέσα; Εγω θα παω και τις δυο μερες παντως
me too..φετος εχω και φιλαρακι εκθετη (nerdom.gr) οποτε θα σαπισω εκει μεσα.... ![]()
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2017 - 12:45
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2017 - 12:54
συζήτηση για το anime.gr
Και θα λενε "να ξερετε οτι κανουμε απλη κριτικη και οχι κραξιμο για τους anime//gr αλλα πως ειστε ετσι γαμω το σας που μου το παιζεται και μέτρ των anime συχαμενοι απο εδω, μονο 5k ρε καθηκια"
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2017 - 13:38
Hahaha ναι ίσως!
Από την άλλη εμείς να ξέρεις σ'αγαπάμε όποτε μην μας βάλεις στην black list!
*pat pat*
![]()
thanks και για τ άνιμε ρε, το captain tylor μου χε διαφύγει ![]()
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2017 - 16:39
Οι cosplayers κάνουν καλό στο χώρο, δωρεάν προώθηση φιγουρινίων
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2017 - 16:44
Όταν αφιέρωνεις πολύ χρόνο για ένα χόμπι και πολλές φορές σχετικά ποιοτίκο δλδ γράφεις ασχολείσαι με αυτό, τότε ναι για μένα πρέπει να είσαι και λίγο πιο σοβαρός με αυτό με την έννοια να έχεις κάποια standards και να είσαι πιο αναλυτικός σε ένα λογικό βαθμό πάντα.Αυτό πχ στα anime δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να απολαμβάνεις τρασίλες αλλά το κάνεις γνωρίζοντας ότι είναι τρασίλες και αυτό εχει τη χάρη του, επίσης να γνωρίζεις και εσύ και ο άλλος οταν συνομιλείται για ποιο σκοπό βλέπει ένα χ,ψ ανιμε αν δλδ σου πει το τάδε το βλέπω ευχάριστα και μου αρέσει τότε μπράβο του ακόμα ας είναι το χειρότερο αλλά άμα σου πει αυτό ειναι το καλύτερο anime evah ε ναι τότε πρέπει να του την πεις.Γενικά πάντως ανιμε community/youtube channels καλά δεν υπάρχουν στο Internet ειδικά άμα έχεις ψαχτεί λίγο παραπάνω, βέβαια αυτό ισχύει στα περισσότερα πράγματα απλά στα ανιμε ακόμα περισσότερο λόγω του κόσμου που προσελκύουν στα manga είναι λίγο καλύτερη η κατάσταση.
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2017 - 22:53
Πάντος ποιο ανώμαλη γλώσα από την php δεν υπάρχει το λέει και το όνομά της: Πι Echi Πι
Μύνημα που σας στέλνω από την Edo περίοδο.
Οι cosplayers κάνουν καλό στο χώρο, δωρεάν προώθηση φιγουρινίων
Η πως θα μάιζει η waifu/husbando στην πραγματική τριδιάστατη(?) ζωή.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2017 - 23:37
Aναλόγως τον cosplayer, μερικούς δεν τους καταλαβαίνεις τι παριστάνουν, μπορεί να μην ξέρουν ούτε οι ίδιοι, οπότε δεν, πια φιγουρίνια, προώθηση κ μλκιες...το φώτοshooting θέλουν!
οκ γίνομαι κακός τώρα...(νοτ)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 21 Νοέμβριος 2017 - 23:38
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2017 - 00:02
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2017 - 00:42
Μετά μάλλον θα χρειαστείς άλλο είδος Τζίν μετά από τέτοιο υπέροχο αντίκρισμα, μπορει να σου τύχει και εις την δεκάτη ![]()
Βέβαια πάντα υπάρχουν και χειρότερα.