Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2017 - 13:16
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2017 - 13:47
Οι μηχανές είναι ζωντανές όπως ο Ερμής της Κινο, συμμετείχαν μάλιστα και στις καταστροφές. Interspecies ομάδα κρούσης.
Btw μου θύμησε στο Bakuon που η Hane μιλούσε σε ένα εξάρτημα μηχανής και απαντούσε πίσω.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 29 Οκτώβριος 2017 - 13:55
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2017 - 21:14
To κατάλαβα, ωστόσο έφυγαν ευχάριστα σερί όλα τα επεισόδια...πολύ όμορφη κιη δεύτερη σεζόν και θέλουμε και τρίτη...η ατμόσφαιρα παρέμεινε εντυπωσιακή.
Πολύ πιο χαλαρό και πιθανόν πεσμένο κλίμα συγκριτικά με το πρώτο και κάποιες χαζές σκηνές τύπου suicide squad (not) ...αλλα ήταν ευχάριστο σε γενικές γραμμές. ¨οτι χρειαζόμουν!
Gremlins δεν θα τα λεγα, πιο πολύ υβριδικά χαζο-aliens...(σε ποσες εκδοχές θα το δούμε αυτο το concept τεράτων πια, καμία καινοτομία στα designs)
Το λεπόν, την τελείωσα χτες το βράδυ, θα μπορούσα να πω ότι ήταν αρκετά καλή σεζόν, σίγουρα της έλειπε αυτό της πρώτης φοράς που είχε η πρώτη αλλά ήταν αρκετά καλή.
Το πιο αδύναμο επεισόδιο θεωρώ ήταν το side quest της 11 που πραγματικά ήταν τυρένιο όσο δε πάει. Πραγματικά θα μπορούσε να έχει χίλιες δυο καλύτερες ιστορίες και διάλεξαν μία που απλά ήταν τελείως αδιάφορη.
Καταλαβαίνεις γιατί το κάνουν βλέποντας το τέλος αλλά πιστεύω δεν ταίριαζε με το υπόλοιπο της σειράς.Γενικά σε αυτή rantαρα περισσότερο από την 1η αλλά γενικά με ΄πειθε το σενάριο οπότε συγκρατήθηκα.
Τέλος νομίζω η Winona Ryder πρέπει να είναι ομογενής γιατί παίζει καλύτερα από ποτέ το ρόλο της Ελληνίδας μάνας.
ΣΤΑΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΖΑΚΕΤΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠ ΣΑΙΝΤ ΓΟΡΛΝΤ! ![]()
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2017 - 23:20
Γενικά ναι κατάφεραν και το δέσανε στο τέλος, αλλά πραγματικά όπως λες κιεσυ ότι χειρότερο, well...όχι ότι ήταν κακό το όλο σκηνικό, αλλα πραγματικά ενιώθα λες και το χώσαν από άλλη ταινία φάσης χόλυγουντ το όλο part...Τ.Τ
Τέλος νομίζω η Winona Ryder πρέπει να είναι ομογενής γιατί παίζει καλύτερα από ποτέ το ρόλο της Ελληνίδας μάνας.
ΣΤΑΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΖΑΚΕΤΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠ ΣΑΙΝΤ ΓΟΡΛΝΤ!
Πόσο η σκέψη μου με την όλη συμπεριφορά της....
...και καταντούσε όλο και πιο αστείο ώρες ώρες αντί να σου φέρνει θλίψη ή ανησυχία
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2017 - 23:42
Γενικά ναι κατάφεραν και το δέσανε στο τέλος, αλλά πραγματικά όπως λες κιεσυ ότι χειρότερο, well...όχι ότι ήταν κακό το όλο σκηνικό, αλλα πραγματικά ενιώθα λες και το χώσαν από άλλη ταινία φάσης χόλυγουντ το όλο part...Τ.Τ
Πόσο η σκέψη μου με την όλη συμπεριφορά της....
...και καταντούσε όλο και πιο αστείο ώρες ώρες αντί να σου φέρνει θλίψη ή ανησυχία
![]()
Spoiler:
ΛΑΛ
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2017 - 00:01
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 30 Οκτώβριος 2017 - 00:04
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2017 - 00:17
oh god...απλά γιατί ![]()
Nα έχω ακόμα ελπίδες για τρίτη σεζόν ? ποιος ξέρει τι θα δούμε ![]()
Εγώ επιστρέφω στα καμένα μου ασιαντοράμας , ίσως κάτι καλύτερο από cat videos, αν πιάσει κάνεις κωμωδίες ειδικά, μέχρι να ξαναπέσω σε τίποτα αξιόλογο
![]()
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2017 - 07:20

that's a dude!
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2017 - 18:42
hazuki με κοκκινο χρωματακι; 5 σελιδες σπαμ; εχω χασει επισοδεια XD
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2017 - 19:55
Burak Horu e yokoso
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2017 - 20:42
ωραια, παω να πιω νερο, εχω να γλυψω ενταντικα αυτες τις μερες στο φορουμ.
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2017 - 10:42
Ευτυχώς η μαγνητική είναι ακόμα χειρότερη εξέταση όποτε σήμερα καλά την περάσαμε!
προσφατα εκανα μαγνητικη γονατου λογο κακωσης προσθιου χιαστου....γιατι ειναι χειροτερη?εγω μια χαρα την περασα....εριξα και εναν υπνακο κατα την διαρκεια....
αν εννοεις λογο θορυβου φοραγα ακουστικα και ισα που το ακουγα...τωρα για κλειστοφοβικα ζητημα δεν ξερω δεν εχω τετοια θεματα..αν και μπηκα μεχρι το στομαχι μεσα και οχι ολος....αν και ολος να εμπαινα δεν νομιζω να ειχα θεμα...παλι θα κοιμομουν.... ![]()