Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#85831 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2017 - 23:21

Προτιμώ να ακούω ταιλανδέζικα και κορεατικά πρωινάδικα.  :8):

Δεν ξέρω πότε ήταν η τελευταία φορα που άνοιξα ελληνική τηλεόραση, πρέπει να πάνε πολλά χρόνια πάντος.

ε οχι ρε, υπαρχουν και ορια, πχ να ένα:

Spoiler:

ενταξει... σταματαω... ετσι κι αλλιως κι εγω εχω να δω ενας θεος ξερει απο ποτε...

#85832 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2017 - 06:47

Και καλα κανετε λολ
Η ελληνική τηλεόραση ειναι γεμάτη σκουπίδια, πολυ λίγα προγράμματα αξίζουν πλέον, tbh. Εχτές, αντί για το Ελλάδα εχεις ταλέντο, είδα την Οικογένεια Ανταμς. It never fails to make me laugh.

Γενικα πάντως η ελληνική τηλεόραση θα επρεπε να απαγορευτεί xD οταν σε ενα κανάλι αυτο που βλεπεις ειναι ηλίθια πρωϊνάδικα με ακομα πιο ηλιθιες παρουσιαστριες και στο άλλο κανάλι βλεπεις οτι έκαναν μετάφραση τις Κανταρσιανς και θέλουν να τις δούμε, τοτε αγανακτεις xDDD

Καλύτερα να βλεπω ανιμε στο Ίντερνετ (που και αυτο, να η ειρωνία, θεωρείται βλακεία για τον πατέρα μου). Don't get me wrong, ο πατέρας μου ειναι τέλειος και κουλ, αλλα εχει και εκείνος αυτη την προκατάληψη με τα ιαπωνικά. Πχ τα ιαπωνικά ειναι βλακειες, τα ανιμε εξναι για παιδια, γιΑΤΙ ΤΑ ΜΑΝΓΚΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ?! κλπ xDDDD τουλάχιστον δεν εχει θέμα να βλεπω οποτε ολα καλα xDDD

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#85833 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2017 - 09:45

Έχω βάλει netflix στο smart tv και πλέον έχει κάποιο νόημα σαν συσκευή. Super ευκολία, έχει κάποια anime αλλά γενικά πολύ λίγα πράγματα από όσα υπάρχουν για Αμερική. Από την άλλη Ελληνική TV sucks οπότε αν έχετε smart tv και 10€ το μήνα ψιλό αξίζει, ειδικά αν βρείτε κι άλλο άτομο με το οποίο θα μοιραστείτε την συνδρομή. Η δεύτερη ταρίφα των 10€ επιτρέπει δύο ταυτόχρονα streams οπότε με ένα λογαριασμό μπορούν να βλέπουν δύο!  :riiight:

rsrGbGx.gif

#85834 Aki

Aki

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:
  • LocationHQ

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2017 - 11:21

Η ελληνική τηλεόραση πάτωσε, ακριβώς από τότε που άρχισαν να εμφανίζονται συνδρομητικά κανάλια...

#85835 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2017 - 14:37

ε οχι ρε, υπαρχουν και ορια, πχ να ένα:

Spoiler:

Spoiler:

όσο για την ελληνική τι βι, σκουπίδοτιβί ήταν απο πάντα, καπότε βλέπαμε γιατί έπαιζε κάποια καλά άνιμε πιθανόν, αλλα όταν γυρνάγες κανάλι και τότε σε σκουπίδια έπεφτες, εξερώντας κανα τότε αμαν/καθάρματα και κανα χαρδαβέλα ή λιακόπουλο για τις αμπελοφιλοσοφίες του για να γελάμε...  tbh πλέον ακόμα και για ειδήσεις (γτ τις εκπομπές αστες καλύτερα) προτιμώ να βλέπω απο ξένες εκπομπές που δεν είναι τόσο "θεατρικές".  Η Ελλάδα ένα τσίρκο είναι, απ'την τηλεόραση μέχρι την ζωή την ίδια.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 02 Οκτώβριος 2017 - 14:45

フカフカ

#85836 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2017 - 15:47

Youtube Video

double post...just cause...

ότι καλύτερο!  :joyful:  :hahaha:

フカフカ

#85837 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2017 - 09:12

Σήμερα η αφεντιά μου γίνεται 34, περπατάω 35! Οι παππούδες του forum να δώσουν παρών!  :riiight: (Αν έχει ξεμείνει κανένας δλδ!  :colddd: )

υγ: ~Ψηλέ μου δεν είμαι καλααααααααά!  :bahhh:  

rsrGbGx.gif

#85838 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2017 - 10:37

Σήμερα η αφεντιά μου γίνεται 34, περπατάω 35! Οι παππούδες του forum να δώσουν παρών!  :riiight: (Αν έχει ξεμείνει κανένας δλδ!  :colddd: )

Και ποιος είναι ρεεεε
Λίγο κρύο έπιασε και ξαναεφθασε στα μέρη μου η αλλεργική ρινίτιδα. Πω ρε εσύ δεν είσαι παππούς, εσύ είσαι αιωνόβιος. Δηλαδή τι θες για δώρο; Κανένα χάπι για την πίεση ή συμπλήρωμα διατροφής για υγιή προστάτη; Του χρόνου θα σου πάρω και γυαλί πρεσβυωπιας δεν θα έχεις κανένα παράπονο.

#85839 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2017 - 10:56

πολυχρονος ρει...
εγω εκλεισα τα 34 τον ιουνιο...στασου πισω μου νεος.... :kakaka:

#85840 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2017 - 11:05

Oh yes my dear a monoclone for a gift, ΣΤΕΙΛΤΟ! Τα χιπστερολεβελσ μου όπως έχει δει είναι χαμηλά, πρέπει να ανέβω επίπεδο ώστε να είμαι fully charged για το midlife crisis!  :dazed:

Επίσης κάτι που δεν ήξερα αλλά η πρεσβυωπία είναι αναπόφευκτη στις μεγάλες ηλικίες! ~thank god!?  :bath:  

Ρε vectra σε είχα για μικρότερο, θα λεγα ότι κερδίζω μιας και που είμαι ήδη καραφλός συν με το συνηθισμένο γένι φέρνω σε σεσημασμένο,

αλλά με τα baby xpz που έχεις νομίζω με διαφορά είσαι ο gramps του forum! ~yip yip huray!  :riiight:  :dazed:

Meanwhile από Δευτέρα ξεκινάω μεταπτυχιακό, ήταν το δώρο στον εαυτό μου!  :8): :sleepy:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 03 Οκτώβριος 2017 - 11:08

rsrGbGx.gif

#85841 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2017 - 11:38

Oh yes my dear a monoclone for a gift, ΣΤΕΙΛΤΟ! Τα χιπστερολεβελσ μου όπως έχει δει είναι χαμηλά, πρέπει να ανέβω επίπεδο ώστε να είμαι fully charged για το midlife crisis!  :dazed:

Επίσης κάτι που δεν ήξερα αλλά η πρεσβυωπία είναι αναπόφευκτη στις μεγάλες ηλικίες! ~thank god!?  :bath:  

Ρε vectra σε είχα για μικρότερο, θα λεγα ότι κερδίζω μιας και που είμαι ήδη καραφλός συν με το συνηθισμένο γένι φέρνω σε σεσημασμένο,

αλλά με τα baby xpz που έχεις νομίζω με διαφορά είσαι ο gramps του forum! ~yip yip huray!  :riiight:  :dazed:

Meanwhile από Δευτέρα ξεκινάω μεταπτυχιακό, ήταν το δώρο στον εαυτό μου!  :sleepy:

Καλά το monocle στο στέλνω...μέσα σε ένα κουτί με το αγαπημένο σου παιχνίδι Phantasmagoria. :hehehe:

είπες να γίνεις γι ακόμα μια φορά χρήσιμος στην κοινωνία και να ξεχάσεις πόσο γέρος είσαι με το να ξαναγίνεις μαθητούδι; Πάνω σε τι θα κάνεις μεταπτυχιακό; 

#85842 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2017 - 13:00

Τηλεπικοινωνίες και τηλεματική! Ε στο περίπου το αντικείμενο με το όποιο ήδη ασχολούμαι. 

rsrGbGx.gif

#85843 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2017 - 18:14

Meanwhile από Δευτέρα ξεκινάω μεταπτυχιακό, ήταν το δώρο στον εαυτό μου!  :sleepy:

απο μαλλια παμε καλα δοξα τον παναγαθο!!!!απο μουσι παλι καραφλος εγω... :sweat: 

θα σου απαντουσα για τα baby xpz αλλα δεν καταλαβα γρι τι ειναι αυτο..οποτε σωστα με ειπες παππου... :  : 
μεταπτυχιακο??? λολ εγω στα 34 μου εκανα δωρο στον εαυτο μου μια τουρτα...!!!
!και η γυναικα μου εκανε δωρο εναν stormtrooper action figure 95 ποντους υψος :respect:  :respect:

#85844 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2017 - 20:22

Ένα metro μείον ένα μίλκο πρώτη φορα ακούω

stasou%2520mygdala.jpg

#85845 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2017 - 21:36

Αφου ακομα σας σηκωνετε μια χαρα ειστε παιδια.

ezgif.com-resize.gif