Παραίτηθηκα απο τη δουλεια μου γτ ειχα αφεντικο μαλακα(πιστευω ολοι με νιωθετε) και τον χαντακωσα στη μεση της σεζον γτ νομιζει οτι πρεπει ολοι να κρεμομαστε απο τα @@ του επειδη πληρωνει.
Καπακια βρηκα 2 δουλειες, 1 πρωινη και 1 απογευματινη.
Το προβλημα ειναι οτι δε ξερω ποτε θα κατσει ο κωλος μου πια. Θελω να κανω λιγες διακοπες. Τι ειναι αυτα;
Σκεφτομαι αυτες τις ωραιες στιγμες που ημουν σκατό και πληρωναν αλλοι για εμενα.
Μαλλον ειναι πολυ αποτομη η προσγειωση στη πραγματικοτητα για να τη χωνεψω.
Το δυσκολο δεν ειναι η δουλεια, το δυσκολο ειναι να ξερεις οτι δουλευεις σχεδον τζαπα, μονο για τα προς το ζην.
Αν θες να κανεις κατι δικο σου, οπως πχ να ασχοληθεις με τη μουσικη πρεπει να πιασεις 2 δουλιες, και ξενερωνω με το γεγονος πως πρεπει να μπω σε τετοια λουκια απλα για να κανω αυτο που μου αρεσει.
Ποια ειναι η αποψη σας; Μηπως εγω τα βλεπω μαυρα; ![]()
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 01 September 2017 - 01:43
Posted 01 September 2017 - 08:57
Παραίτηθηκα απο τη δουλεια μου γτ ειχα αφεντικο μαλακα(πιστευω ολοι με νιωθετε) και τον χαντακωσα στη μεση της σεζον γτ νομιζει οτι πρεπει ολοι να κρεμομαστε απο τα @@ του επειδη πληρωνει.
Το προβλημα ειναι οτι δε ξερω ποτε θα κατσει ο κωλος μου πια. Θελω να κανω λιγες διακοπες. Τι ειναι αυτα;
Σκεφτομαι αυτες τις ωραιες στιγμες που ημουν σκατό και πληρωναν αλλοι για εμενα.
Το δυσκολο δεν ειναι η δουλεια, το δυσκολο ειναι να ξερεις οτι δουλευεις σχεδον τζαπα, μονο για τα προς το ζην.
Αν θες να κανεις κατι δικο σου, οπως πχ να ασχοληθεις με τη μουσικη πρεπει να πιασεις 2 δουλιες, και ξενερωνω με το γεγονος πως πρεπει να μπω σε τετοια λουκια απλα για να κανω αυτο που μου αρεσει.
Ποια ειναι η αποψη σας; Μηπως εγω τα βλεπω μαυρα;
στην παραιτηση θα ειμαι μαζι σου..το εχω βιωσει και ειναι πολυ ασχημο συναισθημα....το παν ειναι να περνας καλα στην δουλεια..εγω εφτασα σε σημειο καποτε να ξυπναω το πρωι και να σκεφτομαι δικαιολογιες για να μην παω στην δουλεια που εκανα....
το οτι βρηκες δουλεια καπακια και μαλιστα 2 δουλειες ειναι η αποδειξη οτι οποιος θελει και εχει αναγκη βρισκει και αυτο μονο κακο δεν ειναι για σενα η για τον καθενα που δεν καθεται και τρεφεται απο αλλους.γιατι αλλο η βοηθεια απο γονεις κλπ και αλλο η πληρη εξαρτηση απο αυτους με δικαιολογιες του τυπου ''δεν βρισκω μωρε δουλεια και κριση ξερεις και ολα τα αφεντικα ειναι μαλακες και δεν πληρωνουν και ψαχνουν για σκλαβους...κτλ)...
τωρα για τον θεμα ελευθερου χρονου,δυστηχως το ακουω απο πολυ κοσμο,και εγω ειμαι μεσα σε αυτους...παντως για να σε καλμαρω λιγο ,εχω να κανω σοβαρες διακοπες 3 χρονια(εκτος απο κανα 3ημερο 1 φορα το χρονο)
και εγω σκεφτομαι τι ωραια που ηταν οταν ειμουν πιτσιρικος αλλα δεν γινεται μια ζωη ετσι...
οσο για το τσαμπα που λες απλα σκεψου οτι το μεγαλυτερο μερος του εργαζομενου διναμικου στην ελλαδα η ενα μεγαλο μερος τελος παντων ειναι ακριβως ετσι..τσιμα τσιμα..εγω θεωρητικα ειμαι επιχειρηματιας απο την στιγμη που εχω μαγαζι...εχουν ερθει μηνες(τον τελευταιο καιρο αρκετοι0που κανω κοντρολ και βλεπω οτι σαν υπαλληλος θα επαιρνα περισσοτερα καποιες φορες..οχι πολλα αλλα περισσοτερα.βεβαια δεν εχω πανω απο το κεφαλι μου εναν μαλακα να με πριζει...
δυστηχως το θεμα στην ελλαδα με τα επαγγελματα οπως μουσικη,ζωγραφικη,γλυπτικη,καλλιτεχνικα γενικα η κατι εξω απο το κουτι της νορμας που εχουν επιβαλει ως επαγγελμα θεωρειτε χομπι...για να σπασει αυτο και να καταφερεις να κανεις την αγαπη σου και γιατι οχι να πληρωνεσε και για αυτο πρεπει να περασεις τα λουκια που προ ανεφερες,εκτος και αν εισαι απο αυτους που δεν εχουν αναγκη οικονομικη,που δεν εισαι....
δεν ειναι οτι τα βλεπεις μαυρα(δυσκολα) λοιπον..για μενα ειναι δυσκολα...αλλα δεν μπορεις να κανεις και πολλα..η μονη λυση που εχω βρει εγω ειναι να κανεις δουλεια που τουλαχιστων με καποιο τροπο την απολαμβανεις σε καποιο βαθμο,η δεν θελεις να κανεις φονο και να εχεις μια σχετικη ηρεμια...να εχεισ καποια χρηματα και να ασχολησε οποτε εχεις χρονο με αυτο που αγαπας,χτιζοντας λιγο λιγο και καποια στιγμη κανεις το μπαμ και ασχολησε μονο με αυτο μετα,
δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο..δες το σαν στοχο,να το εχεις σαν ενα motivation στην ζωη σου και να μην σε παιρνει απο κατω...δες το σαν ενα achievement που πρεπει να ξεκλειδωσεις ![]()
Edited by vectrapearl, 01 September 2017 - 09:04.
Posted 01 September 2017 - 13:22
η αληθεια ειναι οτι τα βλεπεις λιγο πιο σκουρα απ΄οτι ειναι γιατι δεν κοιτας τοσο μπροστα
με την δουλεια ερχεται και εμπειρια, εμπειρια που μπορεις να βαλεις στο βιογραφικο σου και να σε παρουν σε μια πολυ καλυτερη επιχειρηση (οταν λες δουλεια υποθετω οτι εισαι υπαλληλος για τωρα) για να βγαλεις ακομα περισσοτερα λεφτα, μεχρι και να κοψεις την μια απο τις 2 δουλειες, αν θες να ασχοληθεις με μουσικη (αν και πρεπει να γινεις πιο συγκεκριμενος σε αυτο το κομματι) πρεπει να διαφημησεις την τεχνη σου, street performing θες; Να παιζεις σολακια σε μια μπαντα που δεν την ξερει ουτε η μανα της και μπηκες προσφατα θες; γενικα να αρχισει να μπαινει το ονομα σου στο θεμα της μουσικης, εφοσον σε μαθουν ολοι τοτε θα εχεις τεραστιες ελπιδες για καριερα. Εννοειται οτι αυτο θελει και μερακι και να σ' αρεσει αυτο που κανεις
Posted 01 September 2017 - 14:21
στην παραιτηση θα ειμαι μαζι σου..το εχω βιωσει και ειναι πολυ ασχημο συναισθημα....το παν ειναι να περνας καλα στην δουλεια..εγω εφτασα σε σημειο καποτε να ξυπναω το πρωι και να σκεφτομαι δικαιολογιες για να μην παω στην δουλεια που εκανα....
Του ειπα 2-3 λογακια ευγενικα και ομορφα και την εκανα με ελαφρα. Εγω δε μπορουσα να ξυπνησω φαντασου, και οταν ξυπνουσα με επνιγε το αγχος με τοσους μλκες που επρεπε να αντιμετωπισω καθε μερα.
το οτι βρηκες δουλεια καπακια και μαλιστα 2 δουλειες ειναι η αποδειξη οτι οποιος θελει και εχει αναγκη βρισκει και αυτο μονο κακο δεν ειναι για σενα η για τον καθενα που δεν καθεται και τρεφεται απο αλλους.γιατι αλλο η βοηθεια απο γονεις κλπ και αλλο η πληρη εξαρτηση απο αυτους με δικαιολογιες του τυπου ''δεν βρισκω μωρε δουλεια και κριση ξερεις και ολα τα αφεντικα ειναι μαλακες και δεν πληρωνουν και ψαχνουν για σκλαβους...κτλ)...
Ολο το θεμα της δουλειας ειναι να μην επιβαρύνω τους δικούς μου γτ εχουν ήδη πολλά βάρη, οπως και το να κανω τη ζωη μου. Και γενικά να σου πω την αληθεια ποτε δε τα βρηκα ετοιμα. Μου τη σπαει να ακουω δικαιολογιες απο ανθρωπους της ηλικιας μου το οτι δε μπορουν αυτο και δε μπορουν εκεινο και συνεχιζουν να παρασιτουν απο τους δικους τους.
τωρα για τον θεμα ελευθερου χρονου,δυστηχως το ακουω απο πολυ κοσμο,και εγω ειμαι μεσα σε αυτους...παντως για να σε καλμαρω λιγο ,εχω να κανω σοβαρες διακοπες 3 χρονια(εκτος απο κανα 3ημερο 1 φορα το χρονο)
Δεν με κάλμαρες καθόλου. ![]()
δυστηχως το θεμα στην ελλαδα με τα επαγγελματα οπως μουσικη,ζωγραφικη,γλυπτικη,καλλιτεχνικα γενικα η κατι εξω απο το κουτι της νορμας που εχουν επιβαλει ως επαγγελμα θεωρειτε χομπι...για να σπασει αυτο και να καταφερεις να κανεις την αγαπη σου και γιατι οχι να πληρωνεσε και για αυτο πρεπει να περασεις τα λουκια που προ ανεφερες,εκτος και αν εισαι απο αυτους που δεν εχουν αναγκη οικονομικη,που δεν εισαι....
δεν ειναι οτι τα βλεπεις μαυρα(δυσκολα) λοιπον..για μενα ειναι δυσκολα...αλλα δεν μπορεις να κανεις και πολλα..η μονη λυση που εχω βρει εγω ειναι να κανεις δουλεια που τουλαχιστων με καποιο τροπο την απολαμβανεις σε καποιο βαθμο,η δεν θελεις να κανεις φονο και να εχεις μια σχετικη ηρεμια...να εχεισ καποια χρηματα και να ασχολησε οποτε εχεις χρονο με αυτο που αγαπας,χτιζοντας λιγο λιγο και καποια στιγμη κανεις το μπαμ και ασχολησε μονο με αυτο μετα,
Δεν κυνηγω πολυ το προμοσιον, ειμαι της αποψης πως αν εισαι καλος σε κατι, θα ανεβεις απο μονος σου χωρις να το κυνηγησεις τοσο. Και δε με ενδιαφερει απαραιτητα να γινω γνωστος σε κατι, εγω απλα θελω ενα ανθρωπινο εισοδημα και χρονο να κανω το "χομπυ" μου με μερακι διχως να ειμαι πτωμα και νευριασμενος η αγχωμενος.
Μια δουλια που να απολαμβανεις εστω λιγουλακι ειναι καλο. Οπως το να φτιαχνεις καφεδακια το οποιο κανω τωρα.
με την δουλεια ερχεται και εμπειρια, εμπειρια που μπορεις να βαλεις στο βιογραφικο σου και να σε παρουν σε μια πολυ καλυτερη επιχειρηση (οταν λες δουλεια υποθετω οτι εισαι υπαλληλος για τωρα) για να βγαλεις ακομα περισσοτερα λεφτα, μεχρι και να κοψεις την μια απο τις 2 δουλειες, αν θες να ασχοληθεις με μουσικη (αν και πρεπει να γινεις πιο συγκεκριμενος σε αυτο το κομματι) πρεπει να διαφημησεις την τεχνη σου, street performing θες; Να παιζεις σολακια σε μια μπαντα που δεν την ξερει ουτε η μανα της και μπηκες προσφατα θες; γενικα να αρχισει να μπαινει το ονομα σου στο θεμα της μουσικης, εφοσον σε μαθουν ολοι τοτε θα εχεις τεραστιες ελπιδες για καριερα. Εννοειται οτι αυτο θελει και μερακι και να σ' αρεσει αυτο που κανεις
Μου τη σπαει ολο αυτο το συστημα με τα αφεντικα, με νευριαζει πως ανθρωποι δουλευουν τοσο και στην ουσια δουλευουν τσαμπα. Δε ξερω αν με πιανεις αλλα θα μπορουσαμε να δουλευουμε ΟΛΟΙ ενα 4ωρο και να καλυβονταν οι αναγκες ΟΛΩΝ!
Το θεμα ειναι οτι μερικοι ξεκωλιάζονται για τα φραγκα, σε ενα συστημα το οποιο ξερει μονο να ανακυκλωνει τα φραγκα και να καταληγουν ολα σε 5 διαφορετικων σχημα ζευγαρια απο @@.
Σορρυ για το βρωμοστομα μου, αλλα ειναι οι μερες μου μαλλον κ εχω περιοδο.
Οπως επισης αυτο που κανει πλεον μπαμ ειναι πως, κανεις δε κανει αυτο που θα θελε να κανει, ολοι κανουν αυτο που πρεπει για να επιβιωσουν. Αν τους ρωτησεις, το ονειρο τους κατεληξε χομπυ, ενω η καθημερινοτητα απλα βαρετή.
Πέρα απο τις διακρίσεις γτ και αυτες ειναι στο πακετο.
Πιστευω μια καλυτερη λυση ειναι να μαζεψεις μερικα λεφτουδακια και να τη κανεις για μια καλυτερη χωρα, αλλα τι θα γινει το ελλαδισταν μας;
Πιο συγκεκριμένος ε; Φτιάχνω ηλεκτρονικη και ραπ μουσικη. Στα λεω γενικα γενικα.
Μαρεσουν πολλες μουσικες και προσπαθω να τις μαθω οσο καλυτερα γινεται.
Ειναι το ναρκωτικο μου ![]()
Posted 01 September 2017 - 15:24
E, λοιπόν παντού υπάρχει μια τρύπα!!! Εδώ μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε. Καλώς σας βρήκα!
Posted 01 September 2017 - 17:36
Τουλάχιστον έκανες αποταμίευση να έχεις κάτι στην άκρη; Για τα ένσημα της σύνταξης έχουμε καιρό......
intel i7 + GTX Titan, για hardcore high end gaming minecraft! ΜΟΝΟ
Mη το γελάς. Το Minecraft μπορεί να γονατίσει και αυτό το σύστημα.
Posted 01 September 2017 - 19:03
μονο το νοικι αυτου του μηνα
Posted 01 September 2017 - 22:26
Well αναλόγως την κατάσταση και εγώ με την πρώτη εργασία ήμουν μέσα στα νέυρα. Τελικά πήγα Κύπρο όπου με διώξαν και τώρα στον ενικό developer. Ο απότερος στόχος να ανοίξω δικό μου οργανισμό για να δίνω αυτό που επιθυμώ εγώ και ότι ότι θέλουν οι άλλοι.
Ακόμη για τέχνες υπάρχει και η λύση του website ή και youtube. Οι διαφημήσεις δίνουν κανα ψιλό.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 01 September 2017 - 23:48
Patreon είναι μια καλή λύση. Πολλοί πλέον χομπίστες, ειδικά αρτίστες, ζητούν δωρεές για την ψυχαγωγία που παρέχουν σε κόσμο online. Από video/fan game development, μέχρι... Well, whatever. Κάποιοι μάλιστα παίρνουν τόσες δωρεές, που είναι σχεδόν αυτόνομοι οικονομικά μόνο από αυτήν τη δραστηριότητα, στο εξωτερικό!
Posted 02 September 2017 - 00:47
Του ειπα 2-3 λογακια ευγενικα και ομορφα και την εκανα με ελαφρα. Εγω δε μπορουσα να ξυπνησω φαντασου, και οταν ξυπνουσα με επνιγε το αγχος με τοσους μλκες που επρεπε να αντιμετωπισω καθε μερα.
Ολο το θεμα της δουλειας ειναι να μην επιβαρύνω τους δικούς μου γτ εχουν ήδη πολλά βάρη, οπως και το να κανω τη ζωη μου. Και γενικά να σου πω την αληθεια ποτε δε τα βρηκα ετοιμα. Μου τη σπαει να ακουω δικαιολογιες απο ανθρωπους της ηλικιας μου το οτι δε μπορουν αυτο και δε μπορουν εκεινο και συνεχιζουν να παρασιτουν απο τους δικους τους.
Δεν με κάλμαρες καθόλου.
Δεν κυνηγω πολυ το προμοσιον, ειμαι της αποψης πως αν εισαι καλος σε κατι, θα ανεβεις απο μονος σου χωρις να το κυνηγησεις τοσο. Και δε με ενδιαφερει απαραιτητα να γινω γνωστος σε κατι, εγω απλα θελω ενα ανθρωπινο εισοδημα και χρονο να κανω το "χομπυ" μου με μερακι διχως να ειμαι πτωμα και νευριασμενος η αγχωμενος.
Μια δουλια που να απολαμβανεις εστω λιγουλακι ειναι καλο. Οπως το να φτιαχνεις καφεδακια το οποιο κανω τωρα.
Μου τη σπαει ολο αυτο το συστημα με τα αφεντικα, με νευριαζει πως ανθρωποι δουλευουν τοσο και στην ουσια δουλευουν τσαμπα. Δε ξερω αν με πιανεις αλλα θα μπορουσαμε να δουλευουμε ΟΛΟΙ ενα 4ωρο και να καλυβονταν οι αναγκες ΟΛΩΝ!
Το θεμα ειναι οτι μερικοι ξεκωλιάζονται για τα φραγκα, σε ενα συστημα το οποιο ξερει μονο να ανακυκλωνει τα φραγκα και να καταληγουν ολα σε 5 διαφορετικων σχημα ζευγαρια απο @@.
Σορρυ για το βρωμοστομα μου, αλλα ειναι οι μερες μου μαλλον κ εχω περιοδο.Οπως επισης αυτο που κανει πλεον μπαμ ειναι πως, κανεις δε κανει αυτο που θα θελε να κανει, ολοι κανουν αυτο που πρεπει για να επιβιωσουν. Αν τους ρωτησεις, το ονειρο τους κατεληξε χομπυ, ενω η καθημερινοτητα απλα βαρετή.
Πέρα απο τις διακρίσεις γτ και αυτες ειναι στο πακετο.
Πιστευω μια καλυτερη λυση ειναι να μαζεψεις μερικα λεφτουδακια και να τη κανεις για μια καλυτερη χωρα, αλλα τι θα γινει το ελλαδισταν μας;
Πιο συγκεκριμένος ε; Φτιάχνω ηλεκτρονικη και ραπ μουσικη. Στα λεω γενικα γενικα.
Μαρεσουν πολλες μουσικες και προσπαθω να τις μαθω οσο καλυτερα γινεται.
Ειναι το ναρκωτικο μου
Κοίτα εγώ δεν θα σου πω ψέματα, δεν προερχομαι απο φτωχή οικογένεια, έχουμε χρήματα να τα βγάζουμε πέρα, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι εγώ επειδή είμαι βολεμένος κλείνω τα ματια και τα αυτιά μου και δεν βλέπω το τριγύρω μου περιβάλλον.
Αυτο που λες οτι δεν χρειαζεται να το κυνηγησεις τοσο αν εισαι καλος σε κατι ισως να ισχυε σε μια ουτοπια, ωστοσο στο ελλαδισταν για να εχεις το εισοδημα για να ζησεις την οικογενεια σου, πρεπει να εισαι ΤΕΡΜΑ ανταγωνιστικος οσο δεν παει, να κυνηγας αυτο που θες επι 24ωρου βαση αμα λαχει, αλλιως μπορει να σου παρει ανετα την θεση που θα επαιρνες εσυ καποιος που απλα διαφημιζεται περισσοτερο και πειθει τους αλλους οτι η δουλεια του ειναι καλυτερη ενω μπορει ανετα να μην ισχυει.
Η ελλαδα που ζουμε οπως λενε ολοι και εχουν δικιο ειναι ενα τριμπορντελο, ενα προχειρο παραδειγμα ειναι καποιος που σιγουρα θα τον θυμαστε, το πιο προσφατο παραδειγμα. Το ονομα του ειναι Τασος Ποτσεπης, αυτην την στιγμη που μιλαμε εχει manager, εχει βγαλει cd single και ζει με λεφταρες.
Ποιος; Ενας bodybuilder χωρις κανενα ταλεντο στο τραγουδι,
γιατι; Επειδη ειπε δυο λεξεις και εκανα τον καραγκιοζη στην τηλεοραση "ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ".
Παμε και στο χωρο σου, την μουσικη, υπο, σνικ, sin boy, sugar boy κτλ κτλ, ειδικα οι δυο τελευταιοι κανουν αντικειμενικα χαλια ρημες, τρελα απειροι, τα τραγουδια τους ειναι λες και τα εγραψε παιδι Δημοτικου στην κυριολεξια και ο ρυθμος τους απο κονσερβα η κλεμμενος.
Εχουν καποιο ταλεντο; Οχι.
Εχουν ασχοληθει με το hip hop και τα rap ετσι ωστε να εχουν στην πλατη τους εμπειρια; ελαχιστη.
Εχουν κατι ιδιαιτερο τα τραγουδια τους; Ουτε καν.
Γιατι εγιναν γνωστοι; Επειδη για καποιο λογο εγινε μοδα στο youtube ολοι οι youtubers να τους κραζουν για την χαλια μουσικη τους , οποτε όλα τα δεκαχρονα τους εδιναν σημασια και τους γεμιζαν dislikes χωρις να υπαρχει λογος. Εχουν παρει γαααμησε τα δημοσιοτητα. κακη μεν δημοσιοτητα δε και εχουν μια παραγωγη απο πισω να φτιαχνουν κι αλλα τετοια σκατοτραγουδα για να παιρνουν παραδακι απο την διαφημηση ουσιαστικα που τρωνε.
Οι boys n noise; Ετοιμοι παραγωγη απο πισω, 4 τσογλανια καλοντυμενα που δεν εχουν ΙΔΕΑ απο μουσικη (ααντε 1 απο τους 4 ηταν σε ΙΕΚ μουσικης μαζι με εναν φιλο μου), ετσι ωστε να μαίμουδεψουν one direction που στην τελικη τα ιδια τσογλανια ειναι απο αλλη εθνικοτητα.
Εν κατακλειδη το να πας σε αλλη χωρα για να ασχοληθεις με αυτο που θελεις δεν θα σου εχει και τοσα οφέλη. Ναι προφανως και θα εχει καποιο οφέλος αλλά σιγουρα δεν θα το αντάλλαζα αυτο με το να χασω οικογενεια φιλους κτλ κτλ. Κι ο αδερφος μου που καποια στιγμη δουλευε γερμανια στην αρχη επαιρνε καλουτσικο μισθο (για να ζησει μονος του παντα) και τωρα εχει την Γερμανιδα αφεντικινα του να του χρωσταει ενα 800αρι, γι' αυτο σου λεω, μην νομιζεις οτι μονο η ελλαδα ειναι το μπουρδελο, εδω ειμαστε απλα vintage gourmet μπουρδελο. Δεν προκειται να βρεις την γη της επαγγελιας εκει εξω.
Αυτο που θελω να πω εν τελη προφανώς δεν είναι να πας και να γινεις ρεζιλι στον κοσμο και να χαλασεις οποιοδηποτε ονομα εχεις για μερικα γαμωευρο αλλα σου δειχνω οτι δεν εχει σημασια το μερακι που θα δωσεις, στο τελος της ημερας αυτο που μετραει ειναι η διαφημηση. Πρεπει οποσδηποτε να κανεις εντυπωση με την εμφανιση σου στην αυλεα του θεατρου που λεγεται μουσικη βιομηχανια, ετσι ωστε να μεινεις στο μυαλο του κοσμου. Τωρα, προφανως θα ξερεις και ο ιδιος τι σκληρη βιομηχανια ειναι η μουσικη, μπορει την μια μερα να γινεις διασημος για μια ψιλομαλακια που εκανες τυχαια μια φορα και την επομενη μερα να σε φτησει, να εισαι μια μοδα που περασε, οπως και οι boys and noise που διαληθηκαν και ο ποτσεπης που ξεχαστηκε και τωρα ολοι τον εχουν ξανα γραμμενο. Ο κοσμος πρεπει να δει σε περιπτωση που τους κανεις το κλικ οτι ηρθες για να μεινεις, γι' αυτο αν οντως εισαι καλος σε αυτο, εκει θα φανει. Αν δεν εισαι διατεθημενος να φτασεις μεχρι εκει για να ανεβεις εστω και λιγο στο Ελλαδισταν δυστυχως καλυτερα να το συνεχισεις σαν χομπι και να παιρνεις κατι εξτρα απλα απο αυτο.
Τουλάχιστον έκανες αποταμίευση να έχεις κάτι στην άκρη; Για τα ένσημα της σύνταξης έχουμε καιρό......
Mη το γελάς. Το Minecraft μπορεί να γονατίσει και αυτό το σύστημα.
καλα ρε αν του βαλεις 500 mods και τα καλυτερα shaders ευχαριστω πολυ κι εγω ετσι παιζω mc, εμεις αναφερομαστε (εγω τουλαχιστον) στα 10χρονα που βλεπω να αγοραζουν gtx να το παιζουν gamers και να βλεπεις την οθωνη τους τιγκα minecraft απλο XD
Posted 02 September 2017 - 09:15
O Ποτσέπης αναμένεται ως παίκτης στο επόμενο Survivor. Ο Ποτσέπης δεν ξεχνιέται. Ο Ποτσέπης δεν ξεχνά.
Posted 02 September 2017 - 09:46
Στο πρώτο μαθαίνεις που μένει ο κάθε αθλητικογράφος, τι φαγητό έκανε η γυναίκα του, που πήγε χθες το βράδυ, πόσα παραπανίσια κιλά είναι, πόσα παϊδάκια έφαγε. Πετάνε και σχόλια για τις γυναίκες ή καμία βρισιά.Λένε και για αθλητικά που και που.
Στο δεύτερο λένε απλά για αθλητικά. Τίποτα άλλο. Γρήγορα και περιεκτικά.
Αυτή έιναι η διαφορά σε όλες τις πτυχές της ζωής. Μπορεί οι Έλληνες να είναι πιο εγκάρδιοι αλλά για αυτό είναι και πιο μαλάκες.
Posted 02 September 2017 - 10:32
Άκουγα ΕΡΑ Σπορ και έκανα σύγκριση με BBC Sport.
Στο πρώτο μαθαίνεις που μένει ο κάθε αθλητικογράφος, τι φαγητό έκανε η γυναίκα του, που πήγε χθες το βράδυ, πόσα παραπανίσια κιλά είναι, πόσα παϊδάκια έφαγε. Πετάνε και σχόλια για τις γυναίκες ή καμία βρισιά.Λένε και για αθλητικά που και που.
Αυτή έιναι η διαφορά σε όλες τις πτυχές της ζωής. Μπορεί οι Έλληνες να είναι πιο εγκάρδιοι αλλά για αυτό είναι και πιο μαλάκες.
φυσικα και θα ηταν καλυτερο το bbc sports αλλα
ερα ρε αδερφε???ερα δεν ακουγε ουτε ο παππους μου που παιζει να θυμοταν την 1η μερα εναρξης του σταθμου.+οτι ειναι και σε τι εκπομπη θα πεσεις..γιατι εχουν και εκπομπες μαγκαζινο που εχουν αναλαφρο χαρακτηρα..
εγω ακουω sport24 που εχει απ΄ολα...το πρωι πρωι μαγκαζινο χαβαλε θαναηλακη τσαμοπουλο .μετα διαμαντοπουλο φιλερη για μπασκετικα και ποδοσφαιρικα με λιγο δοση χιουμορ,ενδιαμεσα δεν ακουω πολυ και απογευματακι εχει σουπερ ντουο βλαχοπουλο-σηριγο που τους θεωρω στο μπασκετ τεραστιους και σοβαρους ρεπορτερ.
παλια ημουν φαν του σπορφμ αλλα πραγματικα καποια στιγμη εγινε απλα αηδια..τοσο που δεν παιζει να εχω βαλει ουτε 1 φορα τον σταθμο 5 χρονια να τον ακουσω εκτος απο μια φορα οταν ξανα αρχισε το fight club που δεν ηταν οπως παλια και δεν ξανα ακουσα ποτε....
Posted 02 September 2017 - 12:18
ελα τωωωωρα την ελληνική μαλακ... ε... την ελληνικη χακουναματατιαση δεν θα την βρεις πουθενα αλλου... εκτος ισως απο ιρλανδια.Άκουγα ΕΡΑ Σπορ και έκανα σύγκριση με BBC Sport.
Posted 02 September 2017 - 12:33
Κοίτα εγώ δεν θα σου πω ψέματα, δεν προερχομαι απο φτωχή οικογένεια, έχουμε χρήματα να τα βγάζουμε πέρα, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι εγώ επειδή είμαι βολεμένος κλείνω τα ματια και τα αυτιά μου και δεν βλέπω το τριγύρω μου περιβάλλον.
Αυτο που λες οτι δεν χρειαζεται να το κυνηγησεις τοσο αν εισαι καλος σε κατι ισως να ισχυε σε μια ουτοπια, ωστοσο στο ελλαδισταν για να εχεις το εισοδημα για να ζησεις την οικογενεια σου, πρεπει να εισαι ΤΕΡΜΑ ανταγωνιστικος οσο δεν παει, να κυνηγας αυτο που θες επι 24ωρου βαση αμα λαχει, αλλιως μπορει να σου παρει ανετα την θεση που θα επαιρνες εσυ καποιος που απλα διαφημιζεται περισσοτερο και πειθει τους αλλους οτι η δουλεια του ειναι καλυτερη ενω μπορει ανετα να μην ισχυει.
Η ελλαδα που ζουμε οπως λενε ολοι και εχουν δικιο ειναι ενα τριμπορντελο, ενα προχειρο παραδειγμα ειναι καποιος που σιγουρα θα τον θυμαστε, το πιο προσφατο παραδειγμα. Το ονομα του ειναι Τασος Ποτσεπης, αυτην την στιγμη που μιλαμε εχει manager, εχει βγαλει cd single και ζει με λεφταρες.
Ποιος; Ενας bodybuilder χωρις κανενα ταλεντο στο τραγουδι,
γιατι; Επειδη ειπε δυο λεξεις και εκανα τον καραγκιοζη στην τηλεοραση "ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ".
Εδώ οι γνώμες διίστανται.
Ο Σεφερλής, πέρα από κάποια πολύ πρόστιχα αστεία που εκθέτουν διάσημες προσωπικότηες, έχει προφανή νοήματα πίσω από κάθε γελοιότητα ή αστείο.
Και αποτελεί ψυχοθεραπεία μόνο και μόνο που κάνει τους ανθρώπους να χτυπιούνται από τα γέλια.
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ