τι εννοεις ghostprince; Οτι δεν με θεωρεις αρκετα βαρεμενο;;;...
Να ξερεις οτι με προσβαλεις...
(μπορει το επομενο account να λεγεται "Ο πανισχυρος μεγιστανας των Ninja" Παρακαλω; :3 )
Edited by Scarlet D., 05 August 2017 - 23:34.
Posted 05 August 2017 - 23:33
τι εννοεις ghostprince; Οτι δεν με θεωρεις αρκετα βαρεμενο;;;...
Να ξερεις οτι με προσβαλεις...
(μπορει το επομενο account να λεγεται "Ο πανισχυρος μεγιστανας των Ninja" Παρακαλω; :3 )
Edited by Scarlet D., 05 August 2017 - 23:34.
Posted 05 August 2017 - 23:42
συγνώμη, εγώ είμαι ένα απλό φασόλι.
Η Ιριστέλλα ξέρει, η Ιριστέλλα δεν ξεχνάει.....ήμουν κιεγώ ένα άτακτο φασολάκι, ο Μάηκ. Ο MikeoF4col4khC !
Posted 05 August 2017 - 23:44
ναι και μενα με πιανουν τα ψυχολογικα μου το καλοκαιρι. παρολο που εχω όλα τα καλα στη ζωη μου και γκομενα και όλα σουπερ. αλλα παλι δεν ξερω. μαλλον μας αρεσουν οι δυσκολιες για να μπορούμε να ετκιμησουμε τα καλα πραματα. εχω μια πολύ ομορφη κοπελα την οποια αρχισα να την παραμελώ χωρις λογο. απλα ετσι επειδή βαριέμαι. θα πρεπει δηλαδή να μου πει χωριζουμε και να φλερταρει με αλλους για να αρχισω και παλι να ασχολουμαι μαζι της μεχρι να τα ξαναφτιάξουμε να ειμαστε ωραια για ένα διαστημα και μετα φτου και από την αρχη
Να κρατάς καβάτζες έτσι ώστε όταν κλάνεις τη μία να ασχολείσαι με την άλλη για να μη βαριέσαι. Και μόλις κολλήσει πολύ από το κλάσιμο να ασχολείσαι πάλι με αυτήν και να κλάνεις τη καβάτζα.
Works all the time.
Posted 05 August 2017 - 23:46
Να κρατάς καβάτζες έτσι ώστε όταν κλάνεις τη μία να ασχολείσαι με την άλλη για να μη βαριέσαι. Και μόλις κολλήσει πολύ από το κλάσιμο να ασχολείσαι πάλι με αυτήν και να κλάνεις τη καβάτζα.
Works all the time.
ας το, μεχρι να το πεις εφαγε μπαν... αλλα μπορει να του το μεταφερει ο deadpool :3
Posted 06 August 2017 - 01:51
Να τον ακούτε τον Lethalmike. Τις παίζει στα δάχτυλα τις γυναίκες.
Posted 06 August 2017 - 01:54
Ή αυτές τον παίζουν μεταξύ τους και νομίζει οτι τις παίζει. Έχω δει πολλά άνιμου, ξέρω εγώ.!
Posted 06 August 2017 - 09:46
Με εκμεταλευονται και μετα με πετανε σαν στημενη λεμονοκουπα...
Posted 06 August 2017 - 12:59
Eίχατε ποτέ καμιά δυσάρεστη εμπειρία με αράχνες, σκορπιούς; Eγώ είχα πάθει πρόσφατα υπνοπαράλυση στον ύπνο μου και είδα μια τεράστια αράχνη στο τάβανι μεγαλύτερο από ταραντούλα και να μην μπορώ να κουνήθω. Ευτυχώς ήταν παραίσθηση λόγω του ύπνου.
Πριν ξυπνήσω σήμερα το πρωί έβλεπα στον ύπνο μου ότι είχα καρκίνο στο συκώτι μου και το πίστεψα τόσο πολύ στον ύπνο μου, που όταν ξύπνησα αναρωτήθηκα: ''Έχω δεν έχω?"...
Ηταν αληθεια τρομερό και ψυχοφθόρο.
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 06 August 2017 - 14:14
χ
αιρομαι που είμαι ακομη στο φορουμ. ότι πρεπει για να πολεμήσω την θλιψη μου.
MY BODY IS READY...
Posted 06 August 2017 - 15:44
Ή αυτές τον παίζουν μεταξύ τους και νομίζει οτι τις παίζει. Έχω δει πολλά άνιμου, ξέρω εγώ.!
Λέγε ποια έχεις δει. Ομολόγα now. Εαν δεν ομολογήσεις θα σε απαγάγω και θα σε βάλω να ακούς σε loop Running in the '90s ενώ θα βλέπεις σε videoowall να παίζει Initial D (Όλες οι σεζόν).
Βρε παιδες μηπως σας περισεύει κανα ΑΕ86;
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 06 August 2017 - 16:54
Πριν ξυπνήσω σήμερα το πρωί έβλεπα στον ύπνο μου ότι είχα καρκίνο στο συκώτι μου και το πίστεψα τόσο πολύ στον ύπνο μου, που όταν ξύπνησα αναρωτήθηκα: ''Έχω δεν έχω?"...
Ηταν αληθεια τρομερό και ψυχοφθόρο.
καταρχην προσεχε το υφακι σου. ειναι η δευτερη φορα που το κανεις. μα καλα ειναι δυνατον να αφηνουν ετσι τα πραματα οι mods? που ειναι ενας mod να τον βαλει στην θεση του παρακαλω;;;;
Edited by DeadpooI, 06 August 2017 - 16:57.
MY BODY IS READY...
Posted 06 August 2017 - 20:32

that's a dude!
Posted 06 August 2017 - 20:42

MY BODY IS READY...
Posted 07 August 2017 - 18:09
Στον άδικο, μάταιο και σκοτεινό τούτο κόσμο μαστιζόμενο από την δυναστεία των TROLL, ο κόσμος διψά για έναν ήρωα.
Έναν ήρωα που θα φέρει ξάνα την λευτερία στον κόσμο της Internetia....
<Press Enter>
ITS LEVEL UP TIME
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 07 August 2017 - 18:25
μηπως σου κανει ο υπερηρωας? γιατι για σκετο ηρωα λιγο αδυνατο να τα καταφερει.
Edited by DeadpooI, 07 August 2017 - 18:27.
MY BODY IS READY...