Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94110 replies to this topic

#85426 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2017 - 09:38

Ρε Lucky Luke αφου είτε διπλός λογαριασμός είσαι είτε πρώην banιαρισμένος και εισαι για να πουλευεις με το πλήρωμα του χρόνου. Δε μας λες ποιο ηταν το μαρακι μπας και κάνουμε λιγο κέφι μεχρι να τελειώσει η άμμος στην κλεψύδρα σου;

Αφού μένεις Λονδίνο ρε κατακαημένε...

Πως να μην ονειρεύεσαι χειμώνα οταν δεν βλέπεις το τέλος της αποβάθρας στο Finsbury επειδή εξαερισμός γιοκ, το AC τους είναι τόσο άγνωστο που είναι σαν εξωγηίνη τεχνολογία και το γαμημένο ποτάμι και το Gulf Stream πάντα κρατάνε την υγρασία σε ενα υπέροχο 60-100% ;

Πραγματικά, θάνατος στα καλοκαίρια του Λονδίνου. Που να μην ξαναδούν ποτέ τον ήλιο να μην φωτίζει πίσω απο σύννεφο και η θερμοκρασία να μην ανέβει πάνω απο 17 βαθμούς.

Που εχει αποβαθρα στο Finsbury; Βασικα που εχει καν νερό; και το A/C αγνωστο; Στο Λονδινο; Εισαι σιγουρος οτι ηρθες Λονδινο, ή μηπως σε απηγαγαν εξωγήινοι και σου φυτεψαν δια της ανασκολοπισεως καμια κεραια της Wind σαν τον Cartman στο Southpark?

Jokes aside, μιλουσα για τα Ελληνικά καλοκαιρια. Δεν θα πω οτι ειμαι και ο πιο αντικειμενικος κριτης γιατι εφαγα αρκετα χρονια δουλευοντας σε μηχανακι εν μεσω καύσωνα, καταιγιδας, ως και χιονιού ακομα, στην Ελλάδα (κυριως Αθηνα και Κοζανη) αλλά σιγουρα προτιμω το 18-28 βαθμους 1,5 με 3 μηνες και σπανια 34-35 (μαξιμουμ τρεις βδομαδες ολο το χρόνο) παρα το 28-35 και μαξ 40 και για πολύ περισσοτερο - σχεδον το διπλό - χρονικο διαστημα. Οταν δουλεύω εννοώ προφανως. Ειδικα αμα η δουλεια σου εμπεριέχει μηχανοστάσια κανει σημαντικη διαφορα.

Οταν ειμαι διακοπες ειμαι αρκετά βολικός. Μια καλη κουρτινα να χει και εναν ανεμιστηρα  και κομπλέ ειμαι. Εκτος και αν εισαι σε κανα μερος που το δωματιο σου ειναι ανατολικο και οι τοιχοι εχουν ποτισει ζεστη. σα θερμοσυσσωρευτές. Εκει απο AC και πάνω...

Αμα ξαναρθεις απο τα μερη μου θα χαρω να σου κανω ξεναγηση και να σου αλλάξω γνωμη  :gotit:  αρκει να μου πεις ποιος ηταν ο ντηλερ σου που απεχτησε αποβαθρα το Finsbury  :hehehe:  :kakaka:

stasou%2520mygdala.jpg

#85427 Lucky Luke

Lucky Luke

Starting...

• Banned
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2017 - 10:27

Ωραια πολη η Κοζανη μονο που δεν χιονιζει πια...

#85428 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2017 - 11:59

Ωραια πολη η Κοζανη μονο που δεν χιονιζει πια...

Θα έμενα εκεί και εγώ, αλλά πλέον ενκλιματίστηκα στην επίπεδη Πτολεμαίδα.

Ανάμεσα σε καρα-Πόντιους και Γάλους (οι ντόπιοι που μιλάν από παλιά σλάβικα)

#85429 Lucky Luke

Lucky Luke

Starting...

• Banned
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2017 - 14:29

ποσο ευκολα ενθουσιάζονται μερικοι με τα ανακυκλωμένα ανιμε. όπως για παράδειγμα one piece dragon ball. ηταν καποτε ωραια αλλα είναι κριμα να τα καταστρεφουν και οι fans να εθελοτυφλουν και να προσποιούνται ότι είναι ποιοτικα. είναι ωραιο να βλέπεις τους αγαπημενους ηρωες να επιστρεφουν αλλα όχι και ετσι. πως μπορεις να καταλάβεις αν ένα ανιμε εχει χαλασει? πολύ απλα κανεις την απλη ερωτηση στον εαυτο σου και λες "αν δεν ηξερα το ανιμε και μου δειχναν αυτά τα επεισοδια θα το εβλεπα¨?" για καντε την ερωτηση αυτή και θα δειτε ποσα ανιμε που αγαπάτε εχουν χαλασει. θα μου πειτε ναι αν δεν ξερεις την υποθεση λογικο είναι να μην σε ενδιαφερει να το δεις. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ!!! εχω δε μπολικα ανιμε και σειρες χωρις να ξερω τι γινεται και αμεσως πορωθηκα.

#85430 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2017 - 15:17

Δεν προσποιούνται τίποτε, απλά δεν έχουν αναπτύξει κρίση, γουελ 14χρονα ειναι κυρίως...κιούτε έχουν δει πολλά άνιμε συνήθως , ή βλέπουν μόνο τις κακές παραγωγές που βλεπουν στο newsfeed τους, οπότε λογικό να μην αντιλαμβάνονται την διαφορά μιας σειράς με τα χρόνια ή να ξεχωρίζουν κάτι μέτριο από κάτι ποιο ποιοτικό. Εδώ ακόμα μπερδεύουν το ανιμεσιον, το σχέδιο με τα γραφικά ή τα εφε στα γκρουπς και θεωρούν ότι η ΤΟΕΙ και κάτι αντίστοιχα στούντιο κάνουν καλή δουλεία και παραγωγές. (έχοντας δει και μόνο one piece όλσο) Επίσης πάνε στο αν είναι του στυλ που μ'αρεσει είναι αυτομάτως και καλό, κιαν δεν είναι του στυλ που βλέπω είναι αυτομάτως σκουπίδι κιόλα είναι υποκειμενικά. Δικαιολογίες από τη μία γιατί δεν με θυμάμαι να χα τέτοιες αντιλήψεις ούτε μικρός, ακόμα κιαν κάτι δεν μ'άρεσε ξεχώριζα κι εκτιμούσα αν μη τι άλο τα "καλά" απ'τίς μπαρούφες ως ένα βαθμό. Να και γιατί απομακρύνθηκα απ'όλα τα γκρουπ του ΦΒ και γιατί κρατάω απόσταση /δεν θέλω να μιλάω σχεδόν σε κανέναν όταν περνάω απ'τα φεστ. 

Επίσης "θάνατος" στους ψευτο-οτάκους που ακολουθούν την μόδα για να το πάιζουν κοολ στο σχολείο κάνοντας κοσπλέι με ότι σαβούρα βρίσκουνε για να χαίρονται παριστάνοντας τα μοντέλα στα φωτοσούτινγκ και να κάνουν τσεκ ιν....μιας και σε κανονική πασαρέλα ούτε απ'έξω δεν τα πέρναγε το 99%. Την βρίσκουν καταστρέφοντας χαρακτήρες, χωρίς να χουν δει καν το άνιμε που υποδύονται τις μισές φορές, ωραίο βίτσιο κιαυτό.  Πιθανόν τα κοσπλέυ είναι ο λόγος που κινούνται κιολα αυτα βέβαια. Αν δεν υπήρχε μάλλον το 70% του κόσμου θα εξαφανιζόταν απ'τα φεστ ή τα πάρτι, πιθανόν κιαπτα γκρουπς τα ίδια, μιας κιοι φανς είναι λίγοι στην ελλάδα... Παλία είχαμε τους ίμο, τώρα τους ανιμοφάνς...βγαίνουνε και ΤιΒι καμιά φορά να πουν για το πόσο μπούλιγκ τρώνε ως γκέημερς ή οτακους απ'την άδικη αυτή κοινωνία. ^^

#rage-post-of-the-day, μάλλον βαριέμαι πολύ, δεν μ'άρεσει το καλοκαίρι, έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και με βαράει κιη ζέστη.

フカフカ

#85431 Lucky Luke

Lucky Luke

Starting...

• Banned
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2017 - 15:39

ναι και μενα με πιανουν τα ψυχολογικα μου το καλοκαιρι. παρολο που εχω όλα τα καλα στη ζωη μου και γκομενα και όλα σουπερ. αλλα παλι δεν ξερω. μαλλον μας αρεσουν οι δυσκολιες για να μπορούμε να ετκιμησουμε τα καλα πραματα. εχω μια πολύ ομορφη κοπελα την οποια αρχισα να την παραμελώ χωρις λογο. απλα ετσι επειδή βαριέμαι. θα πρεπει δηλαδή να μου πει χωριζουμε και να φλερταρει με αλλους για να αρχισω και παλι να ασχολουμαι μαζι της μεχρι να τα ξαναφτιάξουμε να ειμαστε ωραια για ένα διαστημα και μετα φτου και από την αρχη

#85432 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2017 - 16:33

ποσο ευκολα ενθουσιάζονται μερικοι με τα ανακυκλωμένα ανιμε. όπως για παράδειγμα one piece dragon ball. ηταν καποτε ωραια αλλα είναι κριμα να τα καταστρεφουν και οι fans να εθελοτυφλουν και να προσποιούνται ότι είναι ποιοτικα. είναι ωραιο να βλέπεις τους αγαπημενους ηρωες να επιστρεφουν αλλα όχι και ετσι. πως μπορεις να καταλάβεις αν ένα ανιμε εχει χαλασει? πολύ απλα κανεις την απλη ερωτηση στον εαυτο σου και λες "αν δεν ηξερα το ανιμε και μου δειχναν αυτά τα επεισοδια θα το εβλεπα¨?" για καντε την ερωτηση αυτή και θα δειτε ποσα ανιμε που αγαπάτε εχουν χαλασει. θα μου πειτε ναι αν δεν ξερεις την υποθεση λογικο είναι να μην σε ενδιαφερει να το δεις. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ!!! εχω δε μπολικα ανιμε και σειρες χωρις να ξερω τι γινεται και αμεσως πορωθηκα.

that ...that ....that was actually a good post......for a troll account :dazed:

#85433 Lucky Luke

Lucky Luke

Starting...

• Banned
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2017 - 17:00

θα το ρωτησω εδώ και χρονια ψαχνω ένα animation που ειχε προβληθεί το 2002 περιπου δεν θυμαμαι σε ποιο καναλι. τα γραφικα ηταν φτιαγμενα clay animation. ηταν τελειως βουβο και φτηνο. ηταν ένα κοριτσακι κλειδωμενο σε ένα μπουντρουμι οπου υπηρχαν πτωματα ζωων/δεινοσαυρων κατι τετοιο. ξαφνικα μεσα από την σαρκα τους εβγαιναν οι σκελετοι και κυνηγουσαν το κοριτσακι.

#85434 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2017 - 19:16

that ...that ....that was actually a good post......for a troll account :dazed:

Μάλλον πρέπει να το κοιτάξεις αυτό. xD 

Ελάτε ρε παιδιά που δεν ξέρετε ποιος είναι ποιος. Λοιπόν task προς όλους τους παρευρισκομένους. Ποιος κρύβεται πίσω από τον MariaD. Στοιχήματα και μαντεψιές σε pm. 

To guess the alias ήταν legit mod game. Τα στοιχηματάκια εξαργυρώνονταν σε φασόλια. #ματιάπίσωαπότιςκουρτίνες 

Also ~με τις υγείες μας~

#85435 Aki

Aki

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:
  • LocationHQ

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2017 - 21:06

On second thought, it is not a good day to die.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Aki: 04 Αύγουστος 2017 - 22:38

#85436 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2017 - 16:15

Ο άνθρωπος που δημιουργεί alt account πιο γρήγορα και από τον πραγματικό του

#85437 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2017 - 17:06

Μάλλον πρέπει να το κοιτάξεις αυτό. xD 

Ελάτε ρε παιδιά που δεν ξέρετε ποιος είναι ποιος. Λοιπόν task προς όλους τους παρευρισκομένους. Ποιος κρύβεται πίσω από τον MariaD. Στοιχήματα και μαντεψιές σε pm. 

To guess the alias ήταν legit mod game. Τα στοιχηματάκια εξαργυρώνονταν σε φασόλια. #ματιάπίσωαπότιςκουρτίνες 

Also ~με τις υγείες μας~

πισω απο την MariaD κρυβεται ο Lucky Luke που με την σειρα του τωρα κρυβεται ο Deadpool, τι κερδιζω; :P

#85438 DeadpooI

DeadpooI

Starting...

• Banned
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2017 - 17:18

ειπε η αμοιβη ειναι σε φασολια ειπε αλλα επειδη εσυ δεν βρηκες το account πριν τον MariaD  κερδιζεις φακες.

img_6926.jpg

MY BODY IS READY...

X.png

#85439 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2017 - 17:21

οχι ρε φιλε καλοκαιριατικα, δεν με λυπασαι; Ψησε κανενα μακαρονι να γουσταρουμε

#85440 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2017 - 17:37

Γιαγιά εσύ?  :hahaha:

Και κει που νομίζα ότι ήμουν ο μόνος βαρεμένος εδώ μέσα, ζουν ανάμεσά μας...

Τι έχει σειρά, η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια? ή ο φασολάκης ? ή ο αστεριξ? 

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 05 Αύγουστος 2017 - 17:37

フカフカ