Ρε Lucky Luke αφου είτε διπλός λογαριασμός είσαι είτε πρώην banιαρισμένος και εισαι για να πουλευεις με το πλήρωμα του χρόνου. Δε μας λες ποιο ηταν το μαρακι μπας και κάνουμε λιγο κέφι μεχρι να τελειώσει η άμμος στην κλεψύδρα σου;
Αφού μένεις Λονδίνο ρε κατακαημένε...
Πως να μην ονειρεύεσαι χειμώνα οταν δεν βλέπεις το τέλος της αποβάθρας στο Finsbury επειδή εξαερισμός γιοκ, το AC τους είναι τόσο άγνωστο που είναι σαν εξωγηίνη τεχνολογία και το γαμημένο ποτάμι και το Gulf Stream πάντα κρατάνε την υγρασία σε ενα υπέροχο 60-100% ;
Πραγματικά, θάνατος στα καλοκαίρια του Λονδίνου. Που να μην ξαναδούν ποτέ τον ήλιο να μην φωτίζει πίσω απο σύννεφο και η θερμοκρασία να μην ανέβει πάνω απο 17 βαθμούς.
Που εχει αποβαθρα στο Finsbury; Βασικα που εχει καν νερό; και το A/C αγνωστο; Στο Λονδινο; Εισαι σιγουρος οτι ηρθες Λονδινο, ή μηπως σε απηγαγαν εξωγήινοι και σου φυτεψαν δια της ανασκολοπισεως καμια κεραια της Wind σαν τον Cartman στο Southpark?
Jokes aside, μιλουσα για τα Ελληνικά καλοκαιρια. Δεν θα πω οτι ειμαι και ο πιο αντικειμενικος κριτης γιατι εφαγα αρκετα χρονια δουλευοντας σε μηχανακι εν μεσω καύσωνα, καταιγιδας, ως και χιονιού ακομα, στην Ελλάδα (κυριως Αθηνα και Κοζανη) αλλά σιγουρα προτιμω το 18-28 βαθμους 1,5 με 3 μηνες και σπανια 34-35 (μαξιμουμ τρεις βδομαδες ολο το χρόνο) παρα το 28-35 και μαξ 40 και για πολύ περισσοτερο - σχεδον το διπλό - χρονικο διαστημα. Οταν δουλεύω εννοώ προφανως. Ειδικα αμα η δουλεια σου εμπεριέχει μηχανοστάσια κανει σημαντικη διαφορα.
Οταν ειμαι διακοπες ειμαι αρκετά βολικός. Μια καλη κουρτινα να χει και εναν ανεμιστηρα και κομπλέ ειμαι. Εκτος και αν εισαι σε κανα μερος που το δωματιο σου ειναι ανατολικο και οι τοιχοι εχουν ποτισει ζεστη. σα θερμοσυσσωρευτές. Εκει απο AC και πάνω...
Αμα ξαναρθεις απο τα μερη μου θα χαρω να σου κανω ξεναγηση και να σου αλλάξω γνωμη
αρκει να μου πεις ποιος ηταν ο ντηλερ σου που απεχτησε αποβαθρα το Finsbury
![]()