GROKE
Μην με διώχνετε. Προσπαθείστε να με αγαπήσετε. Ξέρω οτι τα μπισκότα μου δεν σας ΄αρεσαν αλλα μην μου συμπεριφέρστε έτσι. Ο θυρωρός δεν ξέρει πως γυρίσα σπίτι. Του είπα πως πάω στο Παβλόσκ. Μην άναβετε κερί παιδία. Δεν χρειάζεται. Έλατε, ελάτε να κάτσουμε λίγο. Το ήξερα πως θα βρισκόσασταν εδώ. Μπορείτε να κοιμηθείτ εδώ, να περάσουμε τούτη την νύχτα μαζί. Τρέμετε! Όπως τοτε στην Μόσχα, πριν απο την κρίση. Μητε που ξέρω τι θα κανω αν βγαλετε παλι κραυγες και μας ακουσει κανεις. Νομιζουν ολοι πως δεν ειμαι σπιτι! και το κερι για αυτο δεν το αναψα! Φοβαμαι ομως ετσι σκοτεινα που ειναι εδω. Τα παραθυρα φοβαμαι να τα ανοιξω. Η μανα μου εχει βαζο με λουλουδια και μυριζουν ομορφα. Είπα να τα φέρω αλλα φοβηθηκα μην με καταλαβει η Παφνουτιεβνα γιατι ειναι και λιγο περιεργη. Δεν ξερω αν το θελα ή οχι. Ολα εγινα κατα τις 3 μιση το πρωι. Το μαχαιρι το βγαλα απο ενα κλειδωμενο συρταρι. Βυθιστηκε 7 ποντους. Μπορει και δεκα. ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ??? ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Έχεις πρόβλημα. Μαρέσει.