Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94110 replies to this topic

#85246 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2017 - 13:43

GROKE

Μην με διώχνετε. Προσπαθείστε να με αγαπήσετε. Ξέρω οτι τα μπισκότα μου δεν σας ΄αρεσαν αλλα μην μου συμπεριφέρστε έτσι. Ο θυρωρός δεν ξέρει πως γυρίσα σπίτι. Του είπα πως πάω στο Παβλόσκ. Μην άναβετε κερί παιδία. Δεν χρειάζεται. Έλατε, ελάτε να κάτσουμε λίγο. Το ήξερα πως θα βρισκόσασταν εδώ. Μπορείτε να κοιμηθείτ εδώ, να περάσουμε τούτη την νύχτα μαζί. Τρέμετε! Όπως τοτε στην Μόσχα, πριν απο την κρίση. Μητε που ξέρω τι θα κανω αν βγαλετε παλι κραυγες και μας ακουσει κανεις. Νομιζουν ολοι πως δεν ειμαι σπιτι! και το κερι για αυτο δεν το αναψα! Φοβαμαι ομως ετσι σκοτεινα που ειναι εδω. Τα παραθυρα φοβαμαι να τα ανοιξω. Η μανα μου εχει βαζο με λουλουδια και μυριζουν ομορφα. Είπα να τα φέρω αλλα φοβηθηκα μην με καταλαβει η Παφνουτιεβνα γιατι ειναι και λιγο περιεργη. Δεν ξερω αν το θελα ή οχι. Ολα εγινα κατα τις 3 μιση το πρωι. Το μαχαιρι το βγαλα απο ενα κλειδωμενο συρταρι. Βυθιστηκε 7 ποντους. Μπορει και δεκα. ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ??? ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Έχεις πρόβλημα. Μαρέσει.

ezgif.com-resize.gif

#85247 MariaD

MariaD

Starting...

• Banned
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2017 - 16:10

α ναι; έ λοιπον από εμενα φιλαρακο μου έχεις ένα report!

#85248 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2017 - 00:23

5Y1qr4f.jpg

09pntFA.png?1

#85249 MariaD

MariaD

Starting...

• Banned
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2017 - 00:24

δεν μπορω να καταλαβω τι αστειο εχουν οι εικονες που βαζεις,.

#85250 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2017 - 01:27

images?q=tbn:ANd9GcRKthhQofJKUbefyM-y1hg
フカフカ

#85251 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2017 - 10:10

Youtube Video

phmava.php

#85252 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2017 - 10:12

Εγκρίνω το παραπάνω ποστ.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#85253 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2017 - 11:06

Youtube Video

Που είσαι; Πως είσαι; καιρό έχω να μάθω νέα σου...

Έπεσα να κοιμηθώ, επειδή η φακλάνα ειχα φάει πολύ το βράδυ δεν μπόρεσα, με πήρε ο ύπνος τα ξημερώματα...

κατά τις 8 παίρνει κάποιος τηλέφωνο και με ξυπνάει...στις 9 ο γειτονας αποφασίζει να παίξει μπουζούκι και να σταματήσει

όταν επιτέλους σηκωθώ από το κρεββάτι, τώρα εδώ και 1 ώρα κάποιος παίζει ακορντεόν

τώρα που σας γράφω περνάει καποιος που πουλάει καρπούζια....

έκατσα εδώ για να ξεκουραστώ στην πάντα ήσυχη κυριακατικη γειτονιά μου και τώρα απλά οργή....

αν ακούσει ο PHM πυροβολισμούς θα είμαι εγώ, αν γενικά ακούσετε φονικό στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης θα είμαι εγώ...

τα νευρα μου έχουν σπάσει 

#85254 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2017 - 12:13

Που είσαι; Πως είσαι; καιρό έχω να μάθω νέα σου...

Έπεσα να κοιμηθώ, επειδή η φακλάνα ειχα φάει πολύ το βράδυ δεν μπόρεσα, με πήρε ο ύπνος τα ξημερώματα...

κατά τις 8 παίρνει κάποιος τηλέφωνο και με ξυπνάει...στις 9 ο γειτονας αποφασίζει να παίξει μπουζούκι και να σταματήσει

όταν επιτέλους σηκωθώ από το κρεββάτι, τώρα εδώ και 1 ώρα κάποιος παίζει ακορντεόν

τώρα που σας γράφω περνάει καποιος που πουλάει καρπούζια....

έκατσα εδώ για να ξεκουραστώ στην πάντα ήσυχη κυριακατικη γειτονιά μου και τώρα απλά οργή....

αν ακούσει ο PHM πυροβολισμούς θα είμαι εγώ, αν γενικά ακούσετε φονικό στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης θα είμαι εγώ...

τα νευρα μου έχουν σπάσει 

Εγώ εδώ που ήμουν και παλιά.Πως να είμαι, δεν βλέπεις, τα έχω χαμένα όπως πάντα!

Όσο για την γειτονιά, ναι είναι λίγο κάπως. Κι εγώ τον άκουσα αυτόν με το ακορντεόν, έπαιζε το "άστα τα μαλάκια σου.." Οι χειρότεροι είναι αυτοί με τα καρπούζια/μικροπωλητές κλπ. Πολλές φορές απλά προτιμώ να κλείσω το παράθυρο και να σκάσω από την ζέστη, παρά να τους ακούω.

phmava.php

#85255 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2017 - 12:17

AXA άραααααααααααααααααα μένετε πολύ κοντά ο ένας με το άλλον!!!!!  :dazed: ~ζέστη!

rsrGbGx.gif

#85256 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2017 - 12:57

ποποοο λιγο ειπα να λειψω για να τερματησω την pokemon white και το black hole εχει γινει white hole, τι διαλο καθαρτικο του βαλατε;

#85257 MariaD

MariaD

Starting...

• Banned
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2017 - 13:39

Εχω συνηθισει την ζεστη. Πηγαινα για περπατημα καθε μερα τις προαλλες με 43 βαθμούς στις 4 ωρα το μεσημερι χωρις καπελο. Όλα μια ιδεα είναι. Αμα απλα αφησεις τον εαυτο σου χαλαρο δεν είναι δυσβασταχτο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MariaD: 09 Ιούλιος 2017 - 13:39

#85258 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2017 - 14:25

Εχω συνηθισει την ζεστη. Πηγαινα για περπατημα καθε μερα τις προαλλες με 43 βαθμούς στις 4 ωρα το μεσημερι χωρις καπελο. Όλα μια ιδεα είναι. Αμα απλα αφησεις τον εαυτο σου χαλαρο δεν είναι δυσβασταχτο.

Τσατίστηκες επειδή σου είπα πως έχεις πρόβλημα;

Spoiler:

ezgif.com-resize.gif

#85259 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2017 - 16:26

Μαλιστα... Αυτο το ατομο εχει αρχισει και με εκνευριζει επειδη επιμενει :P

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#85260 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2017 - 16:58

Καπέλο δεν βάζω ποτέ, περιορίζει την ορατότητα.