Λοιπόν έψαξα και δεν το βρήκα σε καλή ανάλυση, οπότε είπα να φτιάξω ένα εγώ
Βάζω το psd ως attachment για να το κάνεις όπως σε βολεύει σε περίπτωση που δεν σου αρέσει αυτό
Btw καθώς έψαχνα βρήκα αυτό
Κρίμα, το τελείωσα το banner.
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 00:52
Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς το έκανα γιατί μου καρφώθηκε
Κρίμα, το τελείωσα το banner.:hahaha:
:hahaha:
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 01:19
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 01:21

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 01:25
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 01:28
Spoiler:
για το spoiler tag Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 02:31
Λοιπόν ας σχολιάσω σύντομα μερικά πράγματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον στις προηγούμενες σελίδες.I just love japanese tv... you must watch the whole fight...
Youtube Video
Gj man...τσέκαρε το rep σου για δωράκι....σου έβαλα αυτό....
Κι άλλο δίλλημα...αν και με βλέπω να μένω σταθερά κουρτίνα 2...
Spoiler:
Στειρωσα τον σκυλακο μου, και τωρα ειναι και περιφερεται στο σπιτι με ενα χωνι περασμενο στο λαιμο του, για να μην πειραξει τα ραμματα...την πρωτη μερα που ηταν γκαου απο την ναρκωση και δεν ειχε ορεξη για τιποτα (λογικο), τον κοιτουσα και με επιανε η καρδια μου...τωρα που βρηκε και την ορεξη του, και το κεφι του, εχει πολυ γελιο...κολλαει συνεχεια στις γωνιες, επειδη παιρνει λαθος την στροφη και σκαλωνει το χωνι...η μερα ομως της στειρωσης ηταν μια απο τις χειροτερες μου..πραγματικα ο σκυλος μου ειναι μεγαλος χεστης...με το που τον αφησα απο τα χερια μου και τον ανελαβε ο γιατρος για να του παρει αιμα για βιοχημικες εξετασεις,εκλαιγε τοσο δυνατα και κοπανιοταν για να ελευθερωθει, που εβαλα κι εγω τα κλαμματα και ελεγα στον γιατρο να ακυρωσει το χειρουργειο..τελικα του πατησε μια ηρεμιστικη, απλα για να χαλαρωσει και να του παρει αιμα..μονο που το ζωακι μου παχυνε 2 κιλα (φτασαμε αισιως τα 28), και δεν τον επιασε πληρως, οποτε ειχε τη δυναμη να ανεβει στον καναπε της αιθουσας αναμονης...γιατρος και νοσοκομα ειπαν οτι πρωτη φορα παιρνουν αιμα στον καναπε...τελικα, οι εξετασεις του βγηκαν τζετ..υγειεστατος οσο δεν παει, και αφου χαλαρωσε αρκετα, τον κατεβασαμε σιγα σιγα στο χειρουργιο...εκει του εκανε την ναρκωση, και σε 2 δευτερολεπτα κοιμηθηκε..μετα απο 3 ωρες μας πηραν τηλεφωνο να παμε να τον παρουμε..το περιεργο ειναι, οτι το χωνι, αντιθετα με ολα τα υπολοιπα φυσιολογικα σκυλια, δεν τον ενοχλει καθολου, και δεν εχει κανει κινηση να το βγαλει...αλλες 8 μερες με το χωνι, και θα του το βγαλουμε και θα ηρεμησει κι αυτος λιγακι..τουλ, δεν θα χρειαζεται καποιον να τον ξεσκαλωνει απο κει που παει και κολλαει...Και επιτελους, μετα απο 2 χρονια απανωτου καμακιου, θα σταματησει να με κοιταει λοξα το βραδυ, και να μου τραβαει τα σκεπασματα..(αυτος ηταν ο λογος που αποφασισαμε να τον στειρωσουμε..μη μας μπιπ κιολας!)

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 02:35

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 09:54
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 10:00
.....my love i dream about your lips Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 10:24
Δηλαδή θες να μας πει ότι τώρα ο σκύλος σου είναι gay;

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 10:34
θελω να δω την kagami χωρις το censoredΕπιτέλους ξαναέχω internet
Λοιπόν ας σχολιάσω σύντομα μερικά πράγματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον στις προηγούμενες σελίδες.
Αυτό θα πει ΠΟΙΟΤΙΚΗ τηλεόραση
Αυτά δε τα πετάνε έτσι.Θα πάθουμε κανά εγκεφαλικό pervert άνθρωποιΠεριμένω πμ,αλλιώς την Κυριακή δεν έχει DVD:hehehe:
Όντως δύσκολη επιλογή αλλά μάλλον πάω και εγώ για κουρτίνα 2.Αν φαινόντουσαν οι γλωσίτσες τους και στη πρώτη ίσως να άλλαζα γνώμηΠάντως όπως είπα και πάνω αυτά δε τα πετάνε έτσι.προειδοποιούν πρώτα.Ακόμα να συνέλθω από το σοκ
Δηλαδή θες να μας πει ότι τώρα ο σκύλος σου είναι gay;
Αυτά προς το παρόν.Πάω να δω το υπόλοιπο forum τώρα.

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 11:34
Αυτά δε τα πετάνε έτσι.Θα πάθουμε κανά εγκεφαλικό pervert άνθρωποι
Περιμένω πμ,αλλιώς την Κυριακή δεν έχει DVD:hehehe:
θελω να δω την kagami χωρις το censored
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 11:50
check your pms

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 13:39
Καλημερα...οντως σημερα ειναι καλη μερα και σιγουρα θα εχει ηλιο.........Καλημερα...Η μερα φαινεται καλη σημερα.Μαλλον θα εχει ηλιο ολη μερα...