Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#8491 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 00:48

Λοιπόν έψαξα και δεν το βρήκα σε καλή ανάλυση, οπότε είπα να φτιάξω ένα εγώ :wooi2:
Posted Image
Βάζω το psd ως attachment για να το κάνεις όπως σε βολεύει σε περίπτωση που δεν σου αρέσει αυτό :Blissfull:
Btw καθώς έψαχνα βρήκα αυτό:hahaha:

:|

Κρίμα, το τελείωσα το banner. :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

HnH5aB0.jpg

#8492 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 00:52

:|

Κρίμα, το τελείωσα το banner. :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς το έκανα γιατί μου καρφώθηκε :hihi2:
phmava.php

#8493 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 01:19

Ευχαριστώ πάντως. :)

Spoiler:

HnH5aB0.jpg

#8494 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 01:21

Πέρνα αγόρι μου μια βόλτα από το rate your neighbor για να σε δεκαρίσω! :riiight:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#8495 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 01:25

Σε 5 λεπτά θα είμαι έτοιμος.

Stand by για να μην σε προλάβει κανείς και χάσω το 10άρι. :hahaha:

HnH5aB0.jpg

#8496 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 01:28

Spoiler:

Spoiler:

Πάντως ωραίο το καινούριο κουμπί Posted Image για το spoiler tag :wooi2:
phmava.php

#8497 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 02:31

Επιτέλους ξαναέχω internetPosted ImageΛοιπόν ας σχολιάσω σύντομα μερικά πράγματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον στις προηγούμενες σελίδες.

I just love japanese tv... you must watch the whole fight...

Youtube Video

Αυτό θα πει ΠΟΙΟΤΙΚΗ τηλεόραση:if:

Gj man...τσέκαρε το rep σου για δωράκι....σου έβαλα αυτό....:wooi2:

Posted Image

Αυτά δε τα πετάνε έτσι.Θα πάθουμε κανά εγκεφαλικό pervert άνθρωποι:deadga6:Περιμένω πμ,αλλιώς την Κυριακή δεν έχει DVD:hehehe:

Κι άλλο δίλλημα...αν και με βλέπω να μένω σταθερά κουρτίνα 2...

Spoiler:

Όντως δύσκολη επιλογή αλλά μάλλον πάω και εγώ για κουρτίνα 2.Αν φαινόντουσαν οι γλωσίτσες τους και στη πρώτη ίσως να άλλαζα γνώμη:wooi2:Πάντως όπως είπα και πάνω αυτά δε τα πετάνε έτσι.προειδοποιούν πρώτα.Ακόμα να συνέλθω από το σοκ:awww:

Στειρωσα τον σκυλακο μου, και τωρα ειναι και περιφερεται στο σπιτι με ενα χωνι περασμενο στο λαιμο του, για να μην πειραξει τα ραμματα...την πρωτη μερα που ηταν γκαου απο την ναρκωση και δεν ειχε ορεξη για τιποτα (λογικο), τον κοιτουσα και με επιανε η καρδια μου...τωρα που βρηκε και την ορεξη του, και το κεφι του, εχει πολυ γελιο...κολλαει συνεχεια στις γωνιες, επειδη παιρνει λαθος την στροφη και σκαλωνει το χωνι...η μερα ομως της στειρωσης ηταν μια απο τις χειροτερες μου..πραγματικα ο σκυλος μου ειναι μεγαλος χεστης...με το που τον αφησα απο τα χερια μου και τον ανελαβε ο γιατρος για να του παρει αιμα για βιοχημικες εξετασεις,εκλαιγε τοσο δυνατα και κοπανιοταν για να ελευθερωθει, που εβαλα κι εγω τα κλαμματα και ελεγα στον γιατρο να ακυρωσει το χειρουργειο..τελικα του πατησε μια ηρεμιστικη, απλα για να χαλαρωσει και να του παρει αιμα..μονο που το ζωακι μου παχυνε 2 κιλα (φτασαμε αισιως τα 28), και δεν τον επιασε πληρως, οποτε ειχε τη δυναμη να ανεβει στον καναπε της αιθουσας αναμονης...γιατρος και νοσοκομα ειπαν οτι πρωτη φορα παιρνουν αιμα στον καναπε...τελικα, οι εξετασεις του βγηκαν τζετ..υγειεστατος οσο δεν παει, και αφου χαλαρωσε αρκετα, τον κατεβασαμε σιγα σιγα στο χειρουργιο...εκει του εκανε την ναρκωση, και σε 2 δευτερολεπτα κοιμηθηκε..μετα απο 3 ωρες μας πηραν τηλεφωνο να παμε να τον παρουμε..το περιεργο ειναι, οτι το χωνι, αντιθετα με ολα τα υπολοιπα φυσιολογικα σκυλια, δεν τον ενοχλει καθολου, και δεν εχει κανει κινηση να το βγαλει...αλλες 8 μερες με το χωνι, και θα του το βγαλουμε και θα ηρεμησει κι αυτος λιγακι..τουλ, δεν θα χρειαζεται καποιον να τον ξεσκαλωνει απο κει που παει και κολλαει...Και επιτελους, μετα απο 2 χρονια απανωτου καμακιου, θα σταματησει να με κοιταει λοξα το βραδυ, και να μου τραβαει τα σκεπασματα..(αυτος ηταν ο λογος που αποφασισαμε να τον στειρωσουμε..μη μας μπιπ κιολας!)

Δηλαδή θες να μας πει ότι τώρα ο σκύλος σου είναι gay;:hahaha:

Αυτά προς το παρόν.Πάω να δω το υπόλοιπο forum τώρα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8498 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 02:35

Τωρα που τις ξαναβλεπω, αυτη η pic απο card captor sakura μου θυμιζει video clip απο t.a.t.u. :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8499 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 09:54

Έγινα "ανθυπολοχαγός"...τπτ φλόγες και σπαθιά παίζουν αργότερα?? :)

#8500 Lorence

Lorence

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 10:00

.....Καλημερα...Η μερα φαινεται καλη σημερα.Μαλλον θα εχει ηλιο ολη μερα...
Δημοσιευμένη  εικόνα.....my love i dream about your lips
my love i will never have your lips
i will never touch your sweet lips
never see or feel your taste buds..........

#8501 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 10:24

Οχι...θελω να σας πω οτι ειναι ασεξουαλ, αμπαλος, ευνουχος (με χοντρη φωνη ομως)..και οτι οι πιθανοτητες να σε καβαλησει την επομενη φορα που θα σε δει εχουν μειωθει αρκετα..:nosey:...

Καλημερα παιδακια..σαββατο+δουλεια:terror2:..
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#8502 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 10:34

καλημερα.

Επιτέλους ξαναέχω internetPosted ImageΛοιπόν ας σχολιάσω σύντομα μερικά πράγματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον στις προηγούμενες σελίδες.

Αυτό θα πει ΠΟΙΟΤΙΚΗ τηλεόραση:if:

Αυτά δε τα πετάνε έτσι.Θα πάθουμε κανά εγκεφαλικό pervert άνθρωποι:deadga6:Περιμένω πμ,αλλιώς την Κυριακή δεν έχει DVD:hehehe:

Όντως δύσκολη επιλογή αλλά μάλλον πάω και εγώ για κουρτίνα 2.Αν φαινόντουσαν οι γλωσίτσες τους και στη πρώτη ίσως να άλλαζα γνώμη:wooi2:Πάντως όπως είπα και πάνω αυτά δε τα πετάνε έτσι.προειδοποιούν πρώτα.Ακόμα να συνέλθω από το σοκ:awww:

Αυτά προς το παρόν.Πάω να δω το υπόλοιπο forum τώρα.

θελω να δω την kagami χωρις το censored :deadga6::blingeye2::blush2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8503 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 11:34

θελω να δω την kagami χωρις το censored :deadga6::blingeye2::blush2:

check your pms
phmava.php

#8504 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 11:50

check your pms

nice pic!!!
:lovulovu::lovulovu::lovulovu:
thaaaanks!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8505 Unknown.....

Unknown.....

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 13:39

.....Καλημερα...Η μερα φαινεται καλη σημερα.Μαλλον θα εχει ηλιο ολη μερα...

Καλημερα...οντως σημερα ειναι καλη μερα και σιγουρα θα εχει ηλιο....