Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94110 replies to this topic

#85066 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 00:34

ΓΚΡΓΚΧΚΑΑΑΑΡΡΡΡΓΚ-Κ-Κ

(βαθιέεεεεες ανάαααασεςςςς... άντε τώρα να ξαναβάλω τον γκραμμαρ νάζι στο μπαούλο...)

Ναι αγορίνα, πρόσεχε μη σπάσεις κανένα νύχι. Εδώ ο μισός πληθυσμός δεν μπορεί ακόμα να μάθει πως να χρησιμοποιεί τις καταλήξεις -ε και -αι και αυτό σε μάρανε.

Άντε και μουσική δεν θα σου ξαναστείλω έτσι όπως το πας. Ουστ! :>

#85067 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 00:41

Bρε μονο δικιο εχεις. Αφου το πα οτι εγω ειμαι ο ψυχακιας.

Που να δεις τι παθαινω οταν βλεπω αγγλους managers directors και τα @@ μας κουνιουνται, ηλικιαςς 35-50, να γραφουνε σε επισημα μεηλ που τα βλεπει ΠΟΛΥΣ κοσμος, your αντί για  you're, their αντι για they're και πάει λέγοντας. Τρεχει εγκεφαλικο υγρο απο τα αυτιά μου, τα ματια μου γυριζουν σα του κουλοχερη και κατεβαζω αποδειξη απο το στομα...

stasou%2520mygdala.jpg

#85068 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 00:53

Youtube Video

#85069 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 10:41

αυτο ειναι καινούργιο ε; εγω τα bitcoins ηξερα μονο τα οποια δεν αξιζαν

Το Bitcoin έχει ήδη πολλά νομίσματα στην αγορά άρα η "δημιουργία" ενός καινούριού Bitcoin απαιτεί τεράστια υπολογιστική ισχύ.
Με την ίδια λογική που φτιάξανε το Bitcoin όμως ο καθένας που έχει γνώσεις μπορεί να γράψει δικό του σύστημα cryptocurrency.
Για αυτόν γονείς λόγο υπάρχουν ένα σωρό, αλλά δεν έχουν όλα την ίδια αξία καθώς η αγορά ορίζει την αξία τους. Εάν όλοι πιστεύουν ότι ένα Bitcoin έχει 200 δολάρια αγοραστική δύναμη τότε έχει 200 δολάρια. Άμα αύριο αποφασίσουμε ότι έχει 100 τότε θα έχει 100.

Anyway συμφέρει να αρχίσεις το mining νωρίς, όταν δεν είναι δύσκολοι οι υπολογισμοί και την βγάζεις με bootleg συστήματα όπως αυτό με τις κάρτες να βγάλεις καμία εκατοσταριά από το καινούριο cryptocurrency και να ελπίζεις ότι θα το κάνει adopt η αγορά με αποτέλεσμα να αυξηθεί η αγοραστική του ισχύς.
Ουσιαστικά είναι buy low, sell high.

#85070 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 11:10

Bρε μονο δικιο εχεις. Αφου το πα οτι εγω ειμαι ο ψυχακιας.

Που να δεις τι παθαινω οταν βλεπω αγγλους managers directors και τα @@ μας κουνιουνται, ηλικιαςς 35-50, να γραφουνε σε επισημα μεηλ που τα βλεπει ΠΟΛΥΣ κοσμος, your αντί για  you're, their αντι για they're και πάει λέγοντας. Τρεχει εγκεφαλικο υγρο απο τα αυτιά μου, τα ματια μου γυριζουν σα του κουλοχερη και κατεβαζω αποδειξη απο το στομα...

Νο, δεν είσαι ψυχάκιας.

WRITE PROPERLY PEOPLE! Ο,τι γλώσσα και να 'ναι, έλεος.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#85071 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 12:12

ΓΚΡΓΚΧΚΑΑΑΑΡΡΡΡΓΚ-Κ-Κ

(βαθιέεεεεες ανάαααασεςςςς... άντε τώρα να ξαναβάλω τον γκραμμαρ νάζι στο μπαούλο...)

Ειλικρινά, τώρα που την παλεύω με τη γραμματική μετά από τόσα χρόνια μπήκα κι εγώ στον πειρασμό να πάρω εκδίκιση, αλλά κρατήθηκα.

O6rrvsU.jpg

#85072 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 12:14

Ειλικρινά, τώρα που την παλεύω με τη γραμματική μετά από τόσα χρόνια μπήκα κι εγώ στον πειρασμό να πάρω εκδίκιση, αλλά κρατήθηκα.

ας το, παρε χαρτι δυσλεξίας οπως κι εγω, ευκολο ειναι να παρεις και θα σταματησουν να σε πριζουν.

#85073 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 12:24

ας το, παρε χαρτι δυσλεξίας οπως κι εγω, ευκολο ειναι να παρεις και θα σταματησουν να σε πριζουν.

Είχα δοκιμάσει να πάω σε κέντρο πριν τις πανελλήνιες αλλά μόνο κάτι γραφοκινιτικά προβλήματα μου βρήκαν, και κάτι ελαφριά δυσγραφία και δυσαριθμισία. Αν πάρεις τους περισσότερους ανθρώπους και τους ελέγχξεις ως προς τον τρόπο που γράφουν πιθανότατα όλο και κάτι θα βρεις. Έχει γίνει μόδα αυτό το πράγμα με τη δυσλεξία, δηλαδή κάθε παιδί που τεμπελιάζει να διορθώνει τα λάθη του ή που δεν έκατσε να μάθει τη γλώσσα του (όπως εγώ) θα καταλήξει να έχει δικαίωμα να αποδίδει την ανικανότητα του αυτή σε φυσικά αίτια, με αποτέλεσμα όλο και λιγότεροι άνθρωποι να προσπαθούν να τη μιλάνε σωστά. Φυσικά και υπάρχουν άτομα που έχουν πραγματική δυσλεξία αλλά πολύ αμφιβάλλω αν το έχουν όλοι όσοι λένε ότι το έχουν. Ξέρω επίσης μια κοπέλα που έχει δυσλεξία αλλά συνεχώς με ρωτάει για σωστές ορθογραφίες και προσπαθεί να βελτιώνεται συνεχώς, αντί να το χρησιμοποιεί σα δικαιολογία για να μην προσπαθεί καν να μάθει τη γλώσσα. Εγώ θα ήταν πολύ άδικο να πάρω χαρτί τότε ή οποιαδήποτε άλλη περίοδο και αυτό αποδεικνύεται πλέον εκ των πραγμάτων. Τώρα το αν ο τρόπος γραφής μου παραμένει δυσνόητος σε διάφορα άτομα ή αν χρησιμοποιώ συνέχεια αδόκιμες εκφράσεις είναι άλλο θέμα.

O6rrvsU.jpg

#85074 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 12:29

οσο οι ελληνες "επιστήμονες" δεν νιώθουν να αναγνώσουν ένα απλό σύμπτωμα δυσλεξίας και δίνουν χαρτί στον κάθε πικραμένο, εγώ θα ειμαι το βλήμα να μην εποφεληθώ από αυτό ειδικα στις πανελληνιες με βοηθησε οσο δεν παει :P.

#85075 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 13:04

Είναι πολύ άδικο όμως αυτό γιατί οι πανελλήνιες είναι ένα ανταγωνιστικό σύστημα και από τη στιγμή που είναι έτσι θα' πρεπε όλοι να διαγωνίζονται επί ίσοις όροις. Έχω ακούσει ότι στα ειδικά σχολεία που εξετάζονται τα παιδιά με δυσλεξία η επιτήρηση είναι ανύπαρκτη και ότι ουσιαστικά τους αφήνουν να αντιγράφουν.

O6rrvsU.jpg

#85076 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 13:12

Είναι πολύ άδικο όμως αυτό γιατί οι πανελλήνιες είναι ένα ανταγωνιστικό σύστημα και από τη στιγμή που είναι έτσι θα' πρεπε όλοι να διαγωνίζονται επί ίσοις όροις. Έχω ακούσει ότι στα ειδικά σχολεία που εξετάζονται τα παιδιά με δυσλεξία η επιτήρηση είναι ανύπαρκτη και ότι ουσιαστικά τους αφήνουν να αντιγράφουν.

λαθος εχεις ακουσει. Κι εγω εκει εδωσα πανελληνιες, μια φορα προσπαθουσε καποιος να αντιγραψει και τον επιτηρητη τον επιασε υστερια κυριολεκτικα.Οι επιτηρητες ειναι κανονικοτατοι αν οχι και πιο αυστηροι. Η μονη βοηθεια που θεωρειται ας πουμε βοηθεια ειναι οτι μετα δινεις το μαθημα και προφορικα και μπορεις καπως να το μπαλωσεις.

Επισης οσο για το "επι ισοις οροις"... η ζωη ειναι αδικη... τι να κανουμε, πρεπει να βρεις οποιαδηποτε ευκαιρια να ανεβεις αλλιως η αλλοι θα βρουνε ανοιγμα και θα σε ποδοπατησουν, αυτο το μάθημα μου εγινε κατανοητο υπερβολικα πολλες φορες...

#85077 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 13:50

Επισης οσο για το "επι ισοις οροις"... η ζωη ειναι αδικη... τι να κανουμε, πρεπει να βρεις οποιαδηποτε ευκαιρια να ανεβεις αλλιως η αλλοι θα βρουνε ανοιγμα και θα σε ποδοπατησουν, αυτο το μάθημα μου εγινε κατανοητο υπερβολικα πολλες φορες...

Αυτό δεν είναι μάθημα, είναι απλώς μια αντίληψη. Δεν είναι η ίδια η ζωή που διδάσκει ότι αυτό που μετράει σε αυτήν είναι πάνω απ' όλα η διεκδίκιση του ατομικού συμφέροντος, αλλά ορισμένοι άνθρωποι και ένα σύστημα σκέψης και πολιτικής που προσπαθεί να δικαιολογήσει την παγκόσμια αδικία πάνω στην οποία στηρίζεται και να υποστηρίξει τις επικρατούσες δομές εξουσίας.

Δεν είναι κάτι αυτονόητο αυτή η ηλίθια νοοτροπία που επικρατεί στα σχολεία όπου αυτοί που αντιγράφουν ή σε κάθε περίπτωση διεκδικούν πάντα το πιο ευνοϊκό αποτέλεσμα με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια (η παπαγαλία δεν απέχει πάρα πολύ από την αντιγραφή κατά τη γνώμη μου) αντί να επικρίνονται από τον περίγυρό τους επιβραβεύονται ως εξυπνότεροι.

Και μετά βλέπεις ενήλικα άτομα σε πανεπιστήμιο, με βλέψεις για άριστα στο πτυχείο και εισαγωγή σε μεταπτυχιακά, να παραμένουν εξαρτημένα από αυτή την παιδική συνήθεια που επειδή δεν κόπηκε όσο ήταν νωρίς, τους ακολουθεί σαν αναγκαιότητα στην ενήλικη ζωή τους. Αυτή η ψευδής λογική της αναγκαιότητας είναι που δεν μας βοηθάει να αλλάξουμε σε τίποτα. "Εφόσον αντιγράφουν οι άλλοι, αν δε το κάνω κι εγώ δε θα είναι άδικο για μένα;" Λες και η τάση των άλλων να ψάχνουν σε όλα την ευκολότερη δυνατή λύση πρέπει να καθορίζει και τη δική μας συμπεριφορά. Ενώ θα μπορούσαμε να αναπληρώσουμε με περισσότερη προσπάθεια, ή την αποδοχή αυτού που μας αναλογέι. Αλλά πάνω απ' όλα πρέπει πάντα να ανεβαίνουμε, έτσι; Όσοι άνθρωποι έμειναν φτωχοί και """δεν πέτυχαν στη ζωή τους""" είναι losers γιατί δεν έμαθαν αρκετά γρήγορα πώς λειτουργούν τα πράγματα.

Νομίζω ότι η μοναδική λύση σε αυτό το ζήτημα είναι να διατίθεται κανείς να θυσιαστεί. Να αποδεχτεί ότι δε χρειάζεται να επφωελείται από την αδικία, αλλά μπορεί απλώς να πλήττεται από αυτήν, και ότι αυτό δεν είναι περισσότερο κακό από το να πλήττεται κάποιος άλλος.

Το να παλεύει κανείς για να επιβιώσει είναι λίγο διαφορετικό από το να παλεύει για να επωφεληθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ρισκάροντας όσο το δυνατόν λιγότερα από τα προνόμιά του. Και ενώ υπάρχει τόσο μεγάλη απόσταση ανάμεσα στους ανθρώπους για τους οποίους το βιοποριστικό πρόβλημα δεν τους επιτρέπει να προβληματίζονται έντονα πάνω στην ηθική και σε αυτούς που απλώς προσπαθούν "να ανέβουν", παντού βλέπω να επικρατεί η ίδια νοοτροπία. Αυτός που δεν έχει, να αποκτήσει κάποια, αλλά αυτός που έχει, να αποκτήσει οπωσδήποτε περισσότερα.

Είναι κρίμα η ίδια νοοτροπία να περνάει ιδίως στην εκπαίδευση, γιατί ειλικρινά πιστεύω ότι ο χώρος της εκπαίδευσης είναι ίσως από τους λίγους οι οποίοι δε λειτουργεί με καθαρά υλιστικά δεδομένα. Πιστεύω ότι το εκπαιδευτικό σύστημα είναι από τα λίγα που μπορούν να πολεμηθούν μέσα από τα ίδια τα σπλάχνα του. Το να παρεισφρύει σε αυτό η ανασφάλεια της επιβίωσης και να καθορίζει τη λειτουργία του είναι αντιφατικό ως προς τις ίδιες του τις επιδιώξεις.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 27 Ιούνιος 2017 - 13:52

O6rrvsU.jpg

#85078 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 19:05

για καποιο λογο ηξερα οτι αυτο θα εκανε trigger ενα τεραστιο διαλογο... δεν επρεπε να το γραψω... τελος παντων δεν μιλησα ποτε για την αντιγραφη και αποκλειστηκα για την αντιγραφη. Εγω σου ειπα αργοτερα στην ζωη οτι αν δεν κανεις την π0^στια δεν προκειτε να πας μπροστα εκτος απο ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εξαιρεσεις που μετριουνται στα δαχτυλα.

#85079 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 19:27

Kamui παιδί μου 40 βαθμούς έχουμε απ'έξω σταμάτα με τα σεντόνια. :) 

Kατά τ' άλλα ζωντανούς σας βλέπω. 

#85080 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 19:37

Αυτή ακριβώς η νοοτροπία μας έφερε εδώ που είμαστε

ySss0UF.jpg