Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94110 replies to this topic

#84931 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2017 - 08:34

Να προσέχεις 

Youtube Video

rsrGbGx.gif

#84932 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2017 - 10:39

Εγώ δεν έχω θέμα με κουνουπια, εχω θεμα με σφικες, εχουν κανει φωλια και περιμενω να γινει απαρτια να πιασω το αυτοσχεδιο φλογοβολο με αναπτηρα και αποσμητικο ωστε να γινει η εξοντωση

αυτο το εκανα με εναν φιλο μου που ειχε κατσαριδα το σπιτι του... ηταν τεραστια.... το ιδιο εκανα κι εγω οταν ειχα μικρες κατσαριδουλες σπιτι μου και δεν ηθελα να λερωσω τους τοιχους με τα αιματα...παρε str8, κανει καλη δουλεια, αλλα το rebel δεν αναβει ευκολα.

#84933 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2017 - 11:17

Και ναι, με αυτή τη νέα δημοσίευση του Scarlet ξεκινάει η ετήσια κατσαριδό-συζήτηση. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να θυμίσω ότι υπάρχει και η κατάλληλη σειρά για να βγάλετε το άχτι σας

Youtube Video

http://www.anime.gr/forum/topic/11221-terra-formars-%E3%83%86%E3%83%A9%E3%83%95%E3%82%A9%E3%83%BC%E3%83%9E%E3%83%BC%E3%82%BA/

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 19 Ιούνιος 2017 - 11:18

rsrGbGx.gif

#84934 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2017 - 11:18

αυτο το εκανα με εναν φιλο μου που ειχε κατσαριδα το σπιτι του... ηταν τεραστια.... το ιδιο εκανα κι εγω οταν ειχα μικρες κατσαριδουλες σπιτι μου και δεν ηθελα να λερωσω τους τοιχους με τα αιματα...παρε str8, κανει καλη δουλεια, αλλα το rebel δεν αναβει ευκολα.

Εχει ξεχαστει εδώ ενα γυναικείο αποσμητικό noxzema, πιστεψε με κανει δουλεια. Δε ξερω τι βαζουν μεσα σε αυτα τα γυναικεία αλλά είναι απόλυτο.
Αλλη καλή λύση είναι και το ζιπέλαιο. Εκεί παίζεις μπαλίτσα με τη φωτιά της κόλασης βέβαια οπότε το νου σου.

ezgif.com-resize.gif

#84935 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2017 - 11:34

Εχει ξεχαστει εδώ ενα γυναικείο αποσμητικό noxzema, πιστεψε με κανει δουλεια. Δε ξερω τι βαζουν μεσα σε αυτα τα γυναικεία αλλά είναι απόλυτο.
Αλλη καλή λύση είναι και το ζιπέλαιο. Εκεί παίζεις μπαλίτσα με τη φωτιά της κόλασης βέβαια οπότε το νου σου.

ρε συυ νομιζω ενα καλο σπρεει φτανει, το ζιπελαιο μπορει να εξαπλωθει εκει που δεν το θες και να παει σε κανα χαλι, επισης μυριζει εντονα. Τα σπρεει εχουν την τελεια φωτια για να σκοτωνεις εντομα. Δεν καινε τον τοιχο, δεν αφηνουν μαυριλες, αφηνουν ωραια μυρωδια και η κατσαριδα ειναι ψωφια σε milliseconds χρονου. Ωστοσο αν η κατσαριδα παει στις κουρτινες κι εσυ το αναψεις... ε τι να πω... φυσικη επιλογη

#84936 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2017 - 11:37

ρε συυ νομιζω ενα καλο σπρεει φτανει, το ζιπελαιο μπορει να εξαπλωθει εκει που δεν το θες και να παει σε κανα χαλι, επισης μυριζει εντονα. Τα σπρεει εχουν την τελεια φωτια για να σκοτωνεις εντομα. Δεν καινε τον τοιχο, δεν αφηνουν μαυριλες, αφηνουν ωραια μυρωδια και η κατσαριδα ειναι ψωφια σε milliseconds χρονου. Ωστοσο αν η κατσαριδα παει στις κουρτινες κι εσυ το αναψεις... ε τι να πω... φυσικη επιλογη

Είναι θέμα κλίσης της φωτιάς και υπολογισμός ανέμου. Το πεδίο θερμότητας που εξαπολύει το σπρέι μπρόστα από τη φλόγα είναι αυτό που σε ενδιαφέρει.
Αυτό με τη κουρτίνα που είπες, το είπες από εμπειρία; Είσαι εθελοντής εμπριστής by mistake;
Ξέρασε τα όλα.

ezgif.com-resize.gif

#84937 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2017 - 11:48

Πραγματικα μια μερα ηθελα να το κανω απλα για να δω ποσο ασχημα θα καει η κουρτινα αλλα η λογικη μου λεει "ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΚΑΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ". Απο εμπειρια ομως ξερω οτι την καλυτερη και ποιο καφτη φωτια απο σπρεει την βγαζουν οι βαφες-σπρεει παπουτσιων, ωστοσο το χρωμα που αφηνουν τις κανουν least favourite, το δευτερο καλυτερο είναι το WD-40 αλλά λόγω αποστάγματος πετρελαίου πιτσιλαει και αφήνει και μαύρο χρώμα στον τοίχο. ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΦΛΟΓΟΒΟΛΟ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ

#84938 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2017 - 11:55

Πραγματικα μια μερα ηθελα να το κανω απλα για να δω ποσο ασχημα θα καει η κουρτινα αλλα η λογικη μου λεει "ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΚΑΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ". Απο εμπειρια ομως ξερω οτι την καλυτερη και ποιο καφτη φωτια απο σπρεει την βγαζουν οι βαφες-σπρεει παπουτσιων, ωστοσο το χρωμα που αφηνουν τις κανουν least favourite, το δευτερο καλυτερο είναι το WD-40 αλλά λόγω αποστάγματος πετρελαίου πιτσιλαει και αφήνει και μαύρο χρώμα στον τοίχο. ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΦΛΟΓΟΒΟΛΟ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ

Αγαπώ και εγώ τη φωτιά, καταλάθος μικρός έκαψα ένα δάσος, αλλά για κάποιο λόγο ακόμα δεν αισθάνομαι τύψεις.. Λες να έχω πρόβλημα;

ezgif.com-resize.gif

#84939 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2017 - 13:20

Nαι.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#84940 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2017 - 15:01

tumblr_inline_olt7ewBGVA1tjt30t_500.gif

#84941 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2017 - 15:13

Λες να έχω πρόβλημα;

Έχω δει χειρότερα.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#84942 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2017 - 15:44

Έχω δει χειρότερα.

This just came in; Scarlet D hacked Guns's account!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#84943 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2017 - 16:20

Η εφημερίδα "το θέμα" κυκλοφόρησε σήμερα με δώρο το album in a time lapse από τον Ludovico Einaudi. Για όποιον ενδιαφέρεται.

Υ.Γ. Εσείς εκεί στας Αθήνας που έχετε την ευκαιρία να δείτε live σήμερα και αύριο τον υπέροχο αυτόν πιανίστα στο Ηρώδειο να ξέρετε κατι, γαμιεστε! Ζηλεύω αφάνταστα... :-(

2bbd14fc.jpg

#84944 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2017 - 18:21

This just came in; Scarlet D hacked Guns's account!

εχω δει και καλυτερα.

@Leathalmike, οχι δεν εισαι, εγω εκαψα ανθρωπο για ανθρωποθυσιες στον μεγα μπεχομεχ για να αναλυψω το νοημα της ζωης.

#84945 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2017 - 19:09

εχω δει και καλυτερα.

@Leathalmike, οχι δεν εισαι, εγω εκαψα ανθρωπο για ανθρωποθυσιες στον μεγα μπεχομεχ για να αναλυψω το νοημα της ζωης.

Θα κατσεις χανια το καλοκαιρι; Εγω ναι. Σε 3 μερες τελειωνω εξεταστικη, περνα απο το μαγαζι που δουλευω να με καμαρωσεις οταν πιασω σε λιγες μερες με το καλο.

ezgif.com-resize.gif