Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94110 replies to this topic

#84916 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 18 June 2017 - 13:50

Και ναι 18 Ιουνίου βρέχει δυο μέρες τώρα και γω άρρωστος! ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! :wet2:

Εγω! Εχει τοσο ηλιο απέξω που δεν μπορω ουτε φωτογραφια να το βγαλω να σας το στειλω για καζουρα XD

Αν και θα προτιμουσα τη ζεστη να με ευρισκε σε καμια παραλια και οχι να κανω μαθημα για health and safety supervision and safe site management...

Αν ακουσω αλλη μια φορα για RIDDOR θα δαγκωσω κανα λαρυγκι...

stasou%2520mygdala.jpg

#84917 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 18 June 2017 - 14:47

Και ναι 18 Ιουνίου βρέχει δυο μέρες τώρα και γω άρρωστος! ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!  :wet2:

αααχχχ Χανια και παλι Χανια

#84918 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 18 June 2017 - 14:50

Ευτυχώς που στην τρύπα υπάρχει καθημερινά ενημερωμένο μετεωρολογικό δελτίο και δεν χρειάζεται να δω τον καιρό.

ySss0UF.jpg

#84919 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 18 June 2017 - 14:57

Και κουνουπιών. Για κάποιο λόγο με συγκλονίζει ότι υπάρχει πρόβλεψη για κάτι τέτοιο. Αν κάποιος αύριο το πρωί στις 9 τσιμπηθεί από κουνούπι να μας το πει να ξέρουμε οτί δουλεύει.
rsrGbGx.gif

#84920 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 18 June 2017 - 15:06

Mας προειδοποιούν για να προετοιμαστούμε κιεμείς κατάλληλα ώστε να μη παραπονιόμαστε μετά  :hahaha:  φακιν κούνουπες!

フカフカ

#84921 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 18 June 2017 - 15:42

:hahaha: Ευτυχώς υπάρχουν όμως και αυτοί που τους προτιμάνε τα κουνούπια γενικά και εμάς ούτε να μας φτύσουν τις περισσότερες φορές.

ySss0UF.jpg

#84922 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 18 June 2017 - 15:45

Άκουσα κουνούπια και ήρθα. Το δράμα των κουνουπιών κάθε χρόνο, μόνο τον αριθμό που δεν κρατάω. Και υπάρχουν και τα άτομα παραπάνω, που το μόνο που τους ενοχλεί είναι το ζουζουνισμα. Τι να πούμε και εμείς

#84923 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 18 June 2017 - 16:17

προχτες εσπασα ρεκορ στο δωματιο μου καθως πηγα να κοιμηθω ειχα 3 κουνουπια και μια σκνιπα οποτε στ αυτη μου ειχα ενα συνεχες ζζζζζζζζζ και καπου καπου ενα λεπτο ψηλο ζζζ να ολοκληρωνει την συνταγη... με τα πολλα μεχτι της 5 δολοφονουσα

#84924 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 18 June 2017 - 16:20

Κιεγώ απ'αυτούς τους σατανάδες είμαι που δεν με καταδέχονται να με τσιμπίσουν τα άτιμα, αλλά νομίζω το ζουζουνιτό γύρο απ'τα αυτιά είναι ότι χειρότερο που δεν σ'αφίνουνε να κοιμηθείς !  :canthelp:

フカフカ

#84925 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 18 June 2017 - 16:35

Κιεγώ απ'αυτούς τους σατανάδες είμαι που δεν με καταδέχονται να με τσιμπίσουν τα άτιμα, αλλά νομίζω το ζουζουνιτό γύρο απ'τα αυτιά είναι ότι χειρότερο που δεν σ'αφίνουνε να κοιμηθείς ! :canthelp:

γιατι μας περασατε κυρια κουνουπι;;; για δωρεα αιματος;; οοοχι! θα παλεψετε για να πιειτε το αιμα μου. Παντως αν σε τρωει το τσιμπημα και σπαει νευρα εχω ακουσει οτι το τριβης με φλουδα μπανανας η με λεμονο και ολα οκ, επισης δοκιμασμενο απο εμενα: καψαλισε ενα κουταλι με αναπτυρα ισα να το αντεχει το δερμα σου και τοποθετησε το στο σπυρι ετσι ωστε να αποσυνθεθουν τα ενζυμα που προκαλουν την φαγουρα απο εκει.Ευχαριστειστε με αργοτερα

Edited by Scarlet D., 18 June 2017 - 16:36.

#84926 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 18 June 2017 - 17:36

Να πίνετε πριν κοιμηθείτε. Έτσι τα κουνούπια που θα επιχειρούν να σας τσιμπήσουν θα μεθάνε.

Edited by 1451, 18 June 2017 - 17:37.

#84927 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 18 June 2017 - 17:38

η μπορειτε να πιειτε μια κουπα αντικουνουπικο υγρο πριν κοινηθειτε ετσι ωστε να ψωφανε οταν σας πινουν το αιμα... ολο λυσεις ειμαι

#84928 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 18 June 2017 - 22:10

με συγκινηση βλέπω την πρόοδο της anime//gr και του Scarlet-kun! :blush2:

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#84929 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 18 June 2017 - 22:57

με συγκινηση βλέπω την πρόοδο της anime//gr και του Scarlet-kun! :blush2:

ουναμουχαθεις

#84930 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 19 June 2017 - 06:39

Εγώ δεν έχω θέμα με κουνουπια, εχω θεμα με σφικες, εχουν κανει φωλια και περιμενω να γινει απαρτια να πιασω το αυτοσχεδιο φλογοβολο με αναπτηρα και αποσμητικο ωστε να γινει η εξοντωση

ezgif.com-resize.gif