ΛΙΩΣΙΜΟ!!!!!!!! Απλά ΛΙΩΣΙΜΟ στα γέλια.
Γεια σας παιδια, με λένε Γιάννη, 29 και μένω Μενίδι. Είμαι otaku γενικα πολλά χρόνια. Καλώς σας βρήκα. Greeklish επισης επιτρεπονται? βλεπω οτι δεν έχει κανείς
Έλα ρε μαν και εγω από Μenidi City είμαι.
Posted 14 June 2017 - 19:17
ΛΙΩΣΙΜΟ!!!!!!!! Απλά ΛΙΩΣΙΜΟ στα γέλια.
Γεια σας παιδια, με λένε Γιάννη, 29 και μένω Μενίδι. Είμαι otaku γενικα πολλά χρόνια. Καλώς σας βρήκα. Greeklish επισης επιτρεπονται? βλεπω οτι δεν έχει κανείς
Έλα ρε μαν και εγω από Μenidi City είμαι.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 14 June 2017 - 20:08
Posted 14 June 2017 - 20:17
Λίγο παραπονεθηκατε, να σου η βροχούλα και οι αστραπές.
Good.
Posted 14 June 2017 - 21:48
Καλά είναι αυτά. Πρώτη φορά τρώς prawn cocktail?
οταν βγει και dry martini ενημερωστε με σας παρακαλω
Posted 14 June 2017 - 23:54
αν τωρα που ειμαι στο χωριο γινει κανας μετασεισμος και με πλακωσει κανα ντουβαρι, θα θελα να ξερετε οτι σας σιχαινομαι ολους
Edited by The Tragic Prince, 14 June 2017 - 23:55.
Posted 15 June 2017 - 00:17
αν τωρα που ειμαι στο χωριο γινει κανας μετασεισμος και με πλακωσει κανα ντουβαρι, θα θελα να ξερετε οτι σας σιχαινομαι ολους
Posted 15 June 2017 - 00:32
Ρε παιδες δεν ξερω ποιος ειναι πιο κοντά στο χωριο του, αλλά ας το παρει καποιος μια αγκαλιτσα τωρα, γιατι σε πεντε χρονια θα ψαχνει εμπορικο κεντρο να ανατιναχτει.

Posted 15 June 2017 - 04:45
Ρε παιδες δεν ξερω ποιος ειναι πιο κοντά στο χωριο του, αλλά ας το παρει καποιος μια αγκαλιτσα τωρα, γιατι σε πεντε χρονια θα ψαχνει εμπορικο κεντρο να ανατιναχτει.
Nobutaka Oda
*Ο Oda κοιταξε σκεπτικος τον Lord Leon... αλλά δεν τον ένοιαζε... καθώς είχε δει και χειρότερα...*
Edited by Scarlet D., 15 June 2017 - 04:47.
Posted 16 June 2017 - 21:10
Πωωωωω, έγραψες και για λίγο νόμιζα πως σήμερα θα είναι η μέρα που η Τρύπα δεν θα εμφανιστεί καθόλου στην αρχική οθόνη. Δεν είναι η μέρα.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 16 June 2017 - 21:22
Πωωωωω, έγραψες και για λίγο νόμιζα πως σήμερα θα είναι η μέρα που η Τρύπα δεν θα εμφανιστεί καθόλου στην αρχική οθόνη. Δεν είναι η μέρα.
μα προχτες εγινε αυτο
Posted 16 June 2017 - 21:24
μα προχτες εγινε αυτο
Και εγώ που ήμουν? Έχασα την ευκαιρία μου!

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 16 June 2017 - 21:25
ναι μαλλον μαλλον, μαλιστα για πρωτη φορα επρεπε να ψαξω την black hole στο φορουμ αντι για το widget των latest post... απονη ζωη
Posted 16 June 2017 - 22:29
Παιδιά sorry που σας το χαλάω αλλά το Pluto αποκτά μάλλον anime οπότε δεν νομίζω ότι πρέπει να ασχολούμαστε με το Μιχαλάκη.
finaly some attention iristella channnn ![]()
Σας αγαπω ολους καταβαθος κ ας μην το ξερετε !!
Ειδικα μπλακ ροκ εμ και την πολυαγαπημενη πλεον σουιδεζα speedfreak
Posted 17 June 2017 - 00:29
finaly some attention iristella channnn
Σας αγαπω ολους καταβαθος κ ας μην το ξερετε !!
Ειδικα μπλακ ροκ εμ και την πολυαγαπημενη πλεον σουιδεζα speedfreak
Spoiler:
ακομα κι εμενα;