Να κανω thread για Kuro Nyago?
Mπορείς να κάνεις thread για τα anime shorts των αρχών του 20ου αιώνα που τόσο αγαπάς.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 10:26
Να κανω thread για Kuro Nyago?
Mπορείς να κάνεις thread για τα anime shorts των αρχών του 20ου αιώνα που τόσο αγαπάς.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 12:48
οχι γιατι δεν τα εκτιματε
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 13:56
οχι γιατι δεν τα εκτιματε
Ρε συ δεν είναι αυτό. Απλά δεν θα ξεκινήσει τόση συζήτηση από κάτω όσο στα τρέχοντα για λόγους ελλειψης σασπένς πιο πολύ. Συνήθως επειδή κάποιοι τα έχουν ήδη δει πριν χρόνια, ενώ στους πιο καινούριους ξενίζει το σχέδιο και δεν τα ανοίγουν καν. Όχι όμως οτι δεν χρειάζονται τα θρεντ για αυτά. Μη σου πω ότι χρειαζονται περισσότερο...
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 21:06
τι διαλο χαθηκε η μαυρη τρυπα απο τα latest, πρωτη φορα γινεται αυτο
Λεον να ξερεις οτι και να λες εσυ φταις για ολα ρε, τα ειπαμε
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 18:13
Αυτό που μολις θείξουν λίγο τους mod και admin αυτού του site ξαφνικά επανέρχονται στη ζωή με Blessed Scroll of Resurection και γυρνάνε πάλι στις έδρες διδασκαλίας με πάθος και τσι καύλες(15χρονου) με προσπαρναει, ξεπερναει. Δε βάζετε τον Lord Leon για πρεσιντεντο λεω εγώ που το παιδι ειναι λορδος, αλλα οχι τον τακαγιαμα(σαγαπω) αυτος ειναι βλάκας, αααα να βάλετε και τον azathoth.
Iristela(go play with ur cat ) Μου ελειψες και ηθελα να σου πω οτι η φαση δεν ειναι P2W αν πραγματικα δεν ασχολεισαι. Οσο και να εχετε τις δουλειες σας υψηλοβαθμοι του ανιμε.γρ, τα πηγαινετε σχεδον απαραδεκτα.
Εγω ψηφιζω Lord Leon και ξερο ψωμι. Οχι οχι τον καμουι θα βγαλει απωθημενα.
ΥΓ:
Με συγχωρείτε δε προλαβαινω να διορθωσω τα ορθογραφικα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 13 Ιούνιος 2017 - 18:13
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 18:19
Αυτό που μολις θείξουν λίγο τους mod και admin αυτού του site ξαφνικά επανέρχονται στη ζωή με Blessed Scroll of Resurection και γυρνάνε πάλι στις έδρες διδασκαλίας με πάθος και τσι καύλες(15χρονου) με προσπαρναει, ξεπερναει. Δε βάζετε τον Lord Leon για πρεσιντεντο λεω εγώ που το παιδι ειναι λορδος, αλλα οχι τον τακαγιαμα(σαγαπω) αυτος ειναι βλάκας, αααα να βάλετε και τον azathoth.
Iristela(go play with ur cat) Μου ελειψες και ηθελα να σου πω οτι η φαση δεν ειναι P2W αν πραγματικα δεν ασχολεισαι. Οσο και να εχετε τις δουλειες σας υψηλοβαθμοι του ανιμε.γρ, τα πηγαινετε σχεδον απαραδεκτα.
ΥΓ:Με συγχωρείτε δε προλαβαινω να διορθωσω τα ορθογραφικα.
μα ειπαμε, οι admins και οι mod φταινε για ολα. Τα συμφωνησαμε και ετσι συνεχιζουμε της ζωες μας σε ενα ενεργο ποια φορουμ :3
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Scarlet D.: 13 Ιούνιος 2017 - 18:20
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 18:38
Iristela(go play with ur cat) Μου ελειψες και ηθελα να σου πω οτι η φαση δεν ειναι P2W αν πραγματικα δεν ασχολεισαι. Οσο και να εχετε τις δουλειες σας υψηλοβαθμοι του ανιμε.γρ, τα πηγαινετε σχεδον απαραδεκτα.
ΥΓ:Με συγχωρείτε δε προλαβαινω να διορθωσω τα ορθογραφικα.
Nigga wat u on about?
Εγώ δεν γίνομαι υπεύθυνος για αυτό εδώ το dumpster fire ούτε με σφαίρες, είμαι εδώ για να γκρινιάζω όταν το content δεν είναι αρκετά διασκεδαστικό.
Τώρα που παίζουμε παλέρμο(Thanks Kai) και έχει πλάκα με έχεις δει να λέω τίποτα κακό? Οχι.
Οπότε άντε γράψε καμιά ενδιαφέρον βλακεία σε κανένα άλλο thread και σταμάτα να χρησιμοποιείς την Tρούπα σαν chatbox γιατί την έχω βαρεθεί. (Δεν έχει πλέον spicy feminism memes)
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 18:46
εγω λοιπον θα λεω τι καλο εχει αυτο το φορουμ....
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 18:49
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 18:52
υπαρχει κι αλλο ενα παιχνιδι το οποιο μπορω να πω οτι με πορονει ΠΟΛΥ περισσοτερο απο το παλερμο, ειναι μια παραλλαγη του αλλα πολυ πιο "π0υστ1κ0" και χωρις ρολους
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 22:39
Pluto...ό,τι καλύτερο
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 22:40
Tα νέα της 10ετίας! sugoi!
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 22:42
Κρίμα για τον Μιχαλάκη πάντως, τον έφαγε το Pluto. Όχι ντάξει, το νέο είναι σημαντικό
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 22:47
θα μπορουσε να γινει τοπικ αλλα δεν εχω ιδεα τι φαση με το pluto XD