Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94080 replies to this topic

#84841 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 June 2017 - 10:26

Να κανω thread για Kuro Nyago?

Mπορείς να κάνεις thread για τα anime shorts των αρχών του 20ου αιώνα που τόσο αγαπάς. 

#84842 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 11 June 2017 - 12:48

Mπορείς να κάνεις thread για τα anime shorts των αρχών του 20ου αιώνα που τόσο αγαπάς. 

οχι γιατι δεν τα εκτιματε

#84843 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 11 June 2017 - 13:56

οχι γιατι δεν τα εκτιματε

Ρε συ δεν είναι αυτό. Απλά δεν θα ξεκινήσει τόση συζήτηση από κάτω όσο στα τρέχοντα για λόγους ελλειψης σασπένς πιο πολύ. Συνήθως επειδή κάποιοι τα έχουν ήδη δει πριν χρόνια, ενώ στους πιο καινούριους ξενίζει το σχέδιο και δεν τα ανοίγουν καν. Όχι όμως οτι δεν χρειάζονται τα θρεντ για αυτά. Μη σου πω ότι χρειαζονται περισσότερο...

stasou%2520mygdala.jpg

#84844 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 11 June 2017 - 21:06

τι διαλο χαθηκε η μαυρη τρυπα απο τα latest, πρωτη φορα γινεται αυτο :o

Λεον να ξερεις οτι και να λες εσυ φταις για ολα ρε, τα ειπαμε

#84845 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 13 June 2017 - 18:13

Αυτό που μολις θείξουν λίγο τους mod και admin αυτού του site ξαφνικά επανέρχονται στη ζωή με Blessed Scroll of Resurection και γυρνάνε πάλι στις έδρες διδασκαλίας με πάθος και τσι καύλες(15χρονου) με προσπαρναει, ξεπερναει. Δε βάζετε τον Lord Leon για πρεσιντεντο λεω εγώ που το παιδι ειναι λορδος, αλλα οχι τον τακαγιαμα(σαγαπω) αυτος ειναι βλάκας, αααα να βάλετε και τον azathoth.

Iristela(go play with ur cat :P) Μου ελειψες και ηθελα να σου πω οτι η φαση δεν ειναι P2W αν πραγματικα δεν ασχολεισαι. Οσο και να εχετε τις δουλειες σας υψηλοβαθμοι του ανιμε.γρ, τα πηγαινετε σχεδον απαραδεκτα.
Εγω ψηφιζω Lord Leon και ξερο ψωμι. Οχι οχι τον καμουι θα βγαλει απωθημενα.

ΥΓ:

Με συγχωρείτε δε προλαβαινω να διορθωσω τα ορθογραφικα. 

Edited by LethalMike, 13 June 2017 - 18:13.

ezgif.com-resize.gif

#84846 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 13 June 2017 - 18:19

Αυτό που μολις θείξουν λίγο τους mod και admin αυτού του site ξαφνικά επανέρχονται στη ζωή με Blessed Scroll of Resurection και γυρνάνε πάλι στις έδρες διδασκαλίας με πάθος και τσι καύλες(15χρονου) με προσπαρναει, ξεπερναει. Δε βάζετε τον Lord Leon για πρεσιντεντο λεω εγώ που το παιδι ειναι λορδος, αλλα οχι τον τακαγιαμα(σαγαπω) αυτος ειναι βλάκας, αααα να βάλετε και τον azathoth.

Iristela(go play with ur cat :P) Μου ελειψες και ηθελα να σου πω οτι η φαση δεν ειναι P2W αν πραγματικα δεν ασχολεισαι. Οσο και να εχετε τις δουλειες σας υψηλοβαθμοι του ανιμε.γρ, τα πηγαινετε σχεδον απαραδεκτα.

ΥΓ:

μα ειπαμε, οι admins και οι mod φταινε για ολα. Τα συμφωνησαμε και ετσι συνεχιζουμε της ζωες μας σε ενα ενεργο ποια φορουμ :3

Spoiler:

Edited by Scarlet D., 13 June 2017 - 18:20.

#84847 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 13 June 2017 - 18:38

ΥΓ:

Nigga wat u on about?

Εγώ δεν γίνομαι υπεύθυνος για αυτό εδώ το dumpster fire ούτε με σφαίρες, είμαι εδώ για να γκρινιάζω όταν το content δεν είναι αρκετά διασκεδαστικό.

Τώρα που παίζουμε παλέρμο(Thanks Kai) και έχει πλάκα με έχεις δει να λέω τίποτα κακό? Οχι.

Οπότε άντε γράψε καμιά ενδιαφέρον βλακεία σε κανένα άλλο thread και σταμάτα να χρησιμοποιείς την Tρούπα σαν chatbox γιατί την έχω βαρεθεί. (Δεν έχει πλέον spicy feminism memes)

#84848 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 13 June 2017 - 18:46

εγω λοιπον θα λεω τι καλο εχει αυτο το φορουμ....

sxolio_20_4_2015_2.jpg

#84849 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 13 June 2017 - 18:49

Να πρέπει να διοργανώνουμε απανωτά Παλέρμο δηλαδή

ySss0UF.jpg

#84850 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 13 June 2017 - 18:52

υπαρχει κι αλλο ενα παιχνιδι το οποιο μπορω να πω οτι με πορονει ΠΟΛΥ περισσοτερο απο το παλερμο, ειναι μια παραλλαγη του αλλα πολυ πιο "π0υστ1κ0" και χωρις ρολους

#84851 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 June 2017 - 22:33

Παιδιά sorry που σας το χαλάω αλλά το Pluto αποκτά μάλλον anime οπότε δεν νομίζω ότι πρέπει να ασχολούμαστε με το Μιχαλάκη. 

#84852 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 13 June 2017 - 22:39

Pluto...ό,τι καλύτερο :)

#84853 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 13 June 2017 - 22:40

Tα νέα της 10ετίας! sugoi!

フカフカ

#84854 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 13 June 2017 - 22:42

Κρίμα για τον Μιχαλάκη πάντως, τον έφαγε το Pluto. Όχι ντάξει, το νέο είναι σημαντικό

#84855 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 13 June 2017 - 22:47

θα μπορουσε να γινει τοπικ αλλα δεν εχω ιδεα τι φαση με το pluto XD