Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94080 replies to this topic

#84631 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 02 May 2017 - 21:43

επειδή δεν έχει δουλειά αυτό τον καιρό, προσπαθώ να επιχειρήσω μετάφραση σε ένα παιχνίδι έτσι για να περνάει η ώρα, Διαβάζω παράληλα και αρχιτεκτονική που χρωστάω έτσι κάνω δύο πράγματα σε ένα

#84632 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 02 May 2017 - 22:27

Τα παλτό γαμάνε ήδη μου λείπουν τα χειμερινά μου ρουχαλάκια. 

Μας πήγανε μια εκδρομή με τη σχολή σε έναν ιππικό όμιλο και μάυροκάηκα από τώρα ~.~ κιη ζέστη κλασικά δεν είναι για τον οργανισμό μου, τον αυγουστο συνίθως η λέιπω διακοπές σε πιο χειμερινά κλίματα η την βγάζω με κλιματιστικά, για να μην έχουμε λιποθυμίες.  Καλοκαίρι φύγε, είναι νωρίς ακόμα :Q

フカフカ

#84633 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts

Posted 02 May 2017 - 22:47

Πρώτη πτήση για σιβηρία φέτος

#84634 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 02 May 2017 - 23:10

Άνετα όμως, αν έχουμε τέτοια ζέστη από τώρα :P

フカフカ

#84635 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 03 May 2017 - 02:37

Βάλε και τα προβλήματα που έχω με το κρύο γιατί ποτέ δεν το συνήθισα οπότε ναι. 

εχω και εγω ψυχολογικο με το κρυο, μολις ξεκινησω να τουρτουριζω δεν σταματω ποτε

ezgif.com-resize.gif

#84636 Aki

Aki

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts
  • LocationHQ

Posted 04 May 2017 - 22:31

Σόσιαλ Τζάστικ (2:03) Ετ δε Άουτshit (0:10)

Youtube Video

The show must go on

Youtube Video

Edited by Aki, 15 May 2017 - 12:14.

#84637 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 05 May 2017 - 00:53

Αν έχει κανείς κανα invite για animebytes, pm me :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#84638 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 05 May 2017 - 08:32

Γιατί τι κάλο έχει εκεί μέσα και δεν μπορείς να το βρεις στα γνωστά μέρη;  :hehehe:

rsrGbGx.gif

#84639 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 05 May 2017 - 17:36

Γιατί τι κάλο έχει εκεί μέσα και δεν μπορείς να το βρεις στα γνωστά μέρη;  :hehehe:

Τα γνωστά μέρη είναι πεσμένα :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#84640 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 05 May 2017 - 18:03

Έλα ρε φίλε κλείσανε το bakabt. =_=

---edit

Μάλλον έγινε τελείως private αλλά ακόμα δεν έχει ανέβει ή ξανάπεσε! 

Edited by Hazuki, 05 May 2017 - 18:07.

rsrGbGx.gif

#84641 Arata_Wataya

Arata_Wataya

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 05 May 2017 - 18:52

Έκλεισε και το nyaa se. Θρήνος βαρύς.

Πείτε κανένα εναλακτικό παίδες.

Update: restoration attempt: nyaa pantsu cat

Edited by Arata_Wataya , 05 May 2017 - 19:10.

#84642 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 05 May 2017 - 19:43

tokyotosho για την ώρα λειτουργεί όποτε υπάρχει αυτό το εναλλακτικό (αν και νομίζω είχε πέσει κιαυτο τις προάλλες)...στιλλ τι μαζικό r.i.p ήταν τουτο xD και γενικά το τελευταίο διάστημα έχουν κλείσει πάρα πολλά τορρεντάδικα και sites, σε λίγο δεν θα μπορούμε να κατεβάσουμε τίποτα παρά μόνο σε private όπως το πάνε. :Q

Εγώ καιρό ψάχνω invite για asian-torrents/avistaz διότι ταινίες από κείνα τα μέρη δύσκολα βρίσκεις για κατέβασμα πλέον. Στα stream μας βλέπω στο τέλος αλλα anyway. I miss the old times που κατέβαζες για πλάκα ότι ήθελες από παντού :(

フカフカ

#84643 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts

Posted 06 May 2017 - 10:26

tokyotosho για την ώρα λειτουργεί όποτε υπάρχει αυτό το εναλλακτικό (αν και νομίζω είχε πέσει κιαυτο τις προάλλες)...στιλλ τι μαζικό r.i.p ήταν τουτο xD και γενικά το τελευταίο διάστημα έχουν κλείσει πάρα πολλά τορρεντάδικα και sites, σε λίγο δεν θα μπορούμε να κατεβάσουμε τίποτα παρά μόνο σε private όπως το πάνε. :Q

Εγώ καιρό ψάχνω invite για asian-torrents/avistaz διότι ταινίες από κείνα τα μέρη δύσκολα βρίσκεις για κατέβασμα πλέον. Στα stream μας βλέπω στο τέλος αλλα anyway. I miss the old times που κατέβαζες για πλάκα ότι ήθελες από παντού :(

Ήμουν μέλος παλιά και μετά όταν άλλαξαν σελίδα κάτι έκανα. Είχα και seedara κάτι πρώτες σεζόν του Aibou και κάτι Odoru daisousasen αλλά μετά πάλι για κάποιο λόγο δεν με άφηνε να μπω και το παράτησα. Μπορώ να επιχειρήσω πάλι αλλά δεν το βλέπω ζεστό.

#84644 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 06 May 2017 - 14:45

@Black Rock Όταν ανανέωσαν το site τους χρειάστηκε να κάνεις Reactivate το account σου, οπότε αν το αμέλησες σε σβήσανε.

@GhostPrince Ενώ είμαι ακόμα μέλος εκεί, τα invites τους θέλουν πάρα πολλά seeding tokens οπότε δε μπορώ να βοηθήσω αυτή τη φορά.

LfNX0dh.png

#84645 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 06 May 2017 - 15:00

same, κιεγω ήμουνα σε κάποια φάση πριν κάτι χρόνια αλλά δεν το χρησιμοποιούσα κιειδιέτερα τότε και προφανώς με έσβησαν με τον καιρό ή στην αλλαγή που δεν την αντιλήφθηκα καν τότες. Μλκια γιατί τώρα που το θέλω δεν μπορώ να μπω. (¬v¬) anyways...

Edited by GhostPrince, 06 May 2017 - 15:01.

フカフカ