Το ό,τι έχουμε τις περσινές ευχές για καλό Πάσχα με τρελαίνει.....
A new era is approaching
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2017 - 18:56
Το ό,τι έχουμε τις περσινές ευχές για καλό Πάσχα με τρελαίνει.....
A new era is approaching
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2017 - 11:54
アリトスアネスチィ!!!!!!
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2017 - 21:33
Δλδ εαν έβαζα με Πούτιν τι θα έλεγες;
Υσήχασες τώρα;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 25 Απρίλιος 2017 - 13:27
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2017 - 23:03
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2017 - 09:37
ηρθα να κανω την μαυρη μου διαφημιση και να φυγω ...
1ον)ενα πολυ καλο φιλαρακι εκανε μια προσπαθεια και ανοιξε ενα μαγαζακι με nerdy stuff στον νεο κοσμο στην καλλιροης..ριχτε μια ματια αν θελετε...ακομα εχει λιγα πραγματακια αλλα σιγα σιγα θα βαζει κι΄αλλα
http://www.nerdom.gr/
2ον)και σημαντικοτερο..με τον αδερφο μου εγινε μια δουλιτσα και ανοιξε στην δαφνη ενα caffe-coctail bar με nostalgia theme και επιροες απο την pop κουλτουρα..σε περιπτωση που θελετε εναν νεο χωρο για συναντησεις ειστε ευπροσδεκτοι...αντε μπας και γνωρισω και κανεναν σας απο κοντα εκτος απο τον lord leon( και κονομησα )γενικα το μαγαζι εξελισεται μερα με την ημερα στα πλανα ειναι να μπουνε και καποια arcade consoles και καποια board games για free game την ωρα που πινετε το καφεδακι σας ...
μερικες φωτο εδω
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2017 - 17:20
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2017 - 17:44
Σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου το καλλιτεχνικό πατινάζ είναι το πιο δημοφιλές άθλημα...
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2017 - 23:45
ηρθα να κανω την μαυρη μου διαφημιση και να φυγω
...
1ον)ενα πολυ καλο φιλαρακι εκανε μια προσπαθεια και ανοιξε ενα μαγαζακι με nerdy stuff στον νεο κοσμο στην καλλιροης..ριχτε μια ματια αν θελετε...ακομα εχει λιγα πραγματακια αλλα σιγα σιγα θα βαζει κι΄αλλα
http://www.nerdom.gr/
2ον)και σημαντικοτερο..με τον αδερφο μου εγινε μια δουλιτσα και ανοιξε στην δαφνη ενα caffe-coctail bar με nostalgia theme και επιροες απο την pop κουλτουρα..σε περιπτωση που θελετε εναν νεο χωρο για συναντησεις ειστε ευπροσδεκτοι...αντε μπας και γνωρισω και κανεναν σας απο κοντα εκτος απο τον lord leon( και κονομησα)γενικα το μαγαζι εξελισεται μερα με την ημερα στα πλανα ειναι να μπουνε και καποια arcade consoles και καποια board games για free game την ωρα που πινετε το καφεδακι σας ...
μερικες φωτο εδω
Spoiler:
περισσοτερες πληροφοριες εδω:http://www.facebook.com/pg/pxlbar/photos/?ref=page_internal
1) Τράβα να κουρέψεις κανα αρνί ρε Κουρέα της Καβύλης
2) Μεγειές το καφενεδάκι σας. Θα περασω να πιώ ενα tea με γάλα και τη μυτη ψηλά όπως στο χωριό μου XD
Υ.Γ. Αχ και βρηκα μαγαζάκι που ειχε ό,τι μπορεις να φανταστείς στη Λωζάνη παρακαλώ... από B&W gameboy mexri Atari Tiger και NEO GEO. Ελα ομως που οι τιμές ήταν ελβετικές... μια που τις ειδα μια που αποτυπωθηκε μια μουτζα στον κωλο μου
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2017 - 10:35
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2017 - 11:32
1) Τράβα να κουρέψεις κανα αρνί ρε Κουρέα της Καβύλης
2) Μεγειές το καφενεδάκι σας. Θα περασω να πιώ ενα tea με γάλα και τη μυτη ψηλά όπως στο χωριό μου XD
1oν)εγω ακομα στο κουρειο ειμαι το αλλο το τρεχει ο μικρος....
2ον)καφενεδακι να πεις αυτα τα χαμετιπια που πας..εδω μιλαμε για μαγαζαρα ..ελα να σου κανω τσαι σοβαρο
..οχι τα νεροπλυματα εκει στα λονδινα που πινεις!!!!!
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2017 - 14:30
Εδώ το πρώτο τεύχος του superman είχε πιάσει πάνω από 1.000.000€ στο ebay
(Να είχα εγώ τόσα λεφτά και θα τα σπαταλούσα μόνο σε ταξίδια... )
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2017 - 17:55
Ε νταξ αυτό είναι ας πούμε συλλεκτικό αλλά εδώ παιχνίδια 20ετίας που απλά είχαν περιορισμένη διανομή και πιάνουν 200€. Το θέμα είναι ότι όλοι χρησιμοποιούν το ebay σαν μπούσουλα όποτε ακόμα και σε συνηκιακό να πας θα βρεις τιμές σαν αυτές του ebay συν ότι άλλο βάλει σαν καπέλο ο μαγαζάτορας για καλύψει τα έξοδα του συν το όποιο κέρδος!
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2017 - 19:26
Ναι ΟΚ το τεύχος που έπιασε τόσο όμως ήταν σε άριστη κατάσταση, το είχαν βαθμολογήσει με 9.0 που είναι σαν να λες δεν έχει ανοιχτεί καν.
Και τι 200 λες; Το Snatcher σε έκδοση PAL πιάνει άνετα και τα 2 χιλιάρικα σε mint κατάσταση. Γενικά αυτά που έχουν και τεράστια αξία πρέπει να είναι και σε κάποια πολύ καλή προς άριστη κατάσταση, να είναι από περιοχή που δεν είχαν βγει πολλά κομμάτια, συνηθως Ευρώπη γιατι who gives a shit for EU scrubs και Αυστραλία από το τεράστιο έλεγχο και λογοκρισία.
Το να είναι κακοχρησιμοποιημένο, πολύ μεταχειρισμένο και να το πουλάνε ίδια τιμή με αυτό που δεν έχει παιχτεί παραπάνω από μία φορά εκεί είναι καθαρά κλέψιμο.