FYI , that's was not funny!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2016 - 17:03
Νομίζω καταστράφηκε η ακοή μου μετά απ'αυτό
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2016 - 20:17
Λέει βγαίνει Live Action το "Ghost In Shell"
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2016 - 11:05
Νταξει θα είναι μεγάλη μπαρούφα, απλά τον Batu δεν τον έχουν πετύχει με τίποτα. Βέβαια θα πάω να το δω στο cinema, έχω καιρό να κλάψω τα λεφτά μου.
BTW obama ιζ χιαρ, για διακοπές κι ετσ. Ούτε πενταήμερη στην Μυτιλήνη off season η φάση!
Σήμερα έχει Παρθενώνα και θα τρίζουν τα μάρμαρα, ρε πηγαίνετε τον άνθρωπο στην Βάρη για κοψίδια έτσι κι αλλιώς είναι στα λελε του τώρα.
Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2016 - 15:31
Τι έγινε ρε ρεμάλια, όλοι πήγατε Πολυτεχνείο τα σπάσατε και τώρα μούγκα μην σας πάνε στη μπουζού.
BTW έρχεται το athenscon ή όπως το λένε στο Φάληρο, έχει ξεκινήσει η προπώληση όποιος θέλει να πάει, 7€ το ημερήσιο εισιτήριο, 10 το διήμερο. Διαδώστε!~
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 19 Νοέμβριος 2016 - 15:32
Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2016 - 03:06
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2016 - 15:31
Μπαίνω στρατό βγαίνει ο trump πεθαίνει ο fidel και βγαίνει νέο code geass
edit επίσης κάτι ακούγεται για panty and stockings s2.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pasxaleas: 27 Νοέμβριος 2016 - 15:39
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2016 - 16:48
Μπαίνω στρατό βγαίνει ο trump πεθαίνει ο fidel και βγαίνει νέο code geass
Spoiler:να νιώσω υπεύθυνος?edit επίσης κάτι ακούγεται για panty and stockings s2.
Προμηθεύσου με psp fullαρισμένο από τόρεντ.
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2016 - 21:44
Απλά με παιχνιδάκια στην σκοπιά πωςε θα τα βγάζει πέρα;
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2016 - 01:41
Inemuri
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 29 Νοέμβριος 2016 - 02:02
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2016 - 19:29
εκλαψα XD
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Scarlet D.: 29 Νοέμβριος 2016 - 19:33
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2016 - 23:04
Τι κάνετε παιδάκια; Γειαα από εμένα
EDIT: forum izz deadd...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 08 Δεκέμβριος 2016 - 18:51
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2016 - 18:56
Άντε ρε πήγε κανείς στο athens con!
yeap....και τις 2 μερες....
για 2η χρονια μια χαρα ηταν..
σαφεστατα στους καιρους που ζουμε ειναι λιγο μουδιασμενες οποιες κινησεις γινονται αλλα τουλαχιστων ξεχαρμανιαζουμε καπως...δυστηχως για μενα πηγα το σαββατο απογευμα μονο γιατι δουλευα..πηρα τον αδερφο μου καναμε την γυρα μας και τσιμπισαμε και 1-2 πραγματακια...εγω πηρα ενα funko pop vegeta που το εψαχνα και ο αδερφος εναν rick απο το walking dead καμια 25αρια ποντους...η τιμη του ηταν πολυ καλη για να τον αφησει...
την κυριακη πηρα γυναικα και παιδι και ξαναπηγα..εκει εδωσα μια μαχη μικρη τσιμποντας απο ενα περιπτερο με αρκετη δοση νοσταλγιας ενα color book του KITT μαζι με μια κασσετα που ενω λεει την ιστορια χρωματιζεις της εικονες που ειναι μερος της ιστοριας..πρεπει να ειμουν 5-6 χρονων οταν το ειχα και μολις το ειδα το τσιμπισα..μετα περασα απο animehouse και πηρα ενα plastic model kit SON GOKU της BANDAI με καμια 6 ποζες το οποιο ομολογο οτι το εχω ερωτευθει...
μετα περασα απο το otaku stores και πηρα κατι μπλιμπλικια(μπρελοκακια και αλλα)...
αυτα απο ψωνια...
να πω εδω οτι σε μερικα περιπτερα που τους ηξερα απο σελιδες του φουμπου η απω καπου αλλου ειδα περιπτωσεις τιμων που ηταν ανεβασμενες για προφανεις λογους...δεν ψωνισα απο εκει...
στο cosplay κομματι τρομερη εντυπωση μου εκαναν 2 batman που ειδα...ο ενας του tim burton και ο αλλος ο nightmare batman απο το BVS...πολλα λεφτα στην στολη..ειδικα του tim burton ηταν ιδιος...
οι power rangers φετος ειχαν ερθει ολοι..αν και την αμαρτια μου θα την πω..λιγοι διαιτα δεν βλαπτει ρε γαμωτο..ειδικα οταν φορας spandex..
και καπου γυρογερνε και ενας deathstroke Που τον ειδα σε μια φαση ξαφνικα και ψιλοχεστηκα..ηταν και 2 μετρα το παλικαρι...
γενικα πολυ καλο επιπεδο...
το artist alley και τα signs τα περασα λιγο γρηγορα να πω την αμαρτια μου αν και δεν θα επρεπε αλλα τους εχω δει και μιληση τους περισσοτερους στο comicdom στο κολωνακι..
το ZMAK RING στον πανω οροφο ειχε λιγο τον χαβαλε του αλλα γενικα αδιαφορο...
τα arcade consoles τα περασα στο ετσι μιας και ειμαι και εγω συλλεκτης οποτε δεν ειχαν κατι να μου προσφερουν....
ωραια η παρουσια της ΛΕ.ΦΙ.Κ. βρηκα αρκετα ωραια πραγματακια αλλα για καποιο λογο που ακομα δεν εχω βρει δεν πηρα κατι...
ωραιο το κομματι με τα λεγκο οπου μπορουσαν να απασχοληθουν τα παιδακια...
το sword fighting να πω την αμαρτια μου δεν το καταλαβα και δεν ασχοληθηκα...
τσιμπισα και ενα δωρο 20% εκπτωση σε escape room λυνοντας ενα λουκετο που ειχε σε ενα κουτι βρισκοντας τον συδιασμο βαση καποιον στοιχειων που σου εδινε..
ξεχναω πολλα τωρα αλλα σε γενικες γραμμες ομως εμεινα πολυ ευχαριστημενος...και επαθα και πλακα την κυριακη με την ουρα που περιμενε να μπει που ειχε κατα τις 8.30 το βραδυ που εφευγα...εγω ευτυχως ειχα κανει προαγορα 2ημερου πασου και την γλυτωσα...
αντε και του χρονου....ακομα καλυτερο ακομα μεγαλυτερο
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 08 Δεκέμβριος 2016 - 18:57