Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94080 replies to this topic

#84346 Draculino

Draculino

Pillar Man

• Members
  • 59 posts
  • LocationKing's Landing

Posted 17 October 2016 - 04:41

Καλήμερα λέει ο ένας 10:30 (το πρωί) Welcome to the jungle του απαντάει ο άλλος 10 (το βράδυ) θυμίζει myspace.

#84347 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 17 October 2016 - 22:01

Καλήμερα λέει ο ένας 10:30 (το πρωί) Welcome to the jungle του απαντάει ο άλλος 10 (το βράδυ) θυμίζει myspace.

O χρόνος πλέον λαμβάνει και αρνητικές τιμές και σε πήγε στης εποχές myspace....

#84348 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 18 October 2016 - 11:09

Σήμερα έμαθα ότι τελείωσε το manga του Bleach κάτι μήνες τώρα. Ποιο θα έχουμε να κράζουμε;  :dazed:

rsrGbGx.gif

#84349 Aki

Aki

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts
  • LocationHQ

Posted 18 October 2016 - 11:53

Έ λοιπόν, είμαι βέβαιος πως εδώ μέσα κυκλοφορεί λιγάκι "κόκκινο" και μια ιδεουλίτσα "πανκιό", όπως επίσης και σε κάτι άλλα σάητ ενημέρωσης και νέων... Απορώ ειλικρινά τί σχέση έχει ένα μαρξισταριό, ή ένας αναρχοάπλυτος, ή ένας Νο-border-ass/νομπορντεράς με τους γιαπωνέζους, την κουλτούρα τους, την κουζίνα τους, τις πολεμικές τέχνες τους και εν τέλει, το σημαντικότερο, τον πνευματισμό τους! Μα, αυτό ακριβώς, καμμία απολύτως! Εκτός αυτού, η Ιαπωνία είναι ένα από τα απειροελάχιστα μέρη ανά τον κόσμο, τα πολιτισμένα δηλαδή όπως η Αυστραλία, τα οποία δεν δέχονται κανενός είδους "ροές", ιδίως μουσουλμάνων! Δε βλέπω να ζημιώνονται, ίσα ίσα, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, εν τέλει! Καλά τα άνιμε και τα μάνγκα, αλλά η μπόχα της απλυσιάς δεν παλεύεται κάστανο.

#84350 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 18 October 2016 - 12:37

Q2G8lIA.jpg

rsrGbGx.gif

#84351 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 posts

Posted 18 October 2016 - 14:35

Ξέρεις Aki, αυτά που λες είναι προσβολές, καθώς είναι χαρακτηρισμοί για ομάδες ανθρώπων με κάποιες πολιτικές ιδέες. Αν τα έλεγες πιο ευγενικά θα μπορούσαν να συζητηθούν (έχουν ξαναγίνει παλιότερα τέτοιου είδους συζητήσεις στην Τρύπα), αλλά ο τρόπος που θα τα πεις είναι το παν.

#84352 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 18 October 2016 - 14:38

Τράβα στην τοπική των αυγών να τα πεις αυτά φασιστάκι. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας φασίστας που πιστεύει ότι η λευκή φυλή είναι ανώτερη βλέπει κάτι που φτιάχνεται από άτομα διαφορετικής φυλής.

Edited by luffy1908, 18 October 2016 - 14:40.

#84353 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 18 October 2016 - 16:37

Έ λοιπόν, είμαι βέβαιος πως εδώ μέσα κυκλοφορεί λιγάκι "κόκκινο" και μια ιδεουλίτσα "πανκιό", όπως επίσης και σε κάτι άλλα σάητ ενημέρωσης και νέων... Απορώ ειλικρινά τί σχέση έχει ένα μαρξισταριό, ή ένας αναρχοάπλυτος, ή ένας Νο-border-ass/νομπορντεράς με τους γιαπωνέζους, την κουλτούρα τους, την κουζίνα τους, τις πολεμικές τέχνες τους και εν τέλει, το σημαντικότερο, τον πνευματισμό τους! Μα, αυτό ακριβώς, καμμία απολύτως! Εκτός αυτού, η Ιαπωνία είναι ένα από τα απειροελάχιστα μέρη ανά τον κόσμο, τα πολιτισμένα δηλαδή όπως η Αυστραλία, τα οποία δεν δέχονται κανενός είδους "ροές", ιδίως μουσουλμάνων! Δε βλέπω να ζημιώνονται, ίσα ίσα, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, εν τέλει! Καλά τα άνιμε και τα μάνγκα, αλλά η μπόχα της απλυσιάς δεν παλεύεται κάστανο.

???????????

A) I Ιαπωνία είναι ΜΙΣΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΚΡΙΑ από αραβικά κράτη που εκεί Κυρίως το Ισλαμικό στοιχείο ανθει. (Με εξαίρεση την Μαλαισία που είναι Μη Αραβικό αλλα υπάρχει Ισλαμικό στοιχείο.)

Β) Ακομα η Ιαπωνία ανθεί γιατί αρκετές Πολυεθνικές έχουν έδρα στιν Ιαπωνία, βλέπε Τoyota, Honda, Sony κλπ κλπ. Και πάλι ποτέ δεν ήταν έτσι στηνς αρχές '90 η Ιαπωνία είχε κρίση.

Γ) Μετά την εποχή του Meiji η Ιαπωνία άρχισε να γίνεται ποιο "ανοιχτή". Οι δυτικές δυνάμεις είχαν πείσει την τότε Ιαπωνική Κυβέρνηση να κλείσει τα σύνορα, που διήρκεισε για 200 χρόνια. Γι αυτό η Ιαπωνία και ο Ιάπωνας είναι κάπως κλειστός.

Edited by pc_magas, 18 October 2016 - 16:46.

#84354 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 18 October 2016 - 16:41

Τράβα στην τοπική των αυγών να τα πεις αυτά φασιστάκι. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας φασίστας που πιστεύει ότι η λευκή φυλή είναι ανώτερη βλέπει κάτι που φτιάχνεται από άτομα διαφορετικής φυλής.

Ρέμπελος.

#84355 Arata_Wataya

Arata_Wataya

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 18 October 2016 - 20:31

Μην ξεχάσεις να κλείσεις την πόρτα φεύγοντας.

#84356 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 18 October 2016 - 22:02

Είμαι μία χαρούμενη ροζ ηλιαχτίδα ...desu~

フカフカ

#84357 Aki

Aki

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts
  • LocationHQ

Posted 19 October 2016 - 10:03

No reason to panic, ladies! Trap sprung!

Έριξα άδεια να πιάσω γεμάτα και... Bingo (book)! Κάτι μου είπανε, κάτι διαβάζω... Γενικά μου αρέσει να βολιδοσκοπώ και να σφυγμομετρώ μέρη, καταστάσεις, κόσμο.

Όχι όχι, δεν μου αρέσουν ούτε ο χρυσός ούτε τα αυγά, όπως επίσης κανενός είδους φασίστας, είτε κόκκινος είτε μαύρος, τα ίδια είναι και οι δυο, δυο όψεις του ίδιου νομίσματος! Όπως επίσης δεν μου αρέσουν οι υποκριτές, οι άνθρωποι που χωρίς λόγο κάνουν κακό σε άλλους, οι επαγγελματίες φιλάνθρωποι, οι άνθρωποι που πατάνε επί πτωμάτων, οι άνθρωποι που χωρίς λόγο χρησιμοποιούνε αναίσχυντα άλλους ανθρώπους ή ακόμη χειρότερα τη δυστυχία και τον πόνο τους και μέχρι τα εμπορεύονται όλα αυτά και άλλα πολλά...

Τώρα τί πόρτα να κλείσω και γιατί; Αφού όλοι είμαστε αδέρφια και ό,τι είναι του ενός είναι και όλων των άλλων! Nothing to see here sweetheart, move along please! Τεστ, τεστ, desu! 

Απλά με φάγανε πως εδώ κρύβεται ακτιβιστής φάση και ήθελα να δω τί παίζει ιδίοις όμασι! Thanks for making my job easier; much love! <3

P.S. Κι εγώ ΟΧΙ είχα ψηφίσει στο δημοψήφισμα κι εγώ θύμωσα που μου το κάναν ναι.

Edited by Aki, 19 October 2016 - 10:09.

#84358 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 19 October 2016 - 14:24

No reason to panic, ladies! Trap sprung!

Έριξα άδεια να πιάσω γεμάτα και... Bingo (book)! Κάτι μου είπανε, κάτι διαβάζω... Γενικά μου αρέσει να βολιδοσκοπώ και να σφυγμομετρώ μέρη, καταστάσεις, κόσμο.

Όχι όχι, δεν μου αρέσουν ούτε ο χρυσός ούτε τα αυγά, όπως επίσης κανενός είδους φασίστας, είτε κόκκινος είτε μαύρος, τα ίδια είναι και οι δυο, δυο όψεις του ίδιου νομίσματος! Όπως επίσης δεν μου αρέσουν οι υποκριτές, οι άνθρωποι που χωρίς λόγο κάνουν κακό σε άλλους, οι επαγγελματίες φιλάνθρωποι, οι άνθρωποι που πατάνε επί πτωμάτων, οι άνθρωποι που χωρίς λόγο χρησιμοποιούνε αναίσχυντα άλλους ανθρώπους ή ακόμη χειρότερα τη δυστυχία και τον πόνο τους και μέχρι τα εμπορεύονται όλα αυτά και άλλα πολλά...

Τώρα τί πόρτα να κλείσω και γιατί; Αφού όλοι είμαστε αδέρφια και ό,τι είναι του ενός είναι και όλων των άλλων! Nothing to see here sweetheart, move along please! Τεστ, τεστ, desu! 

Απλά με φάγανε πως εδώ κρύβεται ακτιβιστής φάση και ήθελα να δω τί παίζει ιδίοις όμασι! Thanks for making my job easier; much love! <3

P.S. Κι εγώ ΟΧΙ είχα ψηφίσει στο δημοψήφισμα κι εγώ θύμωσα που μου το κάναν ναι.

LOL

#84359 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 20 October 2016 - 09:03

@Aki η μαλακία ότι το ίδιο είναι οι αναρχικοί με τους χρυσαυγίτες πρέπει να κοπεί. Οι χρυσαυγίτες είναι μέλη εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης που έχει σκοτώσει κάμποσους ανθρώπους για πολιτικά-ρατσιστικά κίνητρα. Μέχρι να κάνουν το ίδιο οι αναρχικοί δεν μπορείς να τους βάζεις στο ίδιο τσουβάλι.

#84360 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 20 October 2016 - 13:34

1348764844816.png

LfNX0dh.png