Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94080 replies to this topic

#84316 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2016 - 14:09

Μερικά αρκετά κοινά

ftw=for the win

qft=quoted for truth

inb4=in before (αν και είναι πιο πολύ meme)

jk=just kidding

tldr=too long, didn't read

afk=away from the keyboard

imo=in my opinion

και το τελευταίο από τα βάθη του hellas@grnet  :dazed:

asl=age sex location

Τα υπόλοιπα εδώ

https://en.wiktionary.org/wiki/Appendix:English_internet_slang

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 19 Σεπτέμβριος 2016 - 14:10

rsrGbGx.gif

#84317 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2016 - 20:03

:nod2: arigato!! Θα τα μελετησω και θα τα έχω εύκαιρα όταν εμφανίζεται κάτι, να ανατρέχω! 

30w46c0.jpg

#84318 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2016 - 12:03

Αυτόν τον κλαψιάρη τον Σούμπαρου στο Re zero θέλω να τον σκοτώσω. Άξια μπήκε στην κατηγορία "Σάκουρα".

#84319 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2016 - 09:36

Έλα ρε παιδιά τι έγινε, χωρίζει η Τζολί με τον Πιτ, μα κανένας, ντροπή!  :dazed:

rsrGbGx.gif

#84320 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2016 - 14:13

Είναι που μας έχει καλύψει όλους ο Μπογδάνος.

O6rrvsU.jpg

#84321 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2016 - 18:17

Γιατί τι είπε επί του θέματος, έχω μείνει στο γιατί να πληρώνουμε εμείς για τα παιδιά των μεταναστών!  :borednn9:

rsrGbGx.gif

#84322 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2016 - 18:28

Αλήθεια, γιατί.

#84323 Arata_Wataya

Arata_Wataya

Starting...

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2016 - 19:58

Γιατί τι είπε επί του θέματος, έχω μείνει στο γιατί να πληρώνουμε εμείς για τα παιδιά των μεταναστών!  :borednn9:

Αλήθεια, γιατί.

Γιατί στην πραγματικότητα τα πληρώνει η ΕΕ.

#84324 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2016 - 21:10

Κρίμα!

#84325 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2016 - 09:11

Γιατί υπάρχουν διεθνής συμβάσεις που έχει υπογράψει η Ελλάδα και είναι υποχρεωμένη να προστατεύει τα παιδιά προσφύγων. Μέσα στα απαραίτητα είναι και η πρόσβαση στην μόρφωση.
rsrGbGx.gif

#84326 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2016 - 12:55

Και στο φινάλε φινάλε πιστεύω η παιδεία είναι το καλύτερο όπλο κατά της τρομοκρατίας. Γιατί εάν ένα παιδί πιστεύεις ότι εόναι τρομοκράτης γιατί να μην το εκπαιδεύσεις να μην ειναι;

Και στο κάτω κάτω της γραφής δεν παραμένουν να είναι παιδιά και όπως και εσύ σαν παιδί είχες κάποια πράγματά και αυτά δικαιούτε να τα έχουν.

Και στο φινάλε φινάλε εάν είναι να δώσω 1 ευρώ προτιμώ να δώσω 2 και να μάθει κάποιος κάτι και να γίνει καλύτερος άνθρωπος παρά να τα πάρει ένας βολευτής στην τσέπη του.

Γιατί εάν εκπαιδεύσεις ένα παιδί μπορεί το παιδί να σταματήσει να είναι τρομοκράτης, δες το σαν να δίνεις τα λεφτά σου σε σφαίρες που θα χρησιμοποιηθούν κατά των τρομοκρατών μόνο που η γνώση είναι αποτελεσματικότερη διότι δεν σκοτώνει ;) .

#84327 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2016 - 20:31

Enjoy.

Youtube Video

Πάντως, δεν έχω δει ποτέ τον Μπογδάνο να εκφράζεται αρνητικά απέναντι στους πρόσφυγες, οπότε δε ξέρω αν το είπε αυτό και αν το μεταδίδεις σωστά. Και στο θέμα του ωραιοκάστρου φαινόταν απόλυτα υπέρ των προσφύγων. Επίσης υπάρχει διαφορά μετανάστη και πρόσφυγα, δε ξέρω αν μιλάτε για το ίδιο πράγμα κιόλας δηλαδή.

Γιατί υπάρχουν διεθνής συμβάσεις που έχει υπογράψει η Ελλάδα και είναι υποχρεωμένη να προστατεύει τα παιδιά προσφύγων. Μέσα στα απαραίτητα είναι και η πρόσβαση στην μόρφωση.

Και μόνο η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να το κάνει αυτό; Όλη η υπόλοιπη Ευρώπη πόσους πρόσφυγες έχει δεχτεί; Και το θέμα των χρημάτων είναι αυτονόητο, αλλά δεν αναιρεί το πόσο άδικη είναι αυτή η αντιμετώπιση, καθώς το θέμα δεν είναι μόνο το οικονομικό. Όσο σωστή και αν υπήρξε η στάση της Ελλάδας απέναντι στους πρόσφυγες, αυτό δεν κάνει κάτι άλλο απ' το να καταδείξει την αξεπέραστη υποκρισία των μεγαλύτερων, ισχυροτέρων ευρωπαϊκών κρατών που θα μπορούσαν να προσφέρουν καλύτερες συνθήκες σε πολύ μεγαλύτερους αριθμούς προσφύγων, και δείχνουν τη φιλευσπλαχνία και τον ανθρωπισμό τους με το να χρηματοδοτούν την πρώτη χώρα υποδοχής/κορρόιδο για να κρατάει την πλειοψηφία τους μακριά από τις "καθαρές, περιποιημένες, προοδευτικές" χώρες τους.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 27 Σεπτέμβριος 2016 - 20:31

O6rrvsU.jpg

#84328 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2016 - 22:40

Αντε ποτε θα παιξουμε κανα Παλερμο πολλη ησυχια εχει πεσει :

/οτι του φανει του λωλοστεφανη μοουντ ολγουεηζ ΟΝ

Cheers people ^_^

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#84329 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2016 - 22:55

Enjoy.

Και μόνο η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να το κάνει αυτό; Όλη η υπόλοιπη Ευρώπη πόσους πρόσφυγες έχει δεχτεί; Και το θέμα των χρημάτων είναι αυτονόητο, αλλά δεν αναιρεί το πόσο άδικη είναι αυτή η αντιμετώπιση, καθώς το θέμα δεν είναι μόνο το οικονομικό. Όσο σωστή και αν υπήρξε η στάση της Ελλάδας απέναντι στους πρόσφυγες, αυτό δεν κάνει κάτι άλλο απ' το να καταδείξει την αξεπέραστη υποκρισία των μεγαλύτερων, ισχυροτέρων ευρωπαϊκών κρατών που θα μπορούσαν να προσφέρουν καλύτερες συνθήκες σε πολύ μεγαλύτερους αριθμούς προσφύγων, και δείχνουν τη φιλευσπλαχνία και τον ανθρωπισμό τους με το να χρηματοδοτούν την πρώτη χώρα υποδοχής/κορρόιδο για να κρατάει την πλειοψηφία τους μακριά από τις "καθαρές, περιποιημένες, προοδευτικές" χώρες τους.

Καμία υποκρισία παλήκαρε. Φάτσα φόρα είναι όλα.

Αμα δε θελουν πολλά πολλά και είναι ισχυρα κράτη πληρωνουν άλλους να κανουν τη βρωμικη δουλειά.

Σε διαβεβαιώ πως όλοι την ίδια νοοτροπία εχουν απλά δεν εχουν την ιδια τσέπη. Αν η Ελλάδα είχε παρά και επιρροή θα φορτωνε ολη τη Συρία στη Μάλτα να είσαι σιγουρος.

Εχω γνωστους εδώ στο λονδινο και από ουγγαρία και από τουρκία και συγκριναμε τι λεγαν του καθενος οι εφημεριδες εντος και εκτος συνορων και δεν μπορουσαμε να αποφασισουμε αν ήταν για γέλια ΄για κλαματα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 29 Σεπτέμβριος 2016 - 22:56

stasou%2520mygdala.jpg

#84330 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2016 - 03:00

Εχω γνωστους εδώ στο λονδινο και από ουγγαρία και από τουρκία και συγκριναμε τι λεγαν του καθενος οι εφημεριδες εντος και εκτος συνορων και δεν μπορουσαμε να αποφασισουμε αν ήταν για γέλια ΄για κλαματα.

Τι λέγανε; Έτσι από περιέργεια.