Γιατί τι είπε επί του θέματος, έχω μείνει στο γιατί να πληρώνουμε εμείς για τα παιδιά των μεταναστών! 
Enjoy.
Πάντως, δεν έχω δει ποτέ τον Μπογδάνο να εκφράζεται αρνητικά απέναντι στους πρόσφυγες, οπότε δε ξέρω αν το είπε αυτό και αν το μεταδίδεις σωστά. Και στο θέμα του ωραιοκάστρου φαινόταν απόλυτα υπέρ των προσφύγων. Επίσης υπάρχει διαφορά μετανάστη και πρόσφυγα, δε ξέρω αν μιλάτε για το ίδιο πράγμα κιόλας δηλαδή.
Γιατί υπάρχουν διεθνής συμβάσεις που έχει υπογράψει η Ελλάδα και είναι υποχρεωμένη να προστατεύει τα παιδιά προσφύγων. Μέσα στα απαραίτητα είναι και η πρόσβαση στην μόρφωση.
Και μόνο η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να το κάνει αυτό; Όλη η υπόλοιπη Ευρώπη πόσους πρόσφυγες έχει δεχτεί; Και το θέμα των χρημάτων είναι αυτονόητο, αλλά δεν αναιρεί το πόσο άδικη είναι αυτή η αντιμετώπιση, καθώς το θέμα δεν είναι μόνο το οικονομικό. Όσο σωστή και αν υπήρξε η στάση της Ελλάδας απέναντι στους πρόσφυγες, αυτό δεν κάνει κάτι άλλο απ' το να καταδείξει την αξεπέραστη υποκρισία των μεγαλύτερων, ισχυροτέρων ευρωπαϊκών κρατών που θα μπορούσαν να προσφέρουν καλύτερες συνθήκες σε πολύ μεγαλύτερους αριθμούς προσφύγων, και δείχνουν τη φιλευσπλαχνία και τον ανθρωπισμό τους με το να χρηματοδοτούν την πρώτη χώρα υποδοχής/κορρόιδο για να κρατάει την πλειοψηφία τους μακριά από τις "καθαρές, περιποιημένες, προοδευτικές" χώρες τους.
Edited by Kamui, 27 September 2016 - 20:31.