Πόλο Ελλάδα - Ιαπωνία: 8-7
Μάλλον η Ιαπωνιά πρέπει να σταματήσει να βλέπει πολλά hentai.
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2016 - 19:34
Πόλο Ελλάδα - Ιαπωνία: 8-7
Μάλλον η Ιαπωνιά πρέπει να σταματήσει να βλέπει πολλά hentai.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2016 - 04:45
Ολα τα έιχε η Βραζιλία, οι ολυμπιακοί της έλειπαν. Νομίζω οτι σιγά σιγά πρέπει να τους καταργούμε τους Ολυμπιακούς ε?
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2016 - 11:40
Γενικά ας προσποιηθούμε ότι το 2016 δε συνέβη ποτε. Ούτε ολυμπιακοί αγώνες, ούτε euro, ούτε ερντογαν.
Όχι τίποτε άλλο, αλλά έχουμε γίνει και καλοί στο να κάνουμε τις στρουθοκαμηλους. Τόσα χρόνια εξασκησης θα αποδώσουν επιτέλους.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 09 Αύγουστος 2016 - 11:41
Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2016 - 20:45
Υπάρχει ένας συναγερμός συγκεκριμένου αυτοκινήτου, που χτυπάει και ξαναχτυπάει εδώ και μέρες. Θέλω να του κάνω αυτό που έκανε ο Superman σε εκείνο το φορτηγό στο Man of Steel.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 10 Αύγουστος 2016 - 20:46
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2016 - 17:49
Υπάρχει ένας συναγερμός συγκεκριμένου αυτοκινήτου, που χτυπάει και ξαναχτυπάει εδώ και μέρες. Θέλω να του κάνω αυτό που έκανε ο Superman σε εκείνο το φορτηγό στο Man of Steel.
Spoiler:
Btw σαν εφε πως το καλό το κάναν;
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2016 - 19:48
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2016 - 22:58
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2016 - 18:19
Το θέμα είναι εφόσον το main income είναι το εμπόριο σαρκός και όχι το ψωμί και ο φούρνος είναι για νοομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. πως το μποικοτάζ θα τους εμποδίσει;
Ακόμη με λίγο ψάξιμό στην duckduckgo είδα πως την διαχείρηση την έχει Κυπριακή εταιρεία. Σε απλά Ελληνικά πρέπει να φυλακιστούν το μπουκοτάζ απλά δεν νομίζω να φέρει και πολλά πέρα από κακό όνομα.
Εκτός αν οι ΦΟΥΡΝΟΙ Χωριάτικο είναι Ανώνυμη εταιρεία τότε οι μέτοχοι ξέρουν πως να δίνουν πόδι σε CEO και γενικά σε άτομα που δίνουν αρνητικό πρόσημο σε κέρδη.
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2016 - 22:42
Το θέμα είναι εφόσον το main income είναι το εμπόριο σαρκός και όχι το ψωμί και ο φούρνος είναι για νοομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. πως το μποικοτάζ θα τους εμποδίσει;
Ακόμη με λίγο ψάξιμό στην duckduckgo είδα πως την διαχείρηση την έχει Κυπριακή εταιρεία. Σε απλά Ελληνικά πρέπει να φυλακιστούν το μπουκοτάζ απλά δεν νομίζω να φέρει και πολλά πέρα από κακό όνομα.
Εκτός αν οι ΦΟΥΡΝΟΙ Χωριάτικο είναι Ανώνυμη εταιρεία τότε οι μέτοχοι ξέρουν πως να δίνουν πόδι σε CEO και γενικά σε άτομα που δίνουν αρνητικό πρόσημο σε κέρδη.
Αν σταματήσουμε να ψωνίζουμε τα προιόντα τους όμως, δεν θα μπορούν να ξεπλύνουν το χρήμα τους.
Εκτός και αν κάνω λάθος.
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2016 - 10:31
Αν σταματήσουμε να ψωνίζουμε τα προιόντα τους όμως, δεν θα μπορούν να ξεπλύνουν το χρήμα τους.
Εκτός και αν κάνω λάθος.
Ποιος μας λέει ότι δεν θα βρούν άλλο τρόπο πχ. Να βάλουν τα λεφτά στον Παναμά. Το πρόβλημα είναι στο ότι οι οίκοι ανοχής και τα στριπτιτζάδικα που έχουν αυτό δίνει το εισόδημα. Οι φούρνοι είναι μια βιτρίνα εαν σπάσει απλά την αντικαθιστά (πχ. με ρουχάδικο) η απλά ότι κκερδίζει τα πάει Παναμά.
Ακόμη πολλοι εν λόγο φούρνοι είναι franshize δηλαδή άδεια που επιτρέπει στο "Καραμπαμπας ΛΤΔ" να χρησημοποιεί trademarks και ουσιαστικα να παράγει ψωμί "Το Χωριάτικο". Έτσι η "Καράμπαμπας ΛΤΔ" απλά παράγει το ίδιο ψωμί σαν "Το νόστιμο" εφόσον είναι μια αυτοτελής εταιρεία η "Καράμπαμπας ΛΤΔ".
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 13 Αύγουστος 2016 - 10:32
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2016 - 22:50
Σημαντική άσχετη ερώτηση: είναι οι πιτσαρίες ανοιχτές τον 15 Αύγουστο;;
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2016 - 09:40
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2016 - 00:07
Ποιος ψήνεται για Ozora Fest ;
Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2016 - 19:09
Αλόχα ήρθα να σας πω ότι γύρισα από τις καλοκαιρινές μου διακοπές, ξέρω στα @@ αλλά κάπως πρέπει να προχωράει το thread!
Ανάφη, δυο βδομάδες στην σκηνούλα, πλέον είμαι τόσο εναλλακτικός που σπάω κόκκαλα~! (καλά είχα πάει και πέρσι!)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 23 Αύγουστος 2016 - 19:10
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2016 - 11:23
Η αγάπη μετριέται σε δώρα;