You win this one CaptionBot.
Posted 15 May 2016 - 17:13
You win this one CaptionBot.
Posted 15 May 2016 - 18:59
Χέσε μας ρε με τι πίτσες σου, ρε μπαγλαμά.
Όταν ο θεός έφτιαξε τον κόσμο την έβδομη μέρα δεν αναπαύτηκε. Οι Γραφές είναι λάθος.
Εμένα μου έχει φανερωθεί η αλήθεια από τον ίδιο και μου είπε:
<<Την έβδομη ημέρα λοιπόν, σε αντίθεση με αυτά που διδάσκουν οι ιερείς, δημιούργησα το σουβλάκι -Το σουβλάκι έτσι όπως το ξέρουμε στην Αθήνα όχι αυτή την πίπα λένε σουβλάκι στην Θεσσαλονίκη- και για αυτό το σουβλάκι είναι άριστο και το τελειότερο φαγητό του σύμπαντος. Για αυτό λοιπόν ορίζω ότι η Θεία Ευχαριστία, πέρα από το αίμα και το σώμα του Χριστού, πρέπει να συνοδεύεται και από ένα σουβλάκι μ' απ' όλα.>>
Ελπίζω να έιδατε και εσείς το Φώς τώρα.
Tο αστείο με αυτό το πράγμα είναι ότι τόσα χρόνια αντί να παραδεχτείτε ότι το λέτε λάθος και ότι είναι απλά στοιχείο διαλέκτου, βρίσκουν όλοι οι αθηναίοι μια δικαιολογία να λένε στον εαυτό τους ώστε να πειστούν ότι δεν κάνουν λάθος λες και θα τους πέσει ο κ*λος.
Εντάξει και εμείς λέμε ότα τα κίτρινα τυριά κασέρια και τη φέτα τυρί αλλά παραδεχόμαστε ότι είναι λάθος γιατί απλά δεν μας νοιάζει.
Posted 15 May 2016 - 20:07
Βασικα δεν ασχολουμαστε με τοσο σοβαρα θεματα εμεις. Το εχετε παρει προσωπικα εσεις οι βορειοι και δεν ξεχνατε να μας το θυμιζετε με την πρωτη ευκαιρια (οπως τωρα)...
Btw, το καλαμακι καλως λεγεται ετσι (απο το καλαμι), το αλλο που ρουφαμε τον καφε πρεπει να λεγεται σωληνακι ή κατι τετοιο...
Παω πισω στην τρυπα μου...
Posted 16 May 2016 - 05:18
πιο ειναι το καλυτερο σιτε για να διαβαζεις light novels? (η τουλαχιστον πιο προτιματε) im new to this
ευχαριστω εκ των προτερων
Posted 16 May 2016 - 16:13
Κοίτα αν υπάρχει εδώ αυτό που θες
https://www.baka-tsuki.org/project/index.php?title=Category:Light_novel_%28English%29
Posted 18 May 2016 - 18:40
Posted 19 May 2016 - 21:19
Πως το σχεδίασε έτσι δεν το καταλαβαίνω
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 20 May 2016 - 18:41
I...
Posted 25 May 2016 - 20:14
Όλα καλά εκτός από τη μπίρα Α που προκαλεί αποτροπιασμό.
Posted 25 May 2016 - 21:55
Πάει κάποιος στο εξωτερικό για δουλεία, καταπιάνεται εκει με τη δουλεία, χάνεται απ' όλους, δεν επικοινωνεί, αλλά υπάρχει κατανόηση και λέμε ότι δεν πειράζει και όταν ξαναεπικοινωνήσει είναι σαν να μην έφυγε ποτέ!!
Κάποιος που είναι εδώ, αλλά δουλεύει 40 ώρες την βδομάδα συν Σαββάτου, κάνει μεταπτυχιακό παράλληλα και ξημεροβραδιάζεται να γράφει εργασίες και να μελετάει, φροντίζει και το σπίτι συν την οικογένεια, χάνεται απ' όλους, γιατί δεν έχει χρόνο ούτε μέχρι την τουαλέτα να πάει, ωστόσο όποτε μπορεί στέλνει μήνυμα και λέει συνέχεια, ότι αν με χρειαστείς θα τα παρατήσω όλα και θα είμαι εκεί, γι΄αυτόν δεν υπάρχει κατανόηση, φυσικά και πειράζει που δεν επικοινωνεί και όταν καταφέρει να επικοινωνήσει του λένε και από πάνω, ότι τώρα είμαστε ξένοι και πρέπει να ξαναγνωριστούμε!!!!
Δηλαδή έλεος!!! Που βρίσκεται η λογική σε αυτό το πράγμα;;;;
Posted 25 May 2016 - 21:56
Btw σας προτείνω ένα ωραίο δώρο για το otaku κορίτσι σας:
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 25 May 2016 - 22:05
Πάει κάποιος στο εξωτερικό για δουλεία, καταπιάνεται εκει με τη δουλεία, χάνεται απ' όλους, δεν επικοινωνεί, αλλά υπάρχει κατανόηση και λέμε ότι δεν πειράζει και όταν ξαναεπικοινωνήσει είναι σαν να μην έφυγε ποτέ!!
Κάποιος που είναι εδώ, αλλά δουλεύει 40 ώρες την βδομάδα συν Σαββάτου, κάνει μεταπτυχιακό παράλληλα και ξημεροβραδιάζεται να γράφει εργασίες και να μελετάει, φροντίζει και το σπίτι συν την οικογένεια, χάνεται απ' όλους, γιατί δεν έχει χρόνο ούτε μέχρι την τουαλέτα να πάει, ωστόσο όποτε μπορεί στέλνει μήνυμα και λέει συνέχεια, ότι αν με χρειαστείς θα τα παρατήσω όλα και θα είμαι εκεί, γι΄αυτόν δεν υπάρχει κατανόηση, φυσικά και πειράζει που δεν επικοινωνεί και όταν καταφέρει να επικοινωνήσει του λένε και από πάνω, ότι τώρα είμαστε ξένοι και πρέπει να ξαναγνωριστούμε!!!!
Δηλαδή έλεος!!! Που βρίσκεται η λογική σε αυτό το πράγμα;;;;