Είδε ο τρελός τον σουρωμένο και φοβήθηκε
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2016 - 12:30
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2016 - 13:27
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 07 Μάιος 2016 - 13:30
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2016 - 16:41
Τα συγκεκριμένα είναι ένα μικροσκοπικό κομμάτι από παραρτήματα του vaporwave. Αντίστοιχα έχουν εξελιχθει σε synthwave, retrowave, future funk και αλλα. Τα βιντεο τους στο YouTube έχουν στην πλειοψηφία τους κλιπακια από παλιά animu, διαφημίσεις η ταινίες. YouTube και SoundCloud είναι γεμάτα πλέον. Μόνο future funk να πατήσεις στην αναζήτηση, βγάζει άπειρα αποτελέσματα.Αυτό είδα πρώτα και μετά έφτασα στο άλλο. Δεν ξέρω αν είναι amvs ή απλά κάποιος έκανε απλά ένα video με τα συγκεκριμένα anime.
https://m.soundcloud.com/satellite-young
Οι συγκεκριμένοι που βρηκατε κάνουν πολλές συνεργασίες και πλέον, όπως και οι περισσότεροι σήμερα προσπαθούν να βγάζουν δικές τους δουλειές και να μην επεξεργάζονται παλιά κομμάτια όπως ξεκίνησε το είδος.
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2016 - 01:06
Τα συγκεκριμένα είναι ένα μικροσκοπικό κομμάτι από παραρτήματα του vaporwave. Αντίστοιχα έχουν εξελιχθει σε synthwave, retrowave, future funk και αλλα. Τα βιντεο τους στο YouTube έχουν στην πλειοψηφία τους κλιπακια από παλιά animu, διαφημίσεις η ταινίες. YouTube και SoundCloud είναι γεμάτα πλέον. Μόνο future funk να πατήσεις στην αναζήτηση, βγάζει άπειρα αποτελέσματα.
https://m.soundcloud.com/satellite-young
Οι συγκεκριμένοι που βρηκατε κάνουν πολλές συνεργασίες και πλέον, όπως και οι περισσότεροι σήμερα προσπαθούν να βγάζουν δικές τους δουλειές και να μην επεξεργάζονται παλιά κομμάτια όπως ξεκίνησε το είδος.
as expected from blacku rocku portable wiki
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2016 - 14:57
as expected from blacku rocku portable wiki
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2016 - 15:53
Πρώην Power Ranger δολοφωνεί τον συγκάτοικο με σπαθί:
http://abc13.com/news/ex-power-ranger-charged-w--murder-in-roommates-stabbing-death/1160082/
Πρότυπο SHATERED!!!
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2016 - 17:06
Και να πάλι εντός θέματος.
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2016 - 19:15
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2016 - 21:03
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2016 - 22:49
Χέσε μας ρε με τι πίτσες σου, ρε μπαγλαμά.
Όταν ο θεός έφτιαξε τον κόσμο την έβδομη μέρα δεν αναπαύτηκε. Οι Γραφές είναι λάθος.
Εμένα μου έχει φανερωθεί η αλήθεια από τον ίδιο και μου είπε:
<<Την έβδομη ημέρα λοιπόν, σε αντίθεση με αυτά που διδάσκουν οι ιερείς, δημιούργησα το σουβλάκι -Το σουβλάκι έτσι όπως το ξέρουμε στην Αθήνα όχι αυτή την πίπα λένε σουβλάκι στην Θεσσαλονίκη- και για αυτό το σουβλάκι είναι άριστο και το τελειότερο φαγητό του σύμπαντος. Για αυτό λοιπόν ορίζω ότι η Θεία Ευχαριστία, πέρα από το αίμα και το σώμα του Χριστού, πρέπει να συνοδεύεται και από ένα σουβλάκι μ' απ' όλα.>>
Ελπίζω να έιδατε και εσείς το Φώς τώρα.
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2016 - 23:26
Χέσε μας ρε με τι πίτσες σου, ρε μπαγλαμά.
Όταν ο θεός έφτιαξε τον κόσμο την έβδομη μέρα δεν αναπαύτηκε. Οι Γραφές είναι λάθος.
Εμένα μου έχει φανερωθεί η αλήθεια από τον ίδιο και μου είπε:
<<Την έβδομη ημέρα λοιπόν, σε αντίθεση με αυτά που διδάσκουν οι ιερείς, δημιούργησα το σουβλάκι -Το σουβλάκι έτσι όπως το ξέρουμε στην Αθήνα όχι αυτή την πίπα λένε σουβλάκι στην Θεσσαλονίκη- και για αυτό το σουβλάκι είναι άριστο και το τελειότερο φαγητό του σύμπαντος. Για αυτό λοιπόν ορίζω ότι η Θεία Ευχαριστία, πέρα από το αίμα και το σώμα του Χριστού, πρέπει να συνοδεύεται και από ένα σουβλάκι μ' απ' όλα.>>
Ελπίζω να έιδατε και εσείς το Φώς τώρα.
Εισαι αιρετικος , λεγεται πιτογυρο
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2016 - 11:03
Στον Βόλο όμως καταφέραν και τα παντρέψαν. Συγκινήθηκα πολύ.....
Meanwhile on the web:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 14 Μάιος 2016 - 11:04
Ι GNU/L I N U X