Ε γιατί κάποιος έπρεπε να το κάνει και ποιος καλύτερος από τον Βατμαν
Posted 29 April 2016 - 18:58
Ε γιατί κάποιος έπρεπε να το κάνει και ποιος καλύτερος από τον Βατμαν
Σωστός!!
Posted 29 April 2016 - 22:46
Αυτό με την νηστεία και την δίαιτα πάντως είναι λίγο παγίδα. Συνήθως καταλήγεις να τρως περισσότερους υδατάνθρακες όταν νηστεύεις, που δεν είναι ιδιαίτερα διαιτητικό.
Posted 30 April 2016 - 03:44
Αυτό με την νηστεία και την δίαιτα πάντως είναι λίγο παγίδα. Συνήθως καταλήγεις να τρως περισσότερους υδατάνθρακες όταν νηστεύεις, που δεν είναι ιδιαίτερα διαιτητικό.
Μια χαρά διαιτητικό είναι. Υδατάνθρακες που συνοδεύονται από μπόλικες φυτικές ίνες, είναι διαιτητικό.
Είναι θέμα προσαρμογής του οργανισμού σου.
Ή τουλάχιστον αυτό δείχνει το δικό μου σώμα, διατροφολόγος δεν είμαι, αλλά δέχομαι το ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.
Posted 30 April 2016 - 13:52
Κοίτα, όπως είπες π.χ. πρέπει να συνοδεύονται από φυτικές ίνες και γενικά πρέπει να το έχεις κάπως προσέξει για να παίρνεις όσα χρειάζεσαι, διαφορετικά αν κάποιος τρώει ότι έτρωγε πριν και απλά κόψει οτιδήποτε ζωικό (που το κάνουν κάποιοι), οι περισσότεροι θα πάρουν κιλά αντί να χάσουν (ανάλογα πάντα πως έχεις συνηθίσει να τρως) και δεν θα παίρνουν και τα απαραίτητα. Όλα τα ζυμαρικά, ψωμιά κλπ μια χαρά νηστίσιμα είναι και μια χαρά σε παχαίνουν αν τα τρως περισσότερο από ότι πριν.
Edited by Gilmaru, 30 April 2016 - 13:56.
Posted 01 May 2016 - 20:00
Άσχετο αλλά πως το καλό γράφουμε ティ σε υπολογιστή όσες φορές προσπάθησα να γράψω ti μου βγαίνει ο χαρακτήρας チ.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 02 May 2016 - 23:00
To βίντεό σου γέννησε την επίθυμία να οδηγήσω αυτό: https://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_S30
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 05 May 2016 - 11:15
Πρεμιέρα Civil War σήμερα. Όποιοι δεν έχετε κλείσει εισιτήρια τρέχετε. Οι προδότες που θα είναι με τον Stark θα φάνε ban πάραυτα. Η ταινία ήταν το λιγότερο εντυπωσιακή και άκρως διασκεδαστική.
Πρέπει να συζητήσουμε κάποια στιγμή για το λόγο που ο Chris Evans μοιάζει με ένα τεράστιο golden retriever.
Posted 06 May 2016 - 12:08
team ironman ρεεεε
ειχα παει χτες να δω την ταινια περιμενα κατ φιλους μου οπσπου να φτασουν ειχαν εξαντληθει τα εισιτηρια πφφφφ
Posted 06 May 2016 - 13:04
Youtube Video
Posted 07 May 2016 - 10:27
Πρεμιέρα Civil War σήμερα. Όποιοι δεν έχετε κλείσει εισιτήρια τρέχετε. Οι προδότες που θα είναι με τον Stark θα φάνε ban πάραυτα. Η ταινία ήταν το λιγότερο εντυπωσιακή και άκρως διασκεδαστική.
Πρέπει να συζητήσουμε κάποια στιγμή για το λόγο που ο Chris Evans μοιάζει με ένα τεράστιο golden retriever.
Λευτεριά στον σύντροφο Σταρκ!
Spoiler:
Εγώ είμαι με τον Bucky.
μμμμ....δυσκολο να παω με το μερος του...
team ironman ρεεεε
το ειδα και εγω εχτες...
team spidey μονο....