Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94079 replies to this topic

#84061 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 17 April 2016 - 21:17

Άσχετο αλλά λέει ότι ο Axl Rose από τους Guns'n'Roses' θα αντικαταστήσει τον Τραγουδιστή των AC/DC τον Brian Johnson για το τουρ 'Rock or Bust'. Ακόμα έψαξα και είδα ότι ο Brian έχει θεματάκια με κώφωση: http://ultimateclassicrock.com/brian-johnson-hearing-loss/ . Λέτε να φταίει αυτό;

#84062 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 17 April 2016 - 23:30

Αυτό φταίει!  :wet2:

rsrGbGx.gif

#84063 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 18 April 2016 - 21:01

Αυτό φταίει!  :wet2:

Ελπίζω να μην χειροτερέψει ο Brian. Λέει είναι Κουφός από τ 1 αυτί λόγο ότι οδηγούσε σε αγώνες άνευ ωτοασπίδας.

Τελικά η ταχύτητα είναι για άτομα με @@λα.

#84064 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 21 April 2016 - 18:33

Τι λέει ρε σεις μαζέψατε όλα τα manga στην comicdom και λιώνετε στο διάβασμα;  :dazed:

Στο madman.co.au έχει 60% έκπτωση σε ότι volumes έχει μιας και που σταματάει να εκδίδει.

rsrGbGx.gif

#84065 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 21 April 2016 - 19:06

tumblr_o3hwhsf0BT1s1z67po1_540.jpg

'Εχω άδεια και λιώνω στον ύπνο ευχαριστώ πολύ.

#84066 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 21 April 2016 - 22:17

Εγώ αυτό το κάνω κι όταν δεν έχω άδεια.  :kakaka:

#84067 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 22 April 2016 - 16:58

και 3ον.σου εχω ξαναπει πηγαινε στον αχιλλεα γυρο χοιρ.καλαμακι χοιρ.και καλαμακι κοτοπουλο μονο.ολα χειροποιητα στην σπινθαρου.δεν εχει ντελιβερι οποτε θα πρεπει να τα παρεις απο εκει

fun fact 1ο.τον αχιλλεα τον εγραψε σε ενα βιβλιο ο βασιλης καλιδης ως το καλυτερο και παραδοσιακοτερο σουβλακι στην αθηνα

fun fact 2o.ο σπυρος του εμπειρου πολλες φορες παει και τρωει απο εκει και μπροστα στα ματια μου τους εχει πει΄΄εχετε το καλυτερο σουβλακι ..τελος''!!!!!!!

Τωρα καταφερα και ειδα το Post σου :P
Oλα αυτα τα γνωριζαμε ηδη και πραγματικα λατρεψα γυρο χοιρινο απειρα!Οριστε και το νεο βιντεο με τον Αχιλλεα!

Youtube Video

header.jpg?t=1485907896

#84068 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 22 April 2016 - 18:41

Τωρα καταφερα και ειδα το Post σου :P
Oλα αυτα τα γνωριζαμε ηδη και πραγματικα λατρεψα γυρο χοιρινο απειρα!Οριστε και το νεο βιντεο με τον Αχιλλεα!

Youtube Video

η εκφραση που ειχατε την ωρα του γυρου....... :if: ειμαι σε νηστεια 40+ μερες.... :nanteee: σας ζηλευω αλλα εφτασε η ωρα σε μια βδομαδα και κατι θα παρω εγω την σουβλα του γυρου με γαντια...

παντως μεριδα γυρο φτιαχνει.και καλαμακια μεριδα.και αυτα παραδοσιακα..το κρεας του,λιγο κρεμμυδι,λιγο ντοματα και μια πιτα κομμενη...δεν θες κατι αλλο πιστεψε με....

#84069 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 22 April 2016 - 18:56

Ρε μην κατέβω Νέο Κόσμο και δεν είναι καλές οι πίτες θα σας σπάσω τα παΐδια!  :dazed:  ~άντε πείνασα!

rsrGbGx.gif

#84070 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 22 April 2016 - 23:20

Xαχαχ,ειναι κομπλε οι πιτες μην ανησυχεις.
Μπορειτε να δηλωσετε συμμετοχη στο διαγωνισμο μεσω fb και ισως ειστε μαζι μας και να φαμε στο μεθεπομενο επεισοδιο ;)

header.jpg?t=1485907896

#84071 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 23 April 2016 - 14:09

ειμαι σε νηστεια 40+ μερες.... :nanteee:

Body cleansing? Rehab?
Έλα πες την αλήθεια...

ezgif.com-resize.gif

#84072 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 23 April 2016 - 19:52

Μάγκες τελευταία βδομάδα. Εξάλλου άδικα φάγαν τον Jesus, επειδή χαλούσε την "πιάτσα"  και την υποκρισία των ιερέων (Κάτι λίγο η πολύ που κάναν και κάνουν οι πολιτικοί σήμερα).

(Πάμε προς θεολογία μεριά με το τι ήταν ο Ιησούς ήταν και ο Θεος και ταυτόχρονα Άνθρωπος και όχι μισός Θεός μισός Άνθρωπος σαν τον Ηρακλή που παίζει το Σταρ τα μεσημέρια και τις λοιπές μ** που λέγαν σποραδικά. Εάν δεν σας ενδιαφέρει - δεν πιστεύεται κλπ κλπ, απλά ανγοήστε το παραπάνω. Όπως λένε στο America. "There's no beef between us")

Και να φάλουμε και λίγο μπουρλότο στο φόρουμ για να ανάψουν τα κάρβουνα για το Lumb of God που θα ψήσουμε την Άλλη Κυριακή (ακούγωντας Lumb of God βεβαίως βεβαίως).

Youtube Video

Καλή Ανάσταση να έχουμε!!!!

Edited by pc_magas, 24 April 2016 - 10:03.

#84073 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 23 April 2016 - 21:15

Body cleansing? Rehab?
Έλα πες την αλήθεια...

βασικα λιγο απο ολα...κατι λογο το οτι το βλεπω σαν προκληση καθε χρονο κοντα 50 μερες να μην φας κρεας ψαρι γαλα αυγα τυρια,κατι οτι πριν κανα 3μηνο εκανα εξετασεις αιματος και μου βρηκαν την χοληστερινη με τα τριγλυκεριδια να ειναι αγκαζε και να χορευουν το ''πεταω ψιλα μαζι σου πεταω''.κατι λιγο το θρησκευτικο κομματι...

παντως περαν του θρησκευτικου οποιος το δει σαν προκληση πιστευω οτι εχει να κερδισει μονο απο αυτο...την πρωτη φορα που το εκανα και την κυριακη του πασχα εβαλα το πρωτο κομματι κρεας στο στομα μου ενιωθα οτι δεν ειχα ξαναδοκιμασει κρεας στην ζωη μου..αλλη γευση ...

παντως στα + της φετινης νηστειας ειναι οτι...

εχασα 3-4 κιλακια αερα που το ειχα αναγκη.

και ανακαλυψα το γαλα απο αμυγδαλο και γαλα απο βρωμη ...και εγω επειδη απο δημιτριακα τρωω μονο βρωμη,μουσλι,και λοιπα ολικης αλεσης ταιριαζει απειρα...

#84074 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 24 April 2016 - 10:05

Άντε για το πένθος και την Ανάσταση κατάλληλο μεταλάκι:

Youtube Video

Και να πω την Άχρηστη Πληροφορία της Ημέρας (ΑΠΗ):

Κάνω bitorrent seeding σε linux.

Edited by pc_magas, 24 April 2016 - 10:18.

#84075 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 24 April 2016 - 13:23

βασικα λιγο απο ολα...κατι λογο το οτι το βλεπω σαν προκληση καθε χρονο κοντα 50 μερες να μην φας κρεας ψαρι γαλα αυγα τυρια,κατι οτι πριν κανα 3μηνο εκανα εξετασεις αιματος και μου βρηκαν την χοληστερινη με τα τριγλυκεριδια να ειναι αγκαζε και να χορευουν το ''πεταω ψιλα μαζι σου πεταω''.κατι λιγο το θρησκευτικο κομματι...

παντως περαν του θρησκευτικου οποιος το δει σαν προκληση πιστευω οτι εχει να κερδισει μονο απο αυτο...την πρωτη φορα που το εκανα και την κυριακη του πασχα εβαλα το πρωτο κομματι κρεας στο στομα μου ενιωθα οτι δεν ειχα ξαναδοκιμασει κρεας στην ζωη μου..αλλη γευση ...

παντως στα + της φετινης νηστειας ειναι οτι...

εχασα 3-4 κιλακια αερα που το ειχα αναγκη.

και ανακαλυψα το γαλα απο αμυγδαλο και γαλα απο βρωμη ...και εγω επειδη απο δημιτριακα τρωω μονο βρωμη,μουσλι,και λοιπα ολικης αλεσης ταιριαζει απειρα...

Ναι πέρα από την πλάκα είναι πολύ καλό να δοκιμάσεις να τρως για κάποιο χρονικό διάστημα φαγητό το οποίο δεν περιλαμβάνει κρεας και γαλακτοκομικα.
Αρχικά μαθαίνεις ότι έχεις πολλές επιλογές για νόστιμο φαγήτο, μαθαίνεις μετά να μετριάζεις το τι θα φας. Για τα άτομα που θέλουν να αδυνατίσουν συμφέρει μια νηστεία, διότι πέραν της αποτοξίνωσης μαθαίνεις και την αυτοπειθαρχία.
Αν σου αρέσει αυτό vecta τοτε μετά την νηστεία δοκιμάσε να βαζεις το κρεας σιγα σιγα στην διατροφη σου, αλλά κράτα το σε ένα επίπεδο και μη ξεφύγεις σε υπερκαταναλωση.
peace ;p

ezgif.com-resize.gif