Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2016 - 00:04
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2016 - 21:19
Youtube Video
Φαίνεται ποιο "πέζο" και καθημερινό από την Αμερικάνικη Version. Πιστεύω θα επικεντρώνεται στον ανθρώπινο πόνο και στην ανθρώπινη διαχείρηση της φανταστικής αυτής κατάστασης παρά στο Εφέ.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2016 - 08:21
So watching this! Και το αμερικάνικό καλό ήταν.
αν λες για το 2ο που εβγαλαν.το προσφατο θα συμφωνησω μαζι σου...σε αντιθεση με τα αλλα που εχουν βγει κατακαιρους μου αρεσε γιατι τον εδειξαν ως καλο και οχι ως destruction monster....
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2016 - 19:20
Μετά τον σταυρό-σφυροδρέπανο
ο πρόεδρος της Βολιβίας συνεχίζει το trolling στον πάππα Φραγκίσκο http://www.ert.gr/na-katanalonete-liga-filla-kokas-kani-kalo-stin-igia-proetrepse-ton-papa-fragkisko-o-volivianos-proedros/
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2016 - 21:57
Spoiler:ο πρόεδρος της Βολιβίας συνεχίζει το trolling στον πάππα Φραγκίσκο http://www.ert.gr/na-katanalonete-liga-filla-kokas-kani-kalo-stin-igia-proetrepse-ton-papa-fragkisko-o-volivianos-proedros/
Lol!!!
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2016 - 07:39
Spoiler:ο πρόεδρος της Βολιβίας συνεχίζει το trolling στον πάππα Φραγκίσκο http://www.ert.gr/na-katanalonete-liga-filla-kokas-kani-kalo-stin-igia-proetrepse-ton-papa-fragkisko-o-volivianos-proedros/
Τουλάχιστον προσπαθεί, είδε ότι δεν έπιασε η πρώτη φορά (why?) και ρίχνει τα βαριά όπλα στο παιχνίδι, τουλάχιστον μαστουρωμένος τον έχω, it's ma game!
Επίσης είναι αστείο αυτό που συμβαίνει με την επίσκεψη του πάπα. Οι δημοσιογράφοι επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια, ότι θα συναντηθούν οι τρεις τράγοι και θα δώσουν την ελπίδα στους μετανάστες. Yeah right που λένε και στο χωριό.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 16 Απρίλιος 2016 - 07:40
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2016 - 08:01
Απαιτούνται high levelled μάγοι για το channelling του spell.
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2016 - 14:25
Ζητείται τσιπάκι για την πόλη του φωτός σε λογική τιμή.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2016 - 17:26
Επίσης comicdom το σουκου!
μολις γυρισα απο το comicdom....
1ον.προτιμησα να παω μεσημερι(16.00 η ωρα ειμουν εκει)για να μην φαω το παστωμα που εφαγα περιση αλλα δεεεενννν....!!!
για ακομα μια χρονια ο χωρος απελπιστικα μικρος...
ειναι εποχες που το κομικ πουλαει...ειδικα με ολες αυτες τις ταινιες και τις σειρες περισσοτερος κοσμος αρχιζει να θελει να μαθει περισσοτερα και να θελει τετοιες εκθεσεις...η ελληνοαμερικανικη πλεον δεν κανει..και αυτο η διοργανωτες δεν λενε να το καταλαβουν..τεσπα..
2ον.ενα ακομα μειον ειναι οτι στο κομματι του bazzar καθε χρονο ειναι και λιγο χειροτερο...ευτυχως η anubis καπως κραταει ακομα και με εχει κανει μονιμο πελατη....
καλο το cosplay event,καλο το φανζιν καλο το οτι φερνουν ξενους δημιουργους καθε χρονο αλλα ετσι οπως ειναι δομημενος ο χωρος χανεται....
εν παση περιπτωση να μην κλαιγομαι και να λεμε και παλι καλα τετοιους καιρους...αλλα το κανεις που το κανεις καντο καθε χρονο ενα τσακ καλυτερο....η τουλαχιστον ιδιο με το περσινο...
υγ1.κοπελια που ντυθικες κανεκι με το ασπρο μακρι μαλλι....σαγαπω...
υγ2.στα + σημερα ειναι οτι τσιμπισα ετουτα εδω και θα πεσω με τα μουτρα ......
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 16 Απρίλιος 2016 - 17:27
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2016 - 18:21
Πήγα νωρίτερα, κατά τις 12 ήμουνα εκεί. Βασικά όσο πάει και με παίρνει από κάτω. Βλέπω τα πιτσιρίκια που κάνουν cosplay και νιώθω σκατόγερος.
Φέτος ο χώρος με τη μεγαλύτερη δυσοσμία ήταν στο ισόγειο μαζί με τα μαγαζιά. Δεν μπορώ να το καταλάβω, πως μπορείς να κάνεις μία τέτοια διοργάνωση και να μην κάνεις κάτι γι αυτό.
Στα υπόλοιπα, καλή η έκθεση με τους manga artists, πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις αυθεντικά σκίτσα από mangaka.
Σχετικά με τις αυτοεκδόσεις, ήταν καλή κίνηση να τις πάνε σε άλλο χώρο μιας και μου φάνηκε ότι πλέον μπορούν περισσότεροι να πάρουν μέρος. Αυτό που ας πούμε μου κακοφάνηκε είναι ότι στον τρίτο υπήρχε το artists alley που από αυτά που διάβασα στο site όσοι ήταν εκεί είναι επαγγελματίες που πουλάνε την δουλειά τους.
Μέχρι πέρσι ήταν όλοι μαζί στις αυτοεκδόσεις. Θα μου πεις που είναι το κακό, το κακό είναι ότι τους όχι και τόσο επαγγελματίες και τους "χομπίστες" τους στείλανε στο Γαλλικό ινστιτούτο στο δίπλα στενό μειώνοντας την έκθεση στο κόσμο που θα είχαν γιατί πολλοί επισκέπτες δεν θα ήξεραν ότι είναι εκεί. Τέσπα αυτά με την αποψάρα μου, σαν κλασσικός τζαμπατζής δεν ψώνισα τίποτα. Επίσης τα security στην είσοδο του Γαλλικού ινστιτούτου είχαν ύφος ('ξουσία ρε) οπότε για τους περίεργους σαν και μένα ηρεμία!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 16 Απρίλιος 2016 - 18:24
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2016 - 20:17
Ακόμη παίδες ήμουν στην FOSSCOMM καθώς ήταν και η Ημέρα που ξεμείναμε από υλικό (Αυτοκόλλητα, DVD κλπ κλπ). Μονο straps με το κιλό είχαμε!!!!
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2016 - 09:16
Eγώ πάλι πιστεύω Παρασκευή πρωί ήταν η καλύτερη ώρα. Πήγα ψώνισα τα κέρατά μου έμεινα μέχρι το βράδυ, πήρα συνεντευξούλα για δουλειά, πήγα στις αυτοεκδόσεις που υπάρχουν άτομα που κάνουν καλύτερη δουλειά από επαγγελματίες, ξαναπήγα την επομενη γινόταν χαμός, παραλίγο να πάθω ασφυξία imtoooldforthis και οκ τώρα είμαι ήρεμη με τα precious αποκτήματα ευτυχισμένη άρρωστη και με κάτι μελανιές παραπάνω. Αυτά.
Επίσης high five στην δημιουργική ομάδα του Ερωτόκριτου που με κέρναγε κουλουράκια και με τάιζε. Απίστευτο κομικ και απίστευτοι δημιουργοί.