Μετανοήστε!!!
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2016 - 18:44
Τί σημασία έχει το χάραγμα αφού ο πλανήτης 9 θα προσκρούσει στη γη.
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2016 - 19:54
Μετανοήστε!!!
Για το Ηλεκτρονικό απουσιολόγιο ξέρω και άλλο μέτρο. Κάντε το σχολείο κάπως εχμ ενδιαφέρον. Το να μην πρέπει να αποστιθήζουν 1.000.727 πράγματα διότι (κάνω γαργάρα και καθαρίζω την φώνη μου):
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΙΘΗΣΗ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ
Γιατί κάνουν κοπάνα τα παιδία; Επειδή μαθαίνουν ποιο ενιδαφέροντα και χρήσιμα πράγματα με το να ποιουν καφέ παρά να αποστιθήζουν το τι έκανε ο Κολοκοτρώνης. Δεν λέω καλό είναι να ξέρεις αλλά την πραγματική σημασία που θα αποκτήσεις ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ το τι έκανε ο Κωλοκοτρώνης.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 10 Απρίλιος 2016 - 13:17
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2016 - 00:07
Για το Ηλεκτρονικό απουσιολόγιο ξέρο και άλλο μέτρο. Κάντε το σχολείο καπως εχμ ενδιασφέρον. Το να μην πρέπει να αποστιθήζουν 1.000.727 πράγματα διότι (κάνω γαργάρα και καθαρίζω την φώνη μου):
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΙΘΗΣΗ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ
Γιατόι κάνουν κοπάνα τα παιδία. Επειδεί μαθαίνουν ποιο ενιδαφέροντα και χρήσιμα πράγματα με το να ποιον καφέ παρά να αποστιθήζουν το τι έκανε ο Κολοκοτρώνης. Δεν λέω καλό είναι να ξέρεις αλλά την πραγματική σημασία που θα αποκτήσεις ΚΑΤΑΝΟΟΝΤΑΣ το τι έκανε ο Κωλοκοτρώνης.
Έλα πες αλήθεια τώρα: από την "αποστήθιση" μεχρι το "κατανοώντας" το κανες επίτηδες.
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2016 - 07:48
Έλα μωρέ κι συ, τον έπνιγε το δίκιο και βιαζόταν! Αν το απουσιολόγιο είναι το σφράγισμα του θηρίου, το αφμ στα μωρά τι είναι!
Μάλλον δεν ισχύει ακόμα αλλά υπάρχει σαν σκέψη.
Επίσης ΣΥΡΙΖΑινσεψιον
http://luben.tv/stream/77109
Πυρά ΣΥΡΙΖΑ προς τον κ. Τόσκα για τα χθεσινά επεισόδια της ΧΑ στον Πειραιά
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 10 Απρίλιος 2016 - 07:52
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2016 - 13:16
Έλα πες αλήθεια τώρα: από την "αποστήθιση" μεχρι το "κατανοώντας" το κανες επίτηδες.
Και εγώ να μην κάνω ένα - δύο - τρια - τέσσερα - χίλια ορθογραφικά άνθρωπος είμαι. Μη βαρά καλέ Λόρδε Λεοντόκαρδε!!!!
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2016 - 15:24
Σήμερα ονειρεύτηκα τον Φίλη.
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2016 - 20:27
Σήμερα ονειρεύτηκα τον Φίλη.
Φίλης λεγόταν ένα καθηγητής που είχα Λύκειο. Πήγαινες καθόλου στο 4 ΓΕΛ Αχαρνών?
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2016 - 22:05
Πες μας πως νιώθεις;
Ένιωσα θαλπωρή, ήταν συμπαθητικός. Τώρα έχουν περάσει ώρες και το ξεπέρασα.
Φίλης λεγόταν ένα καθηγητής που είχα Λύκειο. Πήγαινες καθόλου στο 4 ΓΕΛ Αχαρνών?
Μπα δε συχνάζα ποτέ εκεί πέρα, συνθήως αλλού βγάινω.
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2016 - 14:46
Έλα μωρέ κι συ, τον έπνιγε το δίκιο και βιαζόταν! Αν το απουσιολόγιο είναι το σφράγισμα του θηρίου, το αφμ στα μωρά τι είναι!
Μάλλον δεν ισχύει ακόμα αλλά υπάρχει σαν σκέψη.
Φιλοι μου γεννησαν πριν 25 ημερες και βγαλαν για το παιδι αμκα χωρις καν να εχει βαφτιστει ακομα. Οτι να ναι...
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2016 - 15:24
Φιλοι μου γεννησαν πριν 25 ημερες και βγαλαν για το παιδι αμκα χωρις καν να εχει βαφτιστει ακομα. Οτι να ναι...
Το συγκεκριμένο λογικό είναι.Απλά επειδή στην Ελλάδα δεν λειτουργεί/λειτουργούσε ποτέ τίποτα μας φαίνεται παράλογο.
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2016 - 18:35
Έλα ρε το ΑΜΚΑ πρέπει να του βγάλουν ώστε να το περάσουν κάτω από το ΑΜΚΑ των γωνιών σαν προστατευόμενο μέλος. Το ΑΦΜ είναι μαλακία γιατί δεν πρόκειται να πληρώσει εφορία μέχρι τα 18 του.
Βέβαια και εκεί πάλι κάπως πρέπει να περαστεί σαν προστατευόμενο μέλος. Τώρα η διαδικασία είναι τελείως παρωχημένη με άπειρη χαρτούρα.
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2016 - 22:13
ノコメント。 Ουδέν σχόλιο!!!!!
Ι GNU/L I N U X