πρωταπριλιάτικο ηβεντ δεν είχε φέτος στο φόρουμ ε? βαρεθήκαμε ή το εγκαταλείψαμε όλοι το μέρος? πλάκα κάνω. Κάλο μήνα! (έβαλα κιεγω σταθερό νετ μετά απο τόσο καιρό... επιτέλους, )
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2016 - 00:19
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2016 - 03:30
*sad face* και τα πρωταπριλιατικα του forum ηταν απο τα αγαπημενα μου happenings του χρονου
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2016 - 23:24
Μια ζωή την έχουμε:
PS. Αν και δεν ακούω λαϊκό αξίζει ένας σεβασμός στον Χιώτη, τον καλλιτέχνη που εξέλιξε το λαϊκό και το μπουζούκι. (Μέχρι και ο Χέντριξ τον θαύμαζε.)
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2016 - 04:34
τι εγινε δεν εχει εβεντ? να την βγαλω την μεταμφιεση του σπιουνου?
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2016 - 13:45
Μα αυτό είναι το event, εκεί που νομίζετε ότι τίποτα δεν συμβαίνει, τσαααααααακκ τίποτα δεν συμβαίνει ~mindblow!
LOL
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2016 - 22:48
το π/σ/κ αυτο ειχε εκθεση vintage παιχνιδιων στο γκαζι...αρκετη νοσταλγια,χαθηκα ολιγων μπορω να πω..αλλα ειμαι πανευτυχης με το καινουργιο μου αποκτημα...το εχω λιωσει απο εχτες που πηγα και το ειδα και τελικα το απεκτησα....και η τιμη του ακρως δελεαστικη....
γενικα ειναι η πρωτη φορα που πηγα σε τετοια εκθεση και ομολογο οτι εμεινα αρκετα ευχαριστημενος...οχι κατι το ιδιαιτερο σε οργανωση αλλα τα παιδια με τους παγκους τους αρκετα φιλικοι και ευχαριστοι...πραγματικα ευτυχως που πριν παω ειπα οτι θα βαλω ενα οριο στο μπατζετ μου και πηρα μονο αυτα που ειχα ορισει..αν εκανα το λαθος και επερνα παραπανω δεν θα σταματαγα...κατι αλα ποραγματακια που πηρα ειναι ποιο πολυ συναισθηματικης αξιας παιχνιδακια που ειχα πριν τουλαχιστων 20 χρονια....
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2016 - 03:32
Μα αυτό είναι το event, εκεί που νομίζετε ότι τίποτα δεν συμβαίνει, τσαααααααακκ τίποτα δεν συμβαίνει ~mindblow!
nailed it
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2016 - 22:12
...o δεύτερος Klansman φοράει γυαλιά πάνω από την κουκούλα;
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2016 - 20:49
Άσχετο αλλα εαν σας αρέσει το γούτσου γούτσου moe δεν έχετε να δείτε παρα το Moetan. Ποιο μοέ πεθαίνεις!!!!
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2016 - 20:50
...o δεύτερος Klansman φοράει γυαλιά πάνω από την κουκούλα;
ΝΑι γιατί είναι cool ................ cocool!
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2016 - 09:27
Κι εκεί που λες ότι καλύτερο remake από την Στανίση δεν υπαρχει, τσουπ, έρχεται η Άντζελα και τραγουδάει "Και τώρα Μάη θες να πιάσεις με την άλλη και να τσουγκρίσετε τ' αυγά σας τα βαμμένα"...
Ποιότης
Η καημένη δεν μπορεί να πει το "εεε" τόσο καλά πια
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2016 - 17:07
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2016 - 22:20
Youtube Video
νεος κοσμος καθε γωνια και σουβλατζιδικο.33 χρονια τωρα νεοκοσμιτης το γνωριζω
1ον ο σπυρακος ειναι φιλαρακι και οντως αυτο που εκανες με το τηλεφωνο ισχυει....χωρις πλακα εχω παρει τηλεφωνο και με το που το κλεινω αναβω τσιγαρο και δεν το τελειωσα...ηρθαν
2ον..δοκιμαστε και με αλαδωτη πιτα..απογειωση
και 3ον.σου εχω ξαναπει πηγαινε στον αχιλλεα γυρο χοιρ.καλαμακι χοιρ.και καλαμακι κοτοπουλο μονο.ολα χειροποιητα στην σπινθαρου.δεν εχει ντελιβερι οποτε θα πρεπει να τα παρεις απο εκει
fun fact 1ο.τον αχιλλεα τον εγραψε σε ενα βιβλιο ο βασιλης καλιδης ως το καλυτερο και παραδοσιακοτερο σουβλακι στην αθηνα
fun fact 2o.ο σπυρος του εμπειρου πολλες φορες παει και τρωει απο εκει και μπροστα στα ματια μου τους εχει πει΄΄εχετε το καλυτερο σουβλακι ..τελος''!!!!!!!
edit.αν παρεις την αποφαση... σ/κ ειναι κλειστο και καθημερινες απο τις 17.00.αν θες γυρο μην πας μετα τις 20.30-21.00 γιατι τελειωνει και δεν βαζει αλλον για να κραταει την ποιοτητα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 09 Απρίλιος 2016 - 09:25