Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94079 replies to this topic

#84016 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 02 April 2016 - 00:19

πρωταπριλιάτικο ηβεντ δεν είχε φέτος στο φόρουμ ε? βαρεθήκαμε ή το εγκαταλείψαμε όλοι το μέρος? πλάκα κάνω. Κάλο μήνα! (έβαλα κιεγω σταθερό νετ μετά απο τόσο καιρό... επιτέλους, )

フカフカ

#84017 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 02 April 2016 - 03:30

*sad face* και τα πρωταπριλιατικα του forum ηταν απο τα αγαπημενα μου happenings του χρονου

Imagination is the only limit!

#84018 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 02 April 2016 - 23:24

Μια ζωή την έχουμε:

Youtube Video

PS. Αν και δεν ακούω λαϊκό αξίζει ένας σεβασμός στον Χιώτη, τον καλλιτέχνη που εξέλιξε το λαϊκό και το μπουζούκι. (Μέχρι και ο Χέντριξ τον θαύμαζε.)

#84019 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 03 April 2016 - 04:34

τι εγινε δεν εχει εβεντ? να την βγαλω την μεταμφιεση του σπιουνου?

Spoiler:

#84020 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 03 April 2016 - 09:10

Μα αυτό είναι το event, εκεί που νομίζετε ότι τίποτα δεν συμβαίνει, τσαααααααακκ τίποτα δεν συμβαίνει ~mindblow! :dazed:

rsrGbGx.gif

#84021 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 03 April 2016 - 13:45

Μα αυτό είναι το event, εκεί που νομίζετε ότι τίποτα δεν συμβαίνει, τσαααααααακκ τίποτα δεν συμβαίνει ~mindblow! :dazed:

LOL

#84022 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 03 April 2016 - 22:48

το π/σ/κ αυτο ειχε εκθεση vintage παιχνιδιων στο γκαζι...αρκετη νοσταλγια,χαθηκα ολιγων μπορω να πω..αλλα ειμαι πανευτυχης με το καινουργιο μου αποκτημα...το εχω λιωσει απο εχτες που πηγα και το ειδα και τελικα το απεκτησα....και η τιμη του ακρως δελεαστικη....

γενικα ειναι η πρωτη φορα που πηγα σε τετοια εκθεση και ομολογο οτι εμεινα αρκετα ευχαριστημενος...οχι κατι το ιδιαιτερο σε οργανωση αλλα τα παιδια με τους παγκους τους αρκετα φιλικοι και ευχαριστοι...πραγματικα ευτυχως που πριν παω ειπα οτι θα βαλω ενα οριο στο μπατζετ μου και πηρα μονο αυτα που ειχα ορισει..αν εκανα το λαθος και επερνα παραπανω δεν θα σταματαγα...κατι αλα ποραγματακια που πηρα ειναι ποιο πολυ συναισθηματικης αξιας παιχνιδακια που ειχα πριν τουλαχιστων 20 χρονια....

Spoiler:

#84023 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 04 April 2016 - 19:08

OVq2gVV.jpg

rsrGbGx.gif

#84024 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 05 April 2016 - 03:32

nailed it  :hehehe:

Imagination is the only limit!

#84025 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 06 April 2016 - 22:12

OVq2gVV.jpg

...o δεύτερος Klansman φοράει γυαλιά πάνω από την κουκούλα; :kakaka:

6dqFccT.gif

#84026 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 07 April 2016 - 20:49

Άσχετο αλλα εαν σας αρέσει το γούτσου γούτσου moe δεν έχετε να δείτε παρα το Moetan. Ποιο μοέ πεθαίνεις!!!!

#84027 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 07 April 2016 - 20:50

...o δεύτερος Klansman φοράει γυαλιά πάνω από την κουκούλα; :kakaka:

ΝΑι γιατί είναι cool ................ cocool!

#84028 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 08 April 2016 - 09:27

Κι εκεί που λες ότι καλύτερο remake από την Στανίση δεν υπαρχει, τσουπ, έρχεται η Άντζελα και τραγουδάει "Και τώρα Μάη θες να πιάσεις με την άλλη και να τσουγκρίσετε τ' αυγά σας τα βαμμένα"...

Ποιότης :P

Η καημένη δεν μπορεί να πει το "εεε" τόσο καλά πια :P

#84029 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 08 April 2016 - 17:07

Youtube Video

header.jpg?t=1485907896

#84030 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 08 April 2016 - 22:20

Youtube Video

νεος κοσμος καθε γωνια και σουβλατζιδικο.33 χρονια τωρα νεοκοσμιτης το γνωριζω 

1ον ο σπυρακος ειναι φιλαρακι και οντως αυτο που εκανες με το τηλεφωνο ισχυει....χωρις πλακα εχω παρει τηλεφωνο και με το που το κλεινω αναβω τσιγαρο και δεν το τελειωσα...ηρθαν

2ον..δοκιμαστε και με αλαδωτη πιτα..απογειωση

και 3ον.σου εχω ξαναπει πηγαινε στον αχιλλεα γυρο χοιρ.καλαμακι χοιρ.και καλαμακι κοτοπουλο μονο.ολα χειροποιητα στην σπινθαρου.δεν εχει ντελιβερι οποτε θα πρεπει να τα παρεις απο εκει

fun fact 1ο.τον αχιλλεα τον εγραψε σε ενα βιβλιο ο βασιλης καλιδης ως το καλυτερο και παραδοσιακοτερο σουβλακι στην αθηνα

fun fact 2o.ο σπυρος του εμπειρου πολλες φορες παει και τρωει απο εκει και μπροστα στα ματια μου τους εχει πει΄΄εχετε το καλυτερο σουβλακι ..τελος''!!!!!!!

edit.αν παρεις την αποφαση... σ/κ ειναι κλειστο και καθημερινες απο τις 17.00.αν θες γυρο μην πας μετα τις 20.30-21.00 γιατι τελειωνει και δεν βαζει αλλον για να κραταει την ποιοτητα.

Edited by vectrapearl, 09 April 2016 - 09:25.