Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94079 replies to this topic

#83851 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2016 - 22:35

Για ποιο λόγο θέλετε να φάτε ιαπωνικά μακαρόνια από τη στιγμή που υπάρχουν τα σουβλάκια;

Για να τα φάμε αύριο....

6zIQhZv.jpg

And back safe ... 

Ouch!!!

Τέλος το ποιο σπαστικό πράγμα στον κόσμο. 'Ένας άσχετος με το τομέα τις εγρασίας σου να σε πρήζει 8/5 "Κάνε γρήγορα κάνε γρήγορα" και να μην  σου λέει "Θέλω το Χ πράγμα στον Ψ χρόνο."

#83852 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2016 - 23:30

Τέλος το ποιο σπαστικό πράγμα στον κόσμο. 'Ένας άσχετος με το τομέα τις εγρασίας σου να σε πρήζει 8/5 "Κάνε γρήγορα κάνε γρήγορα" και να μην  σου λέει "Θέλω το Χ πράγμα στον Ψ χρόνο."

Φαντάσου να είσαι μεσοπέλαγα, να έχεις να δεις στεριά 20ήμερο και να σε βρίζουν αντί να σε πρήζουν. Τουλάχιστον μπορούσες να πας σπίτι σου να ξεχαστείς στο anime.gr εσύ.
frabz-DECK-CADET-What-my-friends-think-I

ezgif.com-resize.gif

#83853 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2016 - 00:15

τον λοβερδο τον ακουσα και ηθελα να του ριξω μπουνια ..ο ανθρωπος ειναι το λιγοτερο ασχετος με το θεμα και απλα βγηκε να φωναξει τα κλασσικα κομματικα...καλα του απαντησε μετα ενας βουλευτης του κκε για την καραμελα που εχει κανει ο λοβερδος με την σταλινικη ιδεολογια-κυβερνηση που και καλα κανει ο συριζα..οταν ανεφερε τον πληρη νομο για το τη πρεπει να κανουν τα καναλια και τη ελεγε ο νομος στην περιοδο του σταλην..ο λοβερδος το βουλωσε.
η βουλτεψη ειναι ανεκδοτο απο μονη της,λογικο να λεει οτι της αρεσουν τα καναλια ως εχουν,μιας και κατα την προεκλογικη περιοδο αλλα και μετα απ αυτην ηταν τηλεοπτικος μαιντανος για μηνες..ετσι εκλεχτηκε..απο τα καναλια.

οσο για τον δενδια....αααχχχ...το να ακους εν ετη 2016 να υπερασπιζοντε μεταξαδες χουντες και λοιπα ειναι να ζωνεσαι με εκρηκτικα και να μπουκαρεις στην βουλη..

ο κουλης απο την αλλη μπηκε με φορα αλλα μια τρυπα στο νερο...τον εφαγε δεν δευτερη φορα ο αλεξης.

ο αρχηγος λεβεντης που εχει φαει απειρο σκαλωμα με την ΕΡΤ.,ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..λες και μιλαει σε λουπα.αλλα οταν μπαινεις στην βουλη μετα απο τοσα χρονια απο το παραθυρο μεσω τον καναλιων...λογικο το βρισκω....

οσο για τη φωφαρα την γεννηματα...ελεος μονο..ας την βγαλει καποιος απο την μιζερια της...
ο ποιο αηδιαστικος ομως ηταν ο βανζελ βενιζελ.αυτο το πραμα που λογιζεται ως ανθρωπινη οντοτητα..αυτη η κινουμενη μαζα διαπλοκης,,επρεπε να εχει εξαφανιστει απο την γη..τετοιο σθενος τετοιο αγωνα για τα καναλια.....και πεταει και την ατακα οτι τα καναλια εριξαν τον σαμαρα...που αν μπορουσαν να βαζουν και φωτογραφια του στο green screen τον ειδησεων(ειδικα το μεγκα)την περιοδο εκλογων και του δημοψηφισματος...θα το εκαναν ολη μερα...

εν κατακλειδη για τα καναλια σε μια χωρα 11.000.000 κατοικων,υπαρχουν 8 καναλια γενικου περιεχομενου.Καπου το εχουμε χασει.Καλη κινηση αρκει να μην δημιουργηθει μια καινουρια διαπλοκη στη θεση της παλιας,οπου θεωρητικα πανε να χτυπησουν

Σοβαρά πιστεύει κανείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπάει τη διαπλοκή με το να κλείνει κανάλια και να μοιράζει αυταρχικά άδειες σε ιδιώτες της επιλογής του υπό τη δικαιολογία ότι τα κανάλια είναι χρεωμένα;

Τι ενοούμε να μη δημιουργηθεί νέα διαπλοκή; Υπάρχει ήδη ξεκάθαρη διαπλοκή με το παράδειγμα της ΕΡΤ που επανήλθε για να απασχολεί ένα σωρό συριζαίους υπαλλήλους για να τηρούν ένα πρόγραμμα με 80% επαναλήψεις και το υπόλοιπο εκπομπές που παίζουν μόνο τσίπρα και από νούμερα πατώνουν. Και ποιο είναι το θέμα; Ότι την ΕΡΤ την πληρώνουμε! Τα ιδιωτικά κανάλια μπορεί να είναι χρεωμένα, διαπλεκόμενα και ότι άλλο μπορεί να τους προσάψει κανείς αλλά τουλάχιστον δεν τα πληρώνουμε άμεσα εμείς ούτε είμαστε υποχρεωμένοι να τα βλέπουμε. Με το να επιλέγει μια κυβέρνηση ποια κανάλια θα αφήσει να παίζουν και ποια όχι μόνο περισσότερο διαπλοκή μπορεί να υπάρξει, είναι ξεκάθαρο αυτό, γιατί καταπατάται εξάλλου η ανεξάρτητη αρχή την οποία έχει ήδη ψηφίσει ολόκληρο κοινοβούλιο. Μιλούσε ο Τσίπρας για δημοκρατία όταν ο Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ ως δικτάτορας και τώρα πάνε να κάνουν κάτι ακόμα πιο αντιδημοκρατικό με το επεμβαίνουν με αυτό τον τρόπο στον ιδιωτικό τομέα χωρίς αυτό να ωφελεί με κανέναν ουσιαστικό τρόπο το δημόσιο.

O6rrvsU.jpg

#83854 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2016 - 10:30

Τα ιδιωτικά κανάλια μπορεί να είναι χρεωμένα, διαπλεκόμενα και ότι άλλο μπορεί να τους προσάψει κανείς αλλά τουλάχιστον δεν τα πληρώνουμε άμεσα εμείς ούτε είμαστε υποχρεωμένοι να τα βλέπουμε. 

easy tiger....

καταρχας δεν πιστευω σε κανεναν και σαφως πιστευω οτι ολα γινονται προς το συμφερον τους και μονο...αλλα στο παραπανω εχεις λαθος....εγω το 2012 πηγα να παρω 5000 ευρω δανειο ως συμπληρωμα σε λεφτα που ηδη ειχα στην τραπεζα και χωρις να χρωσταω ευρω πουθενα για να ανοιξω το μαγαζι μου και δεν μου το εδωσαν με την δικαιολογια οτι λογο φορολογικης δηλωσης εκριναν οτι δεν θα μπορω να το αποπληρωσω και καπακια μετα απο 2 μερες ανακοινωνεται οτι το Mega που ηταν ηδη χρεωμενο καποια εκατομυρια πηρε αλλα 100.000.000 δανειο που δεν αποπληρωσε ποτε μεχρι τωρα..

αυτο το παραδειγμα μαζι με χιλιαδες αλλα απο αλλα καναλια και μεγαλοκαρχαριες εφεραν τις τραπεζες σε σημειο να κλεισουν την κανουλα της ρευστοτητας και μεσω μνημονιων-φορων που πληρωνεις εσυ και εγω να προσπαθουν να αναστηθουν...το μνημονιο ειναι δανεικα λεφτα που το μεγαλυτερο μερος τους αντλειται απο τις τραπεζες και αποπληρωνοται(και καλα...)μεσα απο φορους που πληρωνεις εσυ και εγω....

και σου λεω και το αλλο...γιατι εγω που χρωσταω Χ ειτε αυτο λεγετε δανειο,τεβε,φπα λεφτα να ερχεται ο καθε κρατικος φορεας και να μου κατασχετει σπιτια να μου δεσμευει λεφτα να μου κλεινει μαγαζι και τα καναλια που χρωσταν εκατομυρια και ενω τους ειπε να πληρωσουν και δεν πληρωσαν να μην κλεισουν...?

το παρακατο αρθρο το βρηκα στο νετ και μπορω να πω οτι ειναι οτι ποιο κοντα σε αυτο που σκεφτομαι για την ολη ιστορια

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 13 Φεβρουάριος 2016 - 11:10

#83855 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2016 - 15:32

Το ότι θα δημιουργηθεί νέα διαπλοκή είναι το μόνο σίγουρο γιατί η τηλεόραση είναι όπλο κι όποιος το έχει μπορεί να σχηματίσει την γνώμη του κόσμου.

Από την άλλη δεν πρέπει να σταματήσει αυτός ο εμετός που λέγεται ελληνικά κανάλια. Επί 25 χρόνια παρανομούν και όχι μόνο τους πληρώνουμε σώζοντας τις τράπεζες που τους δανείζουν με δανικά και αγύριστα, τους ανεχόμαστε να πλασάρουν την πολιτική τους εκμεταλλευόμενοι το μέσο αλλά και τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Ο αριθμός των αδειών είναι μικρός αλλά αυτό αλλάζει εύκολα, το θέμα είναι να οριστεί ένα πλαίσιο ελέγχου και αδειοδότησης κάτι που δεν υπάρχει. Αυτό είναι το πραγματικό θέμα αλλά τα κανάλια για να μπορέσουν να επηρεάσουν τον κόσμο θα το πάνε στο ότι χάνεται η ελευθερία του λόγου κλπσ βλακείες. Επίσης και ο ΣΥΡΙΖΑ το πάει προς τα εκεί γιατί ο ντόρος τον βοήθησε για λίγες μέρες από την αρνητική αντίδραση του κόσμου στο ασφαλιστικό.

Το θέμα είναι να αντέξει ο νόμος στις αντιδράσεις που θα υπάρξουν νομικά. Τέλος το ΕΣΡ ποτέ δεν ήταν ανεξάρτητη αρχή, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το παρέκαμψε επειδή έτσι γούσταρε αλλά γιατί το μπαρούτιασε η ΝΔ μην θέλοντας την αλλαγή των μελών και την επανασύσταση του προστατεύοντας τους κολλητούς.

LethalMike, υπομονή!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 13 Φεβρουάριος 2016 - 15:34

rsrGbGx.gif

#83856 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2016 - 15:52

Το ότι θα δημιουργηθεί νέα διαπλοκή είναι το μόνο σίγουρο γιατί η τηλεόραση είναι όπλο κι όποιος το έχει μπορεί να σχηματίσει την γνώμη του κόσμου.

Από την άλλη δεν πρέπει να σταματήσει αυτός ο εμετός που λέγεται ελληνικά κανάλια. Επί 25 χρόνια παρανομούν και όχι μόνο τους πληρώνουμε σώζοντας τις τράπεζες που τους δανείζουν με δανικά και αγύριστα, τους ανεχόμαστε να πλασάρουν την πολιτική τους εκμεταλλευόμενοι το μέσο αλλά και τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Ο αριθμός των αδειών είναι μικρός αλλά αυτό αλλάζει εύκολα, το θέμα είναι να οριστεί ένα πλαίσιο ελέγχου και αδειοδότησης κάτι που δεν υπάρχει. Αυτό είναι το πραγματικό θέμα αλλά τα κανάλια για να μπορέσουν να επηρεάσουν τον κόσμο θα το πάνε στο ότι χάνεται η ελευθερία του λόγου κλπσ βλακείες. Επίσης και ο ΣΥΡΙΖΑ το πάει προς τα εκεί γιατί ο ντόρος τον βοήθησε για λίγες μέρες από την αρνητική αντίδραση του κόσμου στο ασφαλιστικό.

Το θέμα είναι να αντέξει ο νόμος στις αντιδράσεις που θα υπάρξουν νομικά. Τέλος το ΕΣΡ ποτέ δεν ήταν ανεξάρτητη αρχή, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το παρέκαμψε επειδή έτσι γούσταρε αλλά γιατί το μπαρούτιασε η ΝΔ μην θέλοντας την αλλαγή των μελών και την επανασύσταση του προστατεύοντας τους κολλητούς.

LethalMike, υπομονή!

Μακάρι να μην υπάρχει τηλεόραση, και να υπάρχει μόνο ένα κανάλι κρατικό για να προπαγανδίζει μόνο και τπτ άλλο. Ανυπομονώ για αυτές τις καλές μέρες να έρθουν.

Επίσης θέλω να έρθει κάποιος να με πυροβολήσει στο κεφάλι για να φύγει αυτή η γαμ@μ@νη ημικρανία. Είναι λες και έχω την SpeedFreak να τσιρίζει στο αυτί μου.

ezgif.com-resize.gif

#83857 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2016 - 18:55

Πάρε depon. Δύο σκέτα, όχι αναβράζοντα.  :riiight:

rsrGbGx.gif

#83858 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2016 - 22:20

Μακάρι να μην υπάρχει τηλεόραση, και να υπάρχει μόνο ένα κανάλι κρατικό για να προπαγανδίζει μόνο και τπτ άλλο. Ανυπομονώ για αυτές τις καλές μέρες να έρθουν.

Επίσης θέλω να έρθει κάποιος να με πυροβολήσει στο κεφάλι για να φύγει αυτή η γαμ@μ@νη ημικρανία. Είναι λες και έχω την SpeedFreak να τσιρίζει στο αυτί μου.

εχμ... <3 <3 πες μου κι άλλα λογάκια ερωτικά και θα έρθω στο νησί σου ολοταχώς με το πουλί του Γκάνταλφ. (το ιπτάμενο που τον έσωσε).

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#83859 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2016 - 22:55

Πάρε depon. Δύο σκέτα, όχι αναβράζοντα.  :riiight:

Αναβράζοντα πέρνω διότι δρουν πιο γρήγορα. Αλλά και πάλι τα αποφεύγω διότι έχω έλειψη ενζύμου και δεν πρέπει να πέρνω παρακεταμόλη.
ΕΔΙΤ:

εχμ... <3 <3 πες μου κι άλλα λογάκια ερωτικά και θα έρθω στο νησί σου ολοταχώς με το πουλί του Γκάνταλφ. (το ιπτάμενο που τον έσωσε).

Για να μην γκρινιάζεις ότι δήθεν σε γράφω, αυτή είναι η απάντηση μου.

Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 14 Φεβρουάριος 2016 - 00:21

ezgif.com-resize.gif

#83860 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2016 - 19:25

Ρε lethal πες μας που είσαι τώρα!;

rsrGbGx.gif

#83861 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2016 - 21:23

A) Απλά κλείστε την TV και δείξτε τους το δάκτυλο. Υπάρχει και web, τουλάχιστον στο web δεν υπάρχει διαπλοκή(?). (Αν και υπάρχει privacy loss)

@LethalMike Δες αν μπορείς να βρεις αυτό:

#83862 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2016 - 14:59

τελικα το steam δεχεται paysafe τωρα ή οχι?

#83863 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2016 - 15:33

frenzy όχι δεν δέχεται

χαζουκι δεν είμαι μπαρκαρισμένος τώρα, αλλά όταν είχα πάει ταξίδι τέτοια συνέβαιναν...

maga δεν κατάλαβα τι με ρωτησες...

ΥΓ είμαι από κινητό διότι μετακομιζω

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 16 Φεβρουάριος 2016 - 15:35

ezgif.com-resize.gif

#83864 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2016 - 18:44

pinikida.jpg

Τα λεγε ο Λιακόπουλος ότι ήταν προχωρημένοι οι αρχαίοι, επιτέλους κάποιοι το αναγνώρισαν και έκαναν Space Museum στις Θερμοπύλες! 

#83865 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2016 - 19:28

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων, στο πλαίσιο των δράσεων και δραστηριοτήτων της για τη διατήρηση της Συλλογικής Μνήμης, σας προσκαλεί στην επιστημονική ημερίδα με θέμα:

«Οι  Γενοκτονίες των Χριστιανικών Λαών της Ανατολής
 (1875-1923) και η διαχείριση της μνήμης τους».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή,  21 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11.00π.μ., στην αίθουσα «Αριστοτέλης» του Ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς  (Λεωφ. Μεγ.Αλεξάνδρου). 

Σας επισυνάπτουμε την πρόσκληση και το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας. 

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Π.Ο.Π.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
Χριστίνα Σαχινίδου                                 Βικτωρία Σαββίδου

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ  Π.Ο.Π.Σ.
εγώ δηλαδή....

Σας περιμένω εκει... %25CE%2597%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581