Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94079 replies to this topic

#83836 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2016 - 01:15

l0NwQGfPV1EcKE3Xa.gif

Ακόμη και σε τέτοιου είδους "φάρσες" το αστείο είναι η αντίδραση. Η οποία στο συγκεκριμένο βίντεο είναι το νεύμα των αστυνομικών που του κάνουν στην αρχή για να φύγει και στη συνέχεια που τον πλησιάζουν για να του μιλήσουν για να σταματήσει όσο αυτός χοροπηδάει σαν τον χαζό. Ο μόνος που το απόλαυσε φαντάζομαι είναι ο φίλος του που βιντεοσκοπεί καθώς γελάει όλη την ώρα,

#83837 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2016 - 06:12

Iranian musicians facing possible execution for playing metal

Μάλιστα, εποχή σκοταδισμού η Μέση Ανατολή. Θα περιορίσω το δικαίωμα μου της ελεύθερης έκφρασης για να μην δημιουργήσω αντι-Ισλαμικό και γενικά αντιΘρησκευτικό κλίμα στο post μου.

12182563_939659949415259_869017723296280

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 12 Φεβρουάριος 2016 - 06:14

ezgif.com-resize.gif

#83838 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2016 - 09:47

Μέτρια η ομιλία του Λεβέντη όμως. Και είχε ανεβάσει τον πύχη ο πρόεδρος.

Πολύ ταλαιπωρημένος φαίνεται. Βασικά περίμενα να δευτερολογήσει ο Τσίπρα μετά την ομιλία του Κούλη που απλά ήταν αστεία. Μου θύμισε συνελεύσεις στην σχολή με την ΔΑΠΑΡΑ να τα δίνει όλα. Τελικά δεν μίλησε, αποζημίωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΚΕ με τα χαιρέκακα βλέμματα προς ΧΑ και το εναρκτήριο ξεχε που τους έριξε. :ballumad:

rsrGbGx.gif

#83839 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2016 - 09:49

Το ρώσικο που θα το βρούμε καρδιά μου!  :colddd:

στην καλλιθεα ειχει ρωσικο σουπερ μορκετ το ''μοσχα'' στην θησεως χαμηλα..αυτο στην εικονα που σου εβαλα ειναι και αυτο με σκονη μπαχαρικων και ενα φακελακι με ενα flavor oil.ριχνεις νερακι καπακωνεις για πεντα λεπτα το πιατο σου και you are ready μην περιμενεις να κανεις σαν το beerus αλλα ειναι αρκετα ικανοποιητικο σε σχεση με αλλα jap style που παιζουν εκει εξω...

επισης εδω για τους λατρεις του online http://russianmarket.gr/..αν θελετε εξηγησεις για προιοντα you are free to ask me...ας εινα καλα η γυναικα μου..!!! :riiight:

Για ρωσικα ρωτατε τον Vectrapearl. αν θα μαντευα θα λεγα καλλιθεα. εχει πολυ πραμα

οντως καλλιθεα εχει πραμα....και ειδικα της ρωσσιδες με το σουβλατσιδικο και την αλλη με τα πιροσκι...

Απολαυστική η σημερινή συνεδρίαση στη βουλή, βέβαια δεν αντέχω να δω και την ψηφοφορία.

πραγματικα η φραση ''πεσανε η μασκες'' ταιριαζε γαντι εχτες..νδ/πασοκ,χρυσαυγουλα.βοθροποταμο και λοιποι..εδωσαν ρεστα,αν εβλεπα τετοιο σθενος και για τον δυσμηρο τον  ελληνα μπορει να ειχα και αλλη γνωμη για τους πολιτικους μας...(not)...

δεν την ειδα ολη..αν και ειδα αρκετη και κατα διαστηματα...ολοι λεγανε περι του αντισυνταγματικου θεματος και κανεις δεν μιλησε για τους εργαζομενους που θα μεινουν ανεργοι...αηδιασα....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 12 Φεβρουάριος 2016 - 09:53

#83840 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2016 - 10:09

Βασικά το καλύτερο το είπε το λεβεντόπαιδο, ο παλίκαρος του παθοκ, o Λοβέρδος ντε, που σχεδόν στο τέλος της συνεδρίασης αφού γκρίνιαξε ότι δεν τηρήθηκε η διαδικασία και κράτησε πάρα πολύ, παραδέχτηκε ότι δεν έχει καταλάβει αν τελικά μιλάμε για άδειες εκπομπής ή περιεχομένου, για άδειες hd ή όχι καναλιών και ότι το ίδιο συμβαίνει με τους υπόλοιπους βουλευτές οπότε δεν μπορούν να ψηφίσουν αμερόληπτα. Νομίζω το βραβείο ενοχλητικής μύγας πάει στην κ.Βούλτεψη που από ότι κατάλαβα βαριόταν στα έδρανα οπότε θεωρούσε σωστό να πετάγεται και διακόπτει συνέχεια. Η δε απάντηση της στην ερώτηση του Παππά για αν τους αρέσουν τα κανάλια έτσι όπως είναι τώρα ήταν ειλικρινής μέχρι εκεί που δεν πάει, σπάνιο για την Νουδου, "ναι μας αρέσουν!". Συγκλονιστική η ερμηνεία Δένδια που είχε ταραχθεί ολόκληρος για την επέμβαση του ΝΑΤΟ και θεώρησε πως το θέμα πρέπει να λυθεί άμεσα χέζοντας τελείως την κουβέντα για τα κανάλια.

rsrGbGx.gif

#83841 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2016 - 10:34

τον λοβερδο τον ακουσα και ηθελα να του ριξω μπουνια ..ο ανθρωπος ειναι το λιγοτερο ασχετος με το θεμα και απλα βγηκε να φωναξει τα κλασσικα κομματικα...καλα του απαντησε μετα ενας βουλευτης του κκε για την καραμελα που εχει κανει ο λοβερδος με την σταλινικη ιδεολογια-κυβερνηση που και καλα κανει ο συριζα..οταν ανεφερε τον πληρη νομο για το τη πρεπει να κανουν τα καναλια και τη ελεγε ο νομος στην περιοδο του σταλην..ο λοβερδος το βουλωσε.
η βουλτεψη ειναι ανεκδοτο απο μονη της,λογικο να λεει οτι της αρεσουν τα καναλια ως εχουν,μιας και κατα την προεκλογικη περιοδο αλλα και μετα απ αυτην ηταν τηλεοπτικος μαιντανος για μηνες..ετσι εκλεχτηκε..απο τα καναλια.

οσο για τον δενδια....αααχχχ...το να ακους εν ετη 2016 να υπερασπιζοντε μεταξαδες χουντες και λοιπα ειναι να ζωνεσαι με εκρηκτικα και να μπουκαρεις στην βουλη..

ο κουλης απο την αλλη μπηκε με φορα αλλα μια τρυπα στο νερο...τον εφαγε δεν δευτερη φορα ο αλεξης.

ο αρχηγος λεβεντης που εχει φαει απειρο σκαλωμα με την ΕΡΤ.,ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..λες και μιλαει σε λουπα.αλλα οταν μπαινεις στην βουλη μετα απο τοσα χρονια απο το παραθυρο μεσω τον καναλιων...λογικο το βρισκω....

οσο για τη φωφαρα την γεννηματα...ελεος μονο..ας την βγαλει καποιος απο την μιζερια της...
ο ποιο αηδιαστικος ομως ηταν ο βανζελ βενιζελ.αυτο το πραμα που λογιζεται ως ανθρωπινη οντοτητα..αυτη η κινουμενη μαζα διαπλοκης,,επρεπε να εχει εξαφανιστει απο την γη..τετοιο σθενος τετοιο αγωνα για τα καναλια.....και πεταει και την ατακα οτι τα καναλια εριξαν τον σαμαρα...που αν μπορουσαν να βαζουν και φωτογραφια του στο green screen τον ειδησεων(ειδικα το μεγκα)την περιοδο εκλογων και του δημοψηφισματος...θα το εκαναν ολη μερα...

εν κατακλειδη για τα καναλια σε μια χωρα 11.000.000 κατοικων,υπαρχουν 8 καναλια γενικου περιεχομενου.Καπου το εχουμε χασει.Καλη κινηση αρκει να μην δημιουργηθει μια καινουρια διαπλοκη στη θεση της παλιας,οπου θεωρητικα πανε να χτυπησουν

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 12 Φεβρουάριος 2016 - 10:35

#83842 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2016 - 10:48

Νομίζω στην Φωφάρα απλά μετά από λίγο σταμάτησα να παρακολουθώ γιατί δεν είχα καμιά όρεξη να την ακούσω και την έκανα αυτόματα buzz out.

Δυστυχώς έχασα του Βενιζέλου γιατί ήμουνα στο μετρό εκείνη την ώρα και δεν έπιανε αλλά γενικά το σθένος του για τους κολλήτους έχει φανεί και σε παλιότερες ομιλίες του.

rsrGbGx.gif

#83843 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2016 - 11:20

breaking news...

ηρθε η γυναικα μου απο το μαγαζι...η δουλεια της ειναι προς συνταγμα μερια και μου ειπε οτι εν αναμονη των αγροτων στο συνταγμα εχει γεμισει η πλατεια συνταγματος καντινιεριδες με βρομικα......αυτα ρε πουστη μονο σε εμας....δεν ξερω αν ειναι για γελια η για κλαματα...

#83844 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 868 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2016 - 11:39

Τον Παφίλη είναι απόλαυση κάθε φορά που το ακούς αυτός και ο Μπογιόπουλος είναι οι 2 καλύτεροι του ΚΚΕ.

09pntFA.png?1

#83845 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2016 - 12:27

breaking news...

ηρθε η γυναικα μου απο το μαγαζι...η δουλεια της ειναι προς συνταγμα μερια και μου ειπε οτι εν αναμονη των αγροτων στο συνταγμα εχει γεμισει η πλατεια συνταγματος καντινιεριδες με βρομικα......αυτα ρε πουστη μονο σε εμας....δεν ξερω αν ειναι για γελια η για κλαματα...

Ισχύει πέρασα κατά τις 11:45 :P

#83846 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2016 - 13:14

Ισχύει πέρασα κατά τις 11:45 :P

τωρα που θα κλεισω το μαγαζι για μεσημερι θα παω και εγω να στησω μια καρεκλα και θα κουρευω μαλλια και μουσια στους κρητικους αγροτες...2-5 κατι θα βγαλω.... :hehehe:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 12 Φεβρουάριος 2016 - 13:14

#83847 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2016 - 15:54

τωρα που θα κλεισω το μαγαζι για μεσημερι θα παω και εγω να στησω μια καρεκλα και θα κουρευω μαλλια και μουσια στους κρητικους αγροτες...2-5 κατι θα βγαλω.... :hehehe:

Θα αρχίσουν να σε κερνάνε ρακί και θα γίνεις λιώμα :P

#83848 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2016 - 17:12

Ημικρανία βαράει κόκκινο εδώ, δεν ξέρω εσείς τι λέτε...

ezgif.com-resize.gif

#83849 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2016 - 18:37

Θα αρχίσουν να σε κερνάνε ρακί και θα γίνεις λιώμα :P

εχω καταγωγη απο κρητη,εχω ανοσια....... :slash:

#83850 Hazuki

Hazuki

Anime Elite