στην Ιαπωνια παιζουν μονο tetris
Όχι μόνο tetris αλλά γενικά σε "δεκαρικοφάγικα"
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2016 - 23:59
στην Ιαπωνια παιζουν μονο tetris
Όχι μόνο tetris αλλά γενικά σε "δεκαρικοφάγικα"
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2016 - 00:04
Δε νομίζω, μόνο tetris παίζουνε.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 09 Ιανουάριος 2016 - 00:04
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2016 - 01:50
λ
Νομίζω στην Ιαπωνία αρέσκονται περισσότερο στο Arcade Gaming και στο Visual Novel Gaming.
Οταν μιλάμε για PC, ναι. Γενικότερα η Glorious Nippon ειναι Console dominated market. Λίγο-πολύ το Animal Crossing και το Monster Hunter και λοιπά multiplayer games σε handheld consoles θάβουν οποιονδήποτε ανταγωνισμό. Ε, μετά έχεις και τα Wii U και κυρίως PS3/4 και αυτό είναι.
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2016 - 23:20
λ
Οταν μιλάμε για PC, ναι. Γενικότερα η Glorious Nippon ειναι Console dominated market. Λίγο-πολύ το Animal Crossing και το Monster Hunter και λοιπά multiplayer games σε handheld consoles θάβουν οποιονδήποτε ανταγωνισμό. Ε, μετά έχεις και τα Wii U και κυρίως PS3/4 και αυτό είναι.
Έχω την απορία γιατί δεν αξιοποιούν και τα ολογράμματα στο gaming φαντάζεσαι πόσο ποιο επιτυχημένο θα είναι ένα date sim με ολόγραμμα? Για φαντάσου το action gaming πόσο ποιο διαδραστικο θα είναι;
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2016 - 01:01
Έχω την απορία γιατί δεν αξιοποιούν και τα ολογράμματα στο gaming φαντάζεσαι πόσο ποιο επιτυχημένο θα είναι ένα date sim με ολόγραμμα? Για φαντάσου το action gaming πόσο ποιο διαδραστικο θα είναι;
φαντασου ποσο ποιο επιτυχημενο θα ηταν και το cyber sex
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2016 - 01:31
φαντασου ποσο ποιο επιτυχημενο θα ηταν και το cyber sex
Αν είναι με εσένα, σίγουρα θα είναι πετυχημένο.
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2016 - 01:32
Αν έβγαιναν games με καλή τεχνολογία ρεαλιστικών ολογραμμάτων, εγώ προσωπικά θα είχα μερικά 24ωρα ζωής από την στιγμή που θα άρχιζα να παίζω το πρώτο fantasy game και μέχρι να πεθάνω από ασιτία ή αφυδάτωση.
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2016 - 02:50
Αν έβγαιναν games με καλή τεχνολογία ρεαλιστικών ολογραμμάτων, εγώ προσωπικά θα είχα μερικά 24ωρα ζωής από την στιγμή που θα άρχιζα να παίζω το πρώτο fantasy game και μέχρι να πεθάνω από ασιτία ή αφυδάτωση.
κι εγω το ιδιο. φαντασου το monster girl quest σε ολογραμμα
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2016 - 06:52
>Hologram Technology
>Not using it to play card games
Plebs.
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2016 - 09:01
κι εγω το ιδιο. φαντασου το monster girl quest σε ολογραμμα
Not exactly what I had in mind. Όχι δεν θα έλεγα βέβαια..
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2016 - 12:04
O πιο τέλειος τρόπος να λυσεις το προβλημα του υπερπλυθησμου και να μην παραπονεθει κανείς. Ο χίτλερ μέσα μου εγκρίνει.
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2016 - 21:42
Μην ξεχνάτε πως το mainstream gaming (@日本) πέρα από consoles είναι και αυτά που κάποιες εποχές κατάθεταμε τα 20ρικα και τα 100ρικα με το κιλό. Άνετα μπορεί να υπάρχει hologram arcade games.
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2016 - 19:51
ή μπορείς να γίνεις εσύ το ολόγραμμα
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2016 - 14:45
Βρέχει
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2016 - 16:46
Βρέχει