γι αυτο οι δυο ταινίες αυτές βρίσκονται στη 1η θεση
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 26 October 2015 - 18:19
Εγω παντως ακομα περιμενω την υποσχεση του για Cowboy Bebop :/
Posted 26 October 2015 - 20:05
Πες μου ποιος θα μπορουσε να παιξει τον Constantine στη ταινια; Εγω κανεις πιστευω. Και για το λογου το αληθες
Oh hiz
Posted 26 October 2015 - 20:19
Oh hiz
Θα μπορούσε!
Posted 26 October 2015 - 20:25
Θα μπορούσε!
Posted 26 October 2015 - 21:01
Oh hiz
συντονισου εσυ ..στο 5ο επεισοδιο του arrow σκαει μυτη...
Posted 26 October 2015 - 21:40
αχ ρε Κωστάκη, άξιζες καλύτερα
Posted 26 October 2015 - 22:10
Φανταζομαι τον Keanu σε ρολο Max payne. Θα σαρωνε..
Posted 26 October 2015 - 22:40
Γιατί από πότε το ταλέντο παίζει πρωταρχικό ρόλο στο πόσο διάσημος είναι κάποιος;
Δεν είναι κακός ηθοποιός ο Keanu πάντως. Απλώς υπερεκτιμημένος. Αν δεν είχε το στυλάκι και τη φάτσα δεν θα ήταν τόσο διάσημος, κάτι καθόλου ασυνήθιστο στο χώρο του κινηματογράφου.
Posted 26 October 2015 - 22:45
max payne the movie
Posted 27 October 2015 - 20:45
Δευτέρα πήγαμε με το σχολείο εκκλησία σε ένα χωριό.
Εκεί ήταν και κάτοικοι της Μαυροπηγής Κοζάνης. Ενα χωριό που πλέον δεν υπάρχει, εκτός της εκκλησίας του.
Η ΔΕΗ ανάγκασε τους κατοίκους να φύγουν γιατί υπάρχει κοίτασμα λιγνίτη στην περιοχή. Τους αποζημίωσε βέβαια, αλλά το σπίτι που γεννήθηκε κάποιος δεν μετράτε σε χρήματα.
Τους δώθηκε προσωρινά η εκκλησία του χωριού για τη λειτουργία και ο παπάς της Μαυροπηγής μίλησε στο ποίμνιό του και σε μας.
Πολύ συγκινησιακή φόρτιση. Κάποιες γιαγιάδες κλαίγανε. Ξεριζώθηκαν από τον τόπο τους και τα σπίτια που γεννήθηκαν μιας και τότε λίγοι γεννούσαν σε κλινικές.
Αλλά και όσοι δεν θέλαν να φύγουν κινδυνέυαν από το ρήγμα του ορυχείου. Πως ήταν τότε το χωριό:
Αν θέλετε να δείτε πως δουλέυουν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, δεν χρειάζεται να σκαλίσετε τα ιστορικά βιβλία για Σοβιετική Ενωση, ούτε να πάτε στην Κίνα ή στην Κορέα.
Επισκεφτείτε τη ΔΕΗ στην Πτολεμαίδα. Σταλινικό καθεστώς υπό δημοκρατία. Ντράπηκα όσο ποτέ....
Posted 27 October 2015 - 21:59
Εγω παντως ακομα περιμενω την υποσχεση του για Cowboy Bebop :/
Είσαι θεά/ θεές την κλέβω να τη βάλω στο blog
Posted 27 October 2015 - 22:43
Δευτέρα πήγαμε με το σχολείο εκκλησία σε ένα χωριό.
Εκεί ήταν και κάτοικοι της Μαυροπηγής Κοζάνης. Ενα χωριό που πλέον δεν υπάρχει, εκτός της εκκλησίας του.
Η ΔΕΗ ανάγκασε τους κατοίκους να φύγουν γιατί υπάρχει κοίτασμα λιγνίτη στην περιοχή. Τους αποζημίωσε βέβαια, αλλά το σπίτι που γεννήθηκε κάποιος δεν μετράτε σε χρήματα.
Τους δώθηκε προσωρινά η εκκλησία του χωριού για τη λειτουργία και ο παπάς της Μαυροπηγής μίλησε στο ποίμνιό του και σε μας.
Πολύ συγκινησιακή φόρτιση. Κάποιες γιαγιάδες κλαίγανε. Ξεριζώθηκαν από τον τόπο τους και τα σπίτια που γεννήθηκαν μιας και τότε λίγοι γεννούσαν σε κλινικές.
Αλλά και όσοι δεν θέλαν να φύγουν κινδυνέυαν από το ρήγμα του ορυχείου. Πως ήταν τότε το χωριό:
Youtube Video
Αν θέλετε να δείτε πως δουλέυουν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, δεν χρειάζεται να σκαλίσετε τα ιστορικά βιβλία για Σοβιετική Ενωση, ούτε να πάτε στην Κίνα ή στην Κορέα.
Επισκεφτείτε τη ΔΕΗ στην Πτολεμαίδα. Σταλινικό καθεστώς υπό δημοκρατία. Ντράπηκα όσο ποτέ....
Επειδη ειμαι μισος απο Βεροια και μισος απο Γρεβενα εχω αρκετους γνωστους και γνωριζω και καποιες περιπτωσεις. Ακου το κορυφαιο. Τον παππου ενος γνωστου μου του καναν το ιδιο πραγμα. Τους διωξαν απ το χωριο και τους πηγαν σε αλλο. Το τραγικο; Πριν 2 χρονια τους διωξαν και απ το δευτερο. Ο καημενος εχει "χασει" δυο σπιτια.
Είσαι θεά/ θεές την κλέβω να τη βάλω στο blog
Ειμαι θεος (ο διδυμος και αυτος αγορι αλλα ποτε δεν ασχοληθηκε με τ'anime ποσο μαλλον με το forum. Απλα ειναι ενα nickname απο παλια και εχει μεινει )
Y.Γ. Παρατηρησε κανεις οτι ειμαστε στην σελιδα 5555;
Edited by didimakia, 27 October 2015 - 23:57.
Posted 28 October 2015 - 00:13
Και δεν έκανε κανείς claim το Get ακόμα...