Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 14 October 2015 - 15:51
Posted 14 October 2015 - 15:59
Έλεγε και σκληρά τότε. Και 'γώ τον είχα για γλυκούλη, μας βγήκε αγριόγατος ο γατούλης
Posted 15 October 2015 - 23:13
Τι σε ποτισε παλι ο Pasxaleas;
EDIT: κομματαρα
Νομιζω οτι αυτοποτίστηκα ήδη αρκετα με άγχος και αγανάκτηση μέχρι να ξεμπουρδουκλώσω το Rhein Main και το Am Ein και ποιό ειναι αεροδρομιο και ποιο περιοχή και χάρτες και το 'να τάλλο και της γιαγιας μου τα δαντελωτα και τα ελαστικά και τις ζάντες..
σευχαριστω για το καλο σου σχολιο γενικα τον τελευταιο καιρο ενδιδω πολυ σε εροτικ κομματια και έτσι.
Σήμερα έπαιξα το ρόλο της Οφηλίας πάνω τη σκηνή με δικιά μου σκηνοθεσια... το άγχος δεν παιζόταν... αληθεια μάλλον ο πραγματικός ηθοποιός θα πρέπει να μην έχει καμία συστολή....
<<Ποια ειναι η Οφηλία??>>, ρωτα ο σκηνοθέτας
<<Χμμ... Ophelia' s Dreams, ένα γκόθικ συγκρότημα>> (αυτο πριν μάθει η ασχετοσύνη μου οτι εστι η καλη του Αμλετ)
άθεοι παπάδες πρησμενοι απο την ακολασια, που κηρύττουν για δυσκολοβατους δρομους σε παραδείσους,
ενώ αυτοί τριγυρνουν σε δρομους ηδονής
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 16 October 2015 - 00:21
Νομιζω οτι αυτοποτίστηκα ήδη αρκετα με άγχος και αγανάκτηση μέχρι να ξεμπουρδουκλώσω το Rhein Main και το Am Ein και ποιό ειναι αεροδρομιο και ποιο περιοχή και χάρτες και το 'να τάλλο και της γιαγιας μου τα δαντελωτα και τα ελαστικά και τις ζάντες..
σευχαριστω για το καλο σου σχολιο γενικα τον τελευταιο καιρο ενδιδω πολυ σε εροτικ κομματια και έτσι.
Σήμερα έπαιξα το ρόλο της Οφηλίας πάνω τη σκηνή με δικιά μου σκηνοθεσια... το άγχος δεν παιζόταν... αληθεια μάλλον ο πραγματικός ηθοποιός θα πρέπει να μην έχει καμία συστολή....
<<Ποια ειναι η Οφηλία??>>, ρωτα ο σκηνοθέτας
<<Χμμ... Ophelia' s Dreams, ένα γκόθικ συγκρότημα>> (αυτο πριν μάθει η ασχετοσύνη μου οτι εστι η καλη του Αμλετ)
άθεοι παπάδες πρησμενοι απο την ακολασια, που κηρύττουν για δυσκολοβατους δρομους σε παραδείσους,
ενώ αυτοί τριγυρνουν σε δρομους ηδονής
Αθεοι παπαδες δε νομιζω να υπαρχουν εκτος και αν λες τους ψευτοπαπαδες της εκκλησιας εκει θα συμφωνησω.
Ε ναι δρομους ηδονης, προτιμησαν τον επιγειο παραδεισο παρα το ψεμα.
EDIT: Σημερα η ημερα ειναι ηλιολουστη και ομορφη, σε τονους reggae και wake n bake.
Edited by LethalMike, 16 October 2015 - 13:27.
Posted 16 October 2015 - 17:22
Παίδες νομίζω ότι μάλλον ο "Μπουμπύκος" να κάνει ένα Κωμικό σόου πιστεύω στην πολιτική αδικείτε το παλικάρι...
Oι εκλογές της ΝΔ είναι βασικά Κοζάνη (Τζίτζις, Μπουμπούκος) vs Κρήτη (Μειμάρ, Alucard)
Posted 16 October 2015 - 20:02
Oι εκλογές της ΝΔ είναι βασικά Κοζάνη (Τζίτζις, Μπουμπούκος) vs Κρήτη (Μειμάρ, Alucard)
νταξει μου εβγαλες το φαι απο την μυτη......εισαι θεος...
Posted 17 October 2015 - 19:23
Ένας από εμάς!!
Posted 17 October 2015 - 19:30
Καλά διαφήμιση είναι αυτό ή trolling?
Θα μου πεις έχει διαφορά?
Posted 17 October 2015 - 20:09
Καλά διαφήμιση είναι αυτό ή trolling?
Θα μου πεις έχει διαφορά?
Δεν γίνεται να ξεχωρίσεις τον Άδωνι και το trolling αυτά πάνε μαζί.
Posted 19 October 2015 - 08:54
flying city in china.....or biosock...???
Posted 20 October 2015 - 13:59
flying city in china.....or biosock...???
Youtube Video
αντανακλαση του ιονοσφαιρικου στρωματος
Μπορω να πω πως δακρυσα στο γελιο
Edited by LethalMike, 20 October 2015 - 15:58.
Posted 20 October 2015 - 18:49
αντανακλαση του ιονοσφαιρικου στρωματος
Μπορω να πω πως δακρυσα στο γελιο![]()
![]()
![]()
Spoiler:
Στην αρχή νόμιζα ότι όντως του ράδιο αρβύλα ήταν το video
Posted 20 October 2015 - 21:56
This is perfect.
Posted 21 October 2015 - 20:47
Posted 21 October 2015 - 21:48
O Καναδάς νομιμοποιεί την κατοχή Μαριχουάνας:
Πιστεύεται πως κάτι τέτοιο είναι ηθικά σωστό; Η ότι αυτό θα έφερνε θεμιτά αποτελέσματα για την Ελληνική Κοινωνία αν συνέμβαινε αυτό.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?