Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94076 replies to this topic

#83221 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2015 - 21:59

Στο steam εμένα η χρεωστική δεν δουλεύει. Όταν έστειλα support ticket όπου ευγενικά τους παρότρυνα να σταματήσουν τις αηδίες γιατί δεν γίνεται να παρακαλάμε για να τους δίνουμε τα λεφτά μας μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. 

Ίσως να έχει να κάνει με την τράπεζα. Εγώ έχω της πειραιώς. Επίσης, για κάποιο λόγο αν έχει αποθηκεύσει τα στοιχεία της κάρτας σου από προηγούμενες φορές και πατήσεις να την χρεώσει, δεν λειτουργεί, τουλάχιστον όχι σε μένα. Πρέπει κάθε φορά να πατήσω να αλλάξω και να βάλω από την αρχή τα στοιχεία σα να καταχωρώ καινούργια visa.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 11 Οκτώβριος 2015 - 22:00

#83222 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2015 - 06:24

Στο steam εμένα η χρεωστική δεν δουλεύει. Όταν έστειλα support ticket όπου ευγενικά τους παρότρυνα να σταματήσουν τις αηδίες γιατί δεν γίνεται να παρακαλάμε για να τους δίνουμε τα λεφτά μας μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. 

Δε φταίνε αυτοί, οι τράπεζες μπλοκάρουν τις συναλλαγές. Ο μόνος τρόπος θα ήταν να είχε η valve θυγατρική στην Ελλάδα και τα λεφτά να πηγαίναν εκεί.

Ίσως να έχει να κάνει με την τράπεζα. Εγώ έχω της πειραιώς. Επίσης, για κάποιο λόγο αν έχει αποθηκεύσει τα στοιχεία της κάρτας σου από προηγούμενες φορές και πατήσεις να την χρεώσει, δεν λειτουργεί, τουλάχιστον όχι σε μένα. Πρέπει κάθε φορά να πατήσω να αλλάξω και να βάλω από την αρχή τα στοιχεία σα να καταχωρώ καινούργια visa.

Κι εγώ Πειραιώς έχω και μου τις μπλοκάρουν. Το πιο πιθανό είναι κάποιος να ήταν τεμπέλης στη δουλειά του και να ξέφυγες από το δίχτυ..

Εδώ εμένα μου άνοιξαν στη πειραιώς λογαριασμό ενώ απαγορεύονταν σε όλες τις τράπεζες το άνοιγμα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 12 Οκτώβριος 2015 - 06:43

#83223 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2015 - 14:06

Δε φταίνε αυτοί, οι τράπεζες μπλοκάρουν τις συναλλαγές. Ο μόνος τρόπος θα ήταν να είχε η valve θυγατρική στην Ελλάδα και τα λεφτά να πηγαίναν εκεί.

Κι εγώ Πειραιώς έχω και μου τις μπλοκάρουν. Το πιο πιθανό είναι κάποιος να ήταν τεμπέλης στη δουλειά του και να ξέφυγες από το δίχτυ..

Εδώ εμένα μου άνοιξαν στη πειραιώς λογαριασμό ενώ απαγορεύονταν σε όλες τις τράπεζες το άνοιγμα.

https://www.youtube.com/watch?t=1&v=hF2PBS9ed04

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 12 Οκτώβριος 2015 - 14:07

ezgif.com-resize.gif

#83224 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2015 - 01:06

Έχω βάλει λεφτά στο steam πάνω από 3 φορές πάντως. Λίγο δύσκολο να ξέφυγε γιατί είναι αυτοματοποιημένα αυτά. Τι να πω μπορεί κιόλας. Το έχεις δοκιμάσει τον τελευταίο μήνα?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 13 Οκτώβριος 2015 - 01:07

#83225 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2015 - 06:05

Έχω βάλει λεφτά στο steam πάνω από 3 φορές πάντως. Λίγο δύσκολο να ξέφυγε γιατί είναι αυτοματοποιημένα αυτά. Τι να πω μπορεί κιόλας. Το έχεις δοκιμάσει τον τελευταίο μήνα?

To δοκίμασα τη τελευταία βδομάδα του Σεπτεμβρίου που το steam είχε το borderlands 2 GOTY 9 ευρώ.. Αλλά no cigar. Κρίμα, γιατί ήταν πολύ καλή προσφορά.

#83226 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2015 - 08:57

Youtube Video

Ωχχχχ μωρεεεεεεεεεεεεέ, που το βρήκαμε αυτό το ζούδι! =_-

rsrGbGx.gif

#83227 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2015 - 11:13

Youtube Video

Ωχχχχ μωρεεεεεεεεεεεεέ, που το βρήκαμε αυτό το ζούδι! =_-

Μαρεσει που στο τελος εχει και μουσικη σε στυλ Final fantasy.
Τελικα τι βρηκε;

ezgif.com-resize.gif

#83228 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2015 - 14:06

Τις υπογραφές ντε!

rsrGbGx.gif

#83229 CorvusC.

CorvusC.

黒いアゲハチョウ

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:
  • LocationMy secret base

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2015 - 18:41

Υποθέτω πως αυτό είναι το Shout Οut Τhread, έπεσα και σε βίντεο για τον Άδωνη, καλά θα πάμε XD 

#83230 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2015 - 19:10

Υποθέτω πως αυτό είναι το Shout Οut Τhread, έπεσα και σε βίντεο για τον Άδωνη, καλά θα πάμε XD 

Για την ακρίβεια είναι το Άδωνις apreciation thread.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 13 Οκτώβριος 2015 - 19:10

#83231 CorvusC.

CorvusC.

黒いアゲハチョウ

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:
  • LocationMy secret base

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2015 - 19:17

Μάλιστα, τον βλέπω να κρύβεται σε Avatars και Signatures σε λίγο. Αντί να βρίσκουμε τον Waldo θα ψάχνουμε τον Άδωνι. 

#83232 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2015 - 21:07

Μάλιστα, τον βλέπω να κρύβεται σε Avatars και Signatures σε λίγο. Αντί να βρίσκουμε τον Waldo θα ψάχνουμε τον Άδωνι. 

Δε χρειάζεται να τον ψάχνουμε, ξέρουμε που βρίσκεται.. Στις καρδιές όλων μας.

#83233 CorvusC.

CorvusC.

黒いアゲハチョウ

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:
  • LocationMy secret base

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2015 - 21:18

Να πως πληθαίνουν τα καρδιακά. Αλλά είναι γλυκούλης I give him that,

#83234 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2015 - 22:04

Παίδες νομίζω ότι μάλλον ο "Μπουμπύκος"  να κάνει ένα Κωμικό σόου πιστεύω στην πολιτική αδικείτε το παλικάρι...

#83235 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2015 - 15:20

Παίδες νομίζω ότι μάλλον ο "Μπουμπύκος"  να κάνει ένα Κωμικό σόου πιστεύω στην πολιτική αδικείτε το παλικάρι...

Και εσυ αδικεισαι που δεν δουλευεις στην EA ή Blizzard.

ezgif.com-resize.gif