Είδατε που ο κροκόδειλος έχει πέραση τελικά;
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2015 - 19:32
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2015 - 19:34
εγώ πάντως θα τον έτρωγα (διπλής)
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2015 - 19:37
Σε εμας πουλανε σε ενα με κατεψυγμενα κρεας φιδιου. Πρεπει να το κανω μακαροναδα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 10 Οκτώβριος 2015 - 19:50
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2015 - 03:27
Αν το Paypal είναι συνδεδεμένο σε τραπεζικό λογαριασμό και όχι σε κάρτα υπάρχει πιθανότητα να δουλέψει. Το ίδιο ισχύει και για prepaid καρτες. Γενικά είναι και θέμα τύχης. Μερικές υπηρεσίες δουλεύουν, άλλες πάλι όχι
στο steam αν δεν φορτώσεις το Steam Wallet, θα κλαίς με μαύρο δάκρυ μέχρι να πάρεις παιχνίδι. Α ρε Βαρουφάκη μας κατέστρεψες.
Ούτε οι prepaid δουλεύουν. Εγώ στο steam παίζω cs:go και πουλάω τα cases που πέφτουν.. σε κανένα 5μηνο θα έχω μαζέψει 10 ευρώ.
Το παστιτσιο εχει μπει στον φουρνο με ενισχυμενη στρωση μπεσαμελ στα 5 εκατοστα. Ηρθε η ωρα να αρχισετε να με ζηλευετε μαφακερς.
Το παστίτσιο το κάνουν όσοι δε μπορούν ή βαριούνται να κάνουν μουσακά οπότε δεν έχουμε κάτι να ζηλέψουμε. Νομίζω δε θα έπρεπε να το αναφέρεις καν, υποβαθμίζεις τη θέση σου στη κοινωνία.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 11 Οκτώβριος 2015 - 03:27
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2015 - 03:39
Στο steam μπορείς να βάλεις λεφτά κανονικά από κάρτα αναλήψεων/πιστωτική. Μόλις χθες έβαλα 10 ευρώ για να πάρω το Game of Thrones: A Telltale Game series που είναι σε προσφορά. Paysafe κλπ ακόμη δεν δουλεύουν για το steam βέβαια. Έκανα την βλακεία και πήρα μία με το που ξαναβγήκαν και έφαγα άκυρο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 11 Οκτώβριος 2015 - 04:04
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2015 - 08:43
Στο steam μπορείς να βάλεις λεφτά κανονικά από κάρτα αναλήψεων/πιστωτική. Μόλις χθες έβαλα 10 ευρώ για να πάρω το Game of Thrones: A Telltale Game series που είναι σε προσφορά.
Paysafe κλπ ακόμη δεν δουλεύουν για το steam βέβαια. Έκανα την βλακεία και πήρα μία με το που ξαναβγήκαν και έφαγα άκυρο.
Ναι άκουσα ότι ξανακυκλοφόρησαν οι paysafe αλλά σε πολλά καταστήματα δε τις δέχονται.
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2015 - 14:03
Το παστίτσιο το κάνουν όσοι δε μπορούν ή βαριούνται να κάνουν μουσακά οπότε δεν έχουμε κάτι να ζηλέψουμε. Νομίζω δε θα έπρεπε να το αναφέρεις καν, υποβαθμίζεις τη θέση σου στη κοινωνία.
Λιγα τα λογια σου για το παστιτσιο μαφακα. Εγω προσωπικα φτιαχνω τα παντα, αλλα μουσακα ειχα φαει την προηγουμενη, οποτε ειπα να φτιαξω παστιτσιο για την επομενη. Φαε απο τα χερια μου και θα σε εχω εξουσιασει φορεβαρ.
Υποβαθμιζω την θεση μου; Η θεση μου ειναι στον πατο ηδη.
Απλα μαγειρευω καλυτερα απο εσενα. Just that.
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2015 - 14:38
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2015 - 15:04
Youtube Video
Τι σε ποτισε παλι ο Pasxaleas;
EDIT: κομματαρα
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 11 Οκτώβριος 2015 - 16:25
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2015 - 17:21
Ούτε οι prepaid δουλεύουν. Εγώ στο steam παίζω cs:go και πουλάω τα cases που πέφτουν.. σε κανένα 5μηνο θα έχω μαζέψει 10 ευρώ.
Βρες κανά μαχαίρι απο τα cases και πούλα το για να αγοράσεις την Valve.
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2015 - 17:39
Στο steam εμένα η χρεωστική δεν δουλεύει. Όταν έστειλα support ticket όπου ευγενικά τους παρότρυνα να σταματήσουν τις αηδίες γιατί δεν γίνεται να παρακαλάμε για να τους δίνουμε τα λεφτά μας μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι.
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2015 - 17:46
Tι ωραία που δεν μου αρέσει το παστίτσιο.
Πως;
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2015 - 17:56
E με αναγουλιάζει λίγο. Αυτό και τα μύδια.
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2015 - 18:06
Στο steam εμένα η χρεωστική δεν δουλεύει. Όταν έστειλα support ticket όπου ευγενικά τους παρότρυνα να σταματήσουν τις αηδίες γιατί δεν γίνεται να παρακαλάμε για να τους δίνουμε τα λεφτά μας μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι.
Λόγο ότι έχουμε capital Control. Αλλά αν μπορείς μέσω bitcoin και λύσεις σαν https://bitplastic.com/ τότε ίσως να μπορείς να αγοράσεις. Αλλά το κακό με το bitcoin είναι ότι η τιμή ΔΕΝ μεταβάλετε σταθερά. Έτσι μπορεί να δεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ Πτώση, είναι σαν να αγράζεις και πουλάς με μετοχές.
Ακόμη με πληρώσαν για μια δουλεία σε paypal και δεν ξέρω πως θα βάλω τα λεφτά στην τράπεζα. Έχω απόρία αν ανοίξω λογαριασμό στην Κύπρο μπορεί να φορολογηθώ για τα χρήματα που θα έχω στην Κύρπο Ελλάδα;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 11 Οκτώβριος 2015 - 18:09
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2015 - 20:11
E με αναγουλιάζει λίγο. Αυτό και τα μύδια.
Γενικα να ξερεις εχεις μπει σε blacklist. Και μολις μπεις δεν ξαναβγαινεις. Just so you know.