Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94076 replies to this topic

#83116 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 27 September 2015 - 12:16

Μολις τωρα εμαθα πως χθες η αδερφουλα μου(4 ετων) εσκασε ενα γεμάτο γεμάτο μπουκετακι σε ενα αλανιαρη νεαρο ο οποιος την χτυπησε, δεν μασαει λεμε το αιμα μου. Το αδερφακι μου θα γινει η ηρωιδα κατα του bullying.  :8): 

Ή ο μεγαλυτερος μπουλης.  :wet2: 

Μήπως είναι το Κορίτσι στο βίντεο?

Youtube Video

#83117 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 posts

Posted 27 September 2015 - 17:01

Στο 5ο λεπτό ειναι το καλό.

Youtube Video

Edited by pasxaleas, 27 September 2015 - 17:02.

09pntFA.png?1

#83118 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 27 September 2015 - 19:29

Νυχτερίδα.

Youtube Video

O6rrvsU.jpg

#83119 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 27 September 2015 - 22:38

Μόνο ο Φωτούλης λείπει

#83120 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 28 September 2015 - 17:52

Eλα τι γινεται, κανα Παλερμο θα παιξουμε;;

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#83121 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 28 September 2015 - 19:24

http://www.shortlist.com/quizzes/can-you-name-99-movies-from-the-90s-by-a-single-screenshot

93

Παραλίγο όμως να τις πιάσω όλες αν δεν βιαζόμουν!

rsrGbGx.gif

#83122 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 September 2015 - 19:28

Μόνο ο Φωτούλης λείπει

Μιας και είσαι από εδώ ξέρεις, αλλά για τους υπόλοιπους, ο άνθρωπος αυτός έκανε εκπομπή για παιδιά σε τοπικό σταθμό ντυμένος κλόουν. Κυρίως παίρναν τηλέφωνο, αν και καλούσε παιδιά στην εκπομπή μερικές φορές. Μέχρι που (surprise, surprise!) τον πιάσανε να παρενοχλεί μικρά κοριτσάκια και τον βάλαν στην ψειρού. 

Αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού. Ή τον αυτοκτόνησαν, δεν ξέρω.

#83123 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 28 September 2015 - 20:04

http://www.shortlist.com/quizzes/can-you-name-99-movies-from-the-90s-by-a-single-screenshot

93

Παραλίγο όμως να τις πιάσω όλες αν δεν βιαζόμουν!

75

εκανα λάθος στην αγαπημενη μου ταινια. I feel ashamed.

#83124 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 28 September 2015 - 20:43

Μιας και είσαι από εδώ ξέρεις, αλλά για τους υπόλοιπους, ο άνθρωπος αυτός έκανε εκπομπή για παιδιά σε τοπικό σταθμό ντυμένος κλόουν. Κυρίως παίρναν τηλέφωνο, αν και καλούσε παιδιά στην εκπομπή μερικές φορές. Μέχρι που (surprise, surprise!) τον πιάσανε να παρενοχλεί μικρά κοριτσάκια και τον βάλαν στην ψειρού. 

Αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού. Ή τον αυτοκτόνησαν, δεν ξέρω.

Μαλακιες, τον φαγανε τον ανθρωπο, και επειδη ηταν πολυ καλος με τα παιδακια του φορτωσανε την πιο βολικη κατηγορια.
Ενταξει δε λεω, λιγο κλοουν ηταν, αλλα με τα παιδακια πιστευω ετσι πρεπει να εισαι.

ezgif.com-resize.gif

#83125 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 September 2015 - 20:55

LethalMike σε παρακαλώ σταμάτα να λες απαράδεκτα πράγματα. 

#83126 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 28 September 2015 - 20:55

69

To μόνο λάθος που μετανιώνω ήταν στο Good Will Hunting, τα υπόλοιπα είτε δε τα ήξερα ή δε με ενδιαφέρουν ως ταινίες.

O6rrvsU.jpg

#83127 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 28 September 2015 - 21:01

LethalMike σε παρακαλώ σταμάτα να λες απαράδεκτα πράγματα. 

Αν ειναι να με αποριπτεις ετσι τουλαχιστον δωσε και ενα σοβαρο επιχειρημα να καταλαβω το λογο και μη πετας ετσι απλα και εσυ απαραδεκτες απαντησεις.

ezgif.com-resize.gif

#83128 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 posts

Posted 28 September 2015 - 21:07

81/99  και με 2 missclick παρακαλώ αν και γενικά πολύ εύκολο γτ εχει χαρακτηριστικές εικόνες και στα περισσότερα λάθη μου ήταν όταν είχε sequel μέσα και δεν θυμόμουν από ποιο είναι.

09pntFA.png?1

#83129 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 28 September 2015 - 21:09

Αν ειναι να με αποριπτεις ετσι τουλαχιστον δωσε και ενα σοβαρο επιχειρημα να καταλαβω το λογο και μη πετας ετσι απλα και εσυ απαραδεκτες απαντησεις.

"Ακόμη και αν σε απορίψουν εγώ ποτέ δεν θα σε απορίψω. Λέω καθώς κρατώ την βούρτσα για τα παπούστια και στην δίνω με ένα υποχθόνιο σατανικό χαμογελό στα χείλη μου. Γι αυτό απο ευγνωμοσύνη θα μου γυαλίσεις τα παπούτσια. Εδώ θα είσαι ευτυχησμένος....."

Πςςςς τι έγραψα πάλι η ψωνάρα. ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΙΣΤΕ ΜΕ ΕΙΠΑ!!!!

#83130 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 28 September 2015 - 21:10

"Ακόμη και αν σε απορίψουν εγώ ποτέ δεν θα σε απορίψω. Λέω καθώς κρατώ την βούρτσα για τα παπούστια και στην δίνω με ένα υποχθόνιο σατανικό χαμογελό στα χείλη μου. Γι αυτό απο ευγνωμοσύνη θα μου γυαλίσεις τα παπούτσια. Εδώ θα είσαι ευτυχησμένος....."

Πςςςς τι έγραψα πάλι η ψωνάρα. ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΙΣΤΕ ΜΕ ΕΙΠΑ!!!!

Xaxaxaxax ωραιος!

ezgif.com-resize.gif