Τί υπονοείς πουλάκι μου?? Μί ωμό χοιρινό??? αχαχαχ ε λοιπον ένα από τα κύρια γεύματα ημέρας σήμερα ήταν κρέπα από λευκό αλεύρι με : σκόνη απ΄΄ο σοκολατενια κουρκουμπινια με κρεμα καρυδας και μελι. σχεδον πολύ νόστιμο.
Έλα να σε κεράσω καμια μερα σπανακι και κολοκυθακι και χορταράκια αναμασημένα από αγελαδίτσα
με μπόλικο σαλάκι μεζωικα βακτηριδιακια.
Πέρα από την πλάκα τη symphonic metal ποτέ δε τη βαρεμαι...
https://www.youtube.com/watch?v=jfy3QIJzgbc
ο πασχαλέας μου δίνει ζάναξ....
και έτσι καταλήγω να ακούω κι εγώ φωνές στον ύπνο μου σαν τον Anna Varney. .. και να παραλρώ τελικά, αυτή τη φορά όχι για rotten testicles και tentacles αλλά για οάσεις μαγικές. Αλαζόνησα την προηγούμενη φορά γιατί την όαση την σκηνοθέτησα μονάχη της.. Πού να ξέρατε πως ο LorD Leon αλλαξοπίστησε και τάχθηκε υπέρ του ανελέητου γυμνισμού..Έτσι ταβγαλε όλα και βούτηξε δυναμικά στα νερά, αφήνοντας άφωνο-βλάκα τον Lethal Mike που κοιτούσε τα πάλλευκα μήλα του ταξιδιωτικού του συντρόφου να γυρεύουν υγρό οδυρμό....Η Speed Freak κολυμπούσε δίπλα σε μια ολόδικιά της τεχνητή πισίνα με ρόφημα βανίλιας σα μοντέρνα Κλεοπάτρα.. Κι από δίπλα ο Zentsugi να κάνει αέρα στην τιμημένη, υποταγμένος ολότελα εξαιτίας της ύβρης του να αμφισβητήσει την ανεπανάληπτη.