Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94076 replies to this topic

#83071 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2015 - 14:30

εγω  ακόμα έχω πληγή στην καρδιά που δεν μπόρεσα να ψηφίσω ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. Το σοκ που έπαθα όταν είδα το σποτάκι σε μεγάλο κανάλι, το απογευματάκι όταν έπινα τον καφέ μου.

Το δικό μας εκλογικό κέντρο δεν είχε ψηφοδέλτια του κινήματος :(

btw, ο Λεβέντης γιατί εξακολουθεί να βάζει τη φάτσα του στο ψηφοδέλτιο; Αφού το κόμμα του έχει επίσημο λογότυπο, πλέον...

#83072 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2015 - 15:36

ποτε ειναι οι εκλογες παιδια?

#83073 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2015 - 15:41

Έλα μωρέ εδώ ακόμα να πιστέψει πως είναι στην βουλη το παιδί, τι να πρωτοκανει.

#83074 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2015 - 15:43

Το δικό μας εκλογικό κέντρο δεν είχε ψηφοδέλτια του κινήματος :(

Tους φάγανε τα διαπλεκόμενα...

Καταγγέλλουμε τις εκλογές ως νοθευμένες.

Εμείς είχαμε πάντως.

Btw ο σωκράτης δεν έχει κάποιο θεσμό να προστατεύει τα πνευματικά του δικαιώματα ώστε να μη βλέπει τη μούρη του σε ψηφοδέλτια;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 21 Σεπτέμβριος 2015 - 15:45

O6rrvsU.jpg

#83075 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2015 - 16:11

Speed Freak εδώ...  είμαι απόλυτα μέσα μικρέ. αχαχαχαχαχαχαχχαχα πρωινιάτικα τί μου κάνεις βρε αγόρι μου γριά γυναικα και εγω...καταλαβαινεις τωρα...

Τετοια στοργικά αγγίγματα σπάνιας συχνότητας σε κορμί γεροντικής παρθενικότητας.. ω ατσάκιστα λευκά σεντόνια . ω θεαί κατευνάζετέ με σε εποχαί άγριων πόθων, ου ξεχνάτε να ξεκουράζετε κάθε τόσο το μαστίγιο σας. Εμείς ταπεινά πλάσματα τριχωτά κινούμαστε απατηλά υπό ήχους Michael Bolton,ανατρέχουμε σε ιερά κείμενα παπύρους σε αναμόχλευμα...No I don' t wanna know the price for dreaming.. έρημος οι συνηθισμένες επαφές γι' αυτό και και οι δικές μας οι οάσεις βράζουν ατμό μήπως κάνει μακρινή διαδρομή και φθάνει στα απύθμενα ρουθούνια σου??... οέοο

aV2H2syaMg3Kg.gif

ezgif.com-resize.gif

#83076 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2015 - 23:24

Speed Freak εδώ...  είμαι απόλυτα μέσα μικρέ. αχαχαχαχαχαχαχχαχα πρωινιάτικα τί μου κάνεις βρε αγόρι μου γριά γυναικα και εγω...καταλαβαινεις τωρα...

Τετοια στοργικά αγγίγματα σπάνιας συχνότητας σε κορμί γεροντικής παρθενικότητας.. ω ατσάκιστα λευκά σεντόνια . ω θεαί κατευνάζετέ με σε εποχαί άγριων πόθων, ου ξεχνάτε να ξεκουράζετε κάθε τόσο το μαστίγιο σας. Εμείς ταπεινά πλάσματα τριχωτά κινούμαστε απατηλά υπό ήχους Michael Bolton,ανατρέχουμε σε ιερά κείμενα παπύρους σε αναμόχλευμα...No I don' t wanna know the price for dreaming.. έρημος οι συνηθισμένες επαφές γι' αυτό και και οι δικές μας οι οάσεις βράζουν ατμό μήπως κάνει μακρινή διαδρομή και φθάνει στα απύθμενα ρουθούνια σου??... οέοο

Ρε συ pasxaleas, τι του έδωσες αυτουνού εδώ?

#83077 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2015 - 23:59

Ωμο χοιρινο

stasou%2520mygdala.jpg

#83078 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2015 - 00:55

Ωμο χοιρινο

ΗΑRAM! HARAAAAAAAAAAAAAAAM!

#83079 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2015 - 06:48

Δεν φέρω καμία ευθύνη όλα τα προιόντα μου είναι φυσικά απο το φαρμακείο της φύσης στο φαρμακείο της γειτονιάς.

09pntFA.png?1

#83080 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2015 - 10:51

Δεν φέρω καμία ευθύνη όλα τα προιόντα μου είναι φυσικά απο το φαρμακείο της φύσης στο φαρμακείο της γειτονιάς.

Αν ειναι τσαμπα και φυσικο και εγω θελω

ezgif.com-resize.gif

#83081 konsantinus@

konsantinus@

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2015 - 10:56

Βλέπω εδώ είναι το ΚΑΨΙΜΙ του site. Κάντε λίγο χώρο και για μένα.

#83082 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2015 - 12:00

Χέλλο φρεντ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#83083 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2015 - 12:01

IT'S ALIVE. :OMG3:

sc5bab.jpg

#83084 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2015 - 12:03

ιτ χαζ ολγουεηζ μπιν αλαηβ κάποιος πρέπει να σου λέει τα άσχημα νέα για το γκεη μωβ θρόουνς

Δημοσιευμένη  εικόνα

#83085 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2015 - 20:17

Ωμο χοιρινο

Τί υπονοείς πουλάκι μου?? Μί ωμό χοιρινό??? αχαχαχ  ε λοιπον ένα από τα κύρια γεύματα ημέρας σήμερα ήταν κρέπα από λευκό αλεύρι με : σκόνη απ΄΄ο σοκολατενια κουρκουμπινια με κρεμα καρυδας και μελι. σχεδον πολύ νόστιμο.

Έλα να σε κεράσω καμια μερα σπανακι και κολοκυθακι και χορταράκια αναμασημένα από αγελαδίτσα  :bleh:  με μπόλικο σαλάκι μεζωικα βακτηριδιακια.

Πέρα από την πλάκα τη symphonic metal ποτέ δε τη βαρεμαι...

https://www.youtube.com/watch?v=jfy3QIJzgbc

ο πασχαλέας μου δίνει ζάναξ....

και έτσι καταλήγω να ακούω κι εγώ φωνές στον ύπνο μου σαν τον Anna Varney. .. και να παραλρώ τελικά, αυτή τη φορά όχι για rotten testicles και tentacles αλλά για οάσεις μαγικές. Αλαζόνησα την προηγούμενη φορά γιατί την όαση την σκηνοθέτησα μονάχη της..  Πού να ξέρατε πως ο LorD Leon αλλαξοπίστησε και τάχθηκε υπέρ του ανελέητου γυμνισμού..Έτσι ταβγαλε όλα και βούτηξε δυναμικά στα νερά, αφήνοντας άφωνο-βλάκα τον Lethal Mike που κοιτούσε τα πάλλευκα μήλα του ταξιδιωτικού του συντρόφου να γυρεύουν υγρό οδυρμό....Η Speed Freak κολυμπούσε δίπλα σε μια ολόδικιά της τεχνητή πισίνα με ρόφημα βανίλιας σα μοντέρνα Κλεοπάτρα.. Κι από δίπλα ο Zentsugi να κάνει αέρα στην τιμημένη, υποταγμένος ολότελα εξαιτίας της ύβρης του να αμφισβητήσει την ανεπανάληπτη. :clap:

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ