edit: Νόμιζα εκεί στην ΚΝΕ είναι κατά της αποποινικοποίησης αλλά απότι βλέπω στα μουλωχτα όλο και κάτι σκάει...
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2015 - 21:42
edit: Νόμιζα εκεί στην ΚΝΕ είναι κατά της αποποινικοποίησης αλλά απότι βλέπω στα μουλωχτα όλο και κάτι σκάει...
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2015 - 22:09
Μάγκες μιας και προλαβαίνουμε να κάνυομε ένα Κόμμα στο Τσακ μπαμ λέω να προτείνουμε Βουλευτές να μερικοί:
Kuroshaki Ichigo του Isshin
Money D. Luffy του Dragon
Yugi Moto
Αλλά δεν έχω όνομα για το κόμμα.
Πάντος έχουμε σύνθημα:
Που θα αποτελεί και ο κύριος διαπραγματευτής μας για το Eurogroup. Εφόσον αναλάβουμε την προθυπουργία.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 17 Σεπτέμβριος 2015 - 22:10
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2015 - 22:18
me today
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2015 - 22:21
Για να είμαι ειλικρινής, δεν το θέλω για μένα αλλά για ένα γνωστό που αμ δεν θέλει αγγλικούς υπότιτλους αμ δεν θέλει να κάθεται να ψάχνει ελληνικούς. Του έχω ήδη προτείνει αλλαγή ονόματος αρχείου, να κατεβάζει mpc etc etc αλλά τα θέλει όλα έτοιμα ~sighs~ Κάπου αλλού έμπαινε αλλά έχουν πέσει τα πάντα όλα και είπα να έρθω να ρωτήσω εδώ μιας και ως γνωστόν όλες οι απορίες απαντιούνται στην black hole
και πάνω που θα σου έστελνα site με οδηγίες για να τα κάνει εύκολα hardcode μόνος του..
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2015 - 08:39
Για να είμαι ειλικρινής, δεν το θέλω για μένα αλλά για ένα γνωστό που αμ δεν θέλει αγγλικούς υπότιτλους αμ δεν θέλει να κάθεται να ψάχνει ελληνικούς. Του έχω ήδη προτείνει αλλαγή ονόματος αρχείου, να κατεβάζει mpc etc etc αλλά τα θέλει όλα έτοιμα ~sighs~ Κάπου αλλού έμπαινε αλλά έχουν πέσει τα πάντα όλα και είπα να έρθω να ρωτήσω εδώ μιας και ως γνωστόν όλες οι απορίες απαντιούνται στην black hole
το να τα παιζει με bs player και να κανει ενα απλο κλικ στον υποτιτλο που του βγαζει μονο του το player δεν το θελει ουτε αυτο?
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2015 - 09:22
Μα του πρότεινα να κατεβάσει άλλο player που να φορτώνει υπότιτλους αλλά με κοίταξε λες και του είπα να πηγαίνει κάθε πρωί να φέρνει νερό από την πηγή... Θέλει site να τα κατεβάζει απευθείας. Αντιλαμβάνομαι ότι υπήρχαν κάποια αλλά έπεσαν? Πάντως σας ευχαριστώ πάρα πολύ, αν μάθετε κάτι please ένα pm?
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2015 - 10:00
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2015 - 12:54
ΥΓ: Τι μιζερια ειναι αυτη στην αθηνα...
election weekend my friend ...
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2015 - 14:25
Γενικά κάθε περίοδος εκλογών είναι ευχάριστη... Ειδικά αυτή η συνήθεια των Ελλήνων να μη ψωνίζουν σχεδόν τίποτα πέρα από τα απαραίτητα για να σώσουν λεφτά μιας και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να κλείσουν ξαφνικά οι τράπεζες και να τους πάρουν τα λεφτάκια τους που με τόσο κόπο έβαλαν στην άκρη.. Ή φυσικά να βγούνε οι κομμουνιστες και να τους τα πάρουνε μαζί με τα σπίτια και τα αμάξια τους. Ζούμε σε επικίνδυνες εποχές, εποχές εκλογών.
Αυτή τη βλακεία στον εγκέφαλο ποτέ δε τη κατάλαβα, χρόνια τώρα το ίδιο βιολί.. Ειδικά αν είσαι άτυχος και έχεις εποχιακή επιχείρηση και προκυρηχτούν εκλογές, θα πεινάσεις. Όπως το άλλο με τα όρια στην ανάληψη.. Ε φυσικά όταν το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο ζαβός είναι να βγάλει όλα του τα λεφτά από τη τράπεζα για να τα "προστατέψει" λογικό είναι να μην τον αφήσουν.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 18 Σεπτέμβριος 2015 - 14:26
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2015 - 14:27
Οι κομμουνιστικές τράπεζες μια χαρά κάνουν κατασχέσεις και τώρα, δεν χρειάζονται εκλογές.
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2015 - 14:35
Βασικά από αυτές τις εκλογές ουσιαστικά είναι τόσο σίγουρο το αποτέλεσμα που η ψηφοφορία είναι πλέον χόμπι.
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2015 - 15:25
Γεια.
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2015 - 16:17
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2015 - 17:22
Ξέρω ότι θα το μετανιώσω. Το ξέρω. Η μαζοχίστρια μέσα μου όμως θα ρωτήσει. Τί εννοείς τσαγανό?
Θέλω να σημειωθεί στα πρακτικά ότι πάλεψα μέσα μου αλλά νίκησε η περιέργεια.
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2015 - 17:49
Ξέρω ότι θα το μετανιώσω. Το ξέρω. Η μαζοχίστρια μέσα μου όμως θα ρωτήσει. Τί εννοείς τσαγανό?
Θέλω να σημειωθεί στα πρακτικά ότι πάλεψα μέσα μου αλλά νίκησε η περιέργεια.
actually .
Ο τσαγανός, κυριολεκτικά, είναι το μικρό καβουράκι χρώματος γκριζοπράσινου που συνήθως ζει στις πέτρες στα ρηχά. Είναι αεικίνητο κι έχει τη φήμη ότι είναι εφευρετικό και εφτάψυχο. Κλίνεται όπως ο αχινός.
αλλα βασικα..
Το νεύρο, η ψυχή.
Όποιος έχει τσαγανό έχει ζωντάνια, αποφασιστικότητα, θάρρος και αντοχή. Έχει άντερο και δεν εγκαταλείπει όταν βρεθεί σε ζόρι.
Όποιος δεν έχει τσαγανό είναι ράθυμος, μούχλας και κλασομπανιέρας.
via slang.gr
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 18 Σεπτέμβριος 2015 - 17:51