Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94076 replies to this topic

#83026 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 17 September 2015 - 21:42

%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%81%CE%B1-%CF

edit: Νόμιζα εκεί στην ΚΝΕ είναι κατά της αποποινικοποίησης αλλά απότι βλέπω στα μουλωχτα όλο και κάτι σκάει...

xbJ3b2w.jpeg

#83027 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 17 September 2015 - 22:09

Μάγκες μιας και προλαβαίνουμε να κάνυομε ένα Κόμμα στο Τσακ μπαμ λέω να προτείνουμε Βουλευτές να μερικοί:

Kuroshaki Ichigo του Isshin

Money D. Luffy του Dragon

Yugi Moto

Αλλά δεν έχω όνομα για το κόμμα.

Πάντος έχουμε σύνθημα:

Youtube Video

Που θα αποτελεί και ο κύριος διαπραγματευτής μας για το Eurogroup. Εφόσον αναλάβουμε την προθυπουργία.

Edited by pc_magas, 17 September 2015 - 22:10.

#83028 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 17 September 2015 - 22:18

Youtube Video

me today

#83029 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 17 September 2015 - 22:21

Για να είμαι ειλικρινής, δεν το θέλω για μένα αλλά για ένα γνωστό που αμ δεν θέλει αγγλικούς υπότιτλους αμ δεν θέλει να κάθεται να ψάχνει ελληνικούς. Του έχω ήδη προτείνει αλλαγή ονόματος αρχείου, να κατεβάζει mpc etc etc αλλά τα θέλει όλα έτοιμα ~sighs~ Κάπου αλλού έμπαινε αλλά έχουν πέσει τα πάντα όλα και είπα να έρθω να ρωτήσω εδώ μιας και ως γνωστόν όλες οι απορίες απαντιούνται στην black hole :P

και πάνω που θα σου έστελνα site με οδηγίες για να τα κάνει εύκολα hardcode μόνος του..

#83030 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 18 September 2015 - 08:39

Για να είμαι ειλικρινής, δεν το θέλω για μένα αλλά για ένα γνωστό που αμ δεν θέλει αγγλικούς υπότιτλους αμ δεν θέλει να κάθεται να ψάχνει ελληνικούς. Του έχω ήδη προτείνει αλλαγή ονόματος αρχείου, να κατεβάζει mpc etc etc αλλά τα θέλει όλα έτοιμα ~sighs~ Κάπου αλλού έμπαινε αλλά έχουν πέσει τα πάντα όλα και είπα να έρθω να ρωτήσω εδώ μιας και ως γνωστόν όλες οι απορίες απαντιούνται στην black hole :P

το να τα παιζει με bs player και να κανει ενα απλο κλικ στον υποτιτλο που του βγαζει μονο του το player δεν το θελει ουτε αυτο?

#83031 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 September 2015 - 09:22

Μα του πρότεινα να κατεβάσει άλλο player που να φορτώνει υπότιτλους αλλά με κοίταξε λες και του είπα να πηγαίνει κάθε πρωί να φέρνει νερό από την πηγή... Θέλει site να τα κατεβάζει απευθείας. Αντιλαμβάνομαι ότι υπήρχαν κάποια αλλά έπεσαν? Πάντως σας ευχαριστώ πάρα πολύ, αν μάθετε κάτι please ένα pm?

xbJ3b2w.jpeg

#83032 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 18 September 2015 - 10:00

Well το καλο με τους trackers ειναι οτι προσφερουν καλο πραμα. Πχ δε νομιζω να μπορεις να βρεις την 10η εντολη σε δημοσιο τρακερ.
ΥΓ: Τι μιζερια ειναι αυτη στην αθηνα...

ezgif.com-resize.gif

#83033 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 18 September 2015 - 12:54

ΥΓ: Τι μιζερια ειναι αυτη στην αθηνα...

election weekend my friend ...

#83034 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 18 September 2015 - 14:25

Γενικά κάθε περίοδος εκλογών είναι ευχάριστη... Ειδικά αυτή η συνήθεια των Ελλήνων να μη ψωνίζουν σχεδόν τίποτα πέρα από τα απαραίτητα για να σώσουν λεφτά μιας και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να κλείσουν ξαφνικά οι τράπεζες και να τους πάρουν τα λεφτάκια τους που με τόσο κόπο έβαλαν στην άκρη.. Ή φυσικά να βγούνε οι κομμουνιστες και να τους τα πάρουνε μαζί με τα σπίτια και τα αμάξια τους. Ζούμε σε επικίνδυνες εποχές, εποχές εκλογών.

Αυτή τη βλακεία στον εγκέφαλο ποτέ δε τη κατάλαβα, χρόνια τώρα το ίδιο βιολί.. Ειδικά αν είσαι άτυχος και έχεις εποχιακή επιχείρηση και προκυρηχτούν εκλογές, θα πεινάσεις. Όπως το άλλο με τα όρια στην ανάληψη.. Ε φυσικά όταν το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο ζαβός είναι να βγάλει όλα του τα λεφτά από τη τράπεζα για να τα "προστατέψει" λογικό είναι να μην τον αφήσουν.

Edited by Zentsugi, 18 September 2015 - 14:26.

#83035 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 18 September 2015 - 14:27

Οι κομμουνιστικές τράπεζες μια χαρά κάνουν κατασχέσεις και τώρα, δεν χρειάζονται εκλογές.

#83036 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 18 September 2015 - 14:35

Βασικά από αυτές τις εκλογές ουσιαστικά είναι τόσο σίγουρο το αποτέλεσμα που η ψηφοφορία είναι πλέον χόμπι.

phmava.php

#83037 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 18 September 2015 - 15:25

Γεια.

Youtube Video

O6rrvsU.jpg

#83038 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 18 September 2015 - 16:17

Well καλυτερα σαλονικα απο εδω και περα. In the end τσαγανό μονο πειραια και σαλονικα βρισκεις.

ezgif.com-resize.gif

#83039 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 September 2015 - 17:22

Ξέρω ότι θα το μετανιώσω. Το ξέρω. Η μαζοχίστρια μέσα μου όμως θα ρωτήσει. Τί εννοείς τσαγανό?

Θέλω να σημειωθεί στα πρακτικά ότι πάλεψα μέσα μου αλλά νίκησε η περιέργεια.

xbJ3b2w.jpeg

#83040 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 18 September 2015 - 17:49

Ξέρω ότι θα το μετανιώσω. Το ξέρω. Η μαζοχίστρια μέσα μου όμως θα ρωτήσει. Τί εννοείς τσαγανό?

Θέλω να σημειωθεί στα πρακτικά ότι πάλεψα μέσα μου αλλά νίκησε η περιέργεια.

actually .

Ο τσαγανός, κυριολεκτικά, είναι το μικρό καβουράκι χρώματος γκριζοπράσινου που συνήθως ζει στις πέτρες στα ρηχά. Είναι αεικίνητο κι έχει τη φήμη ότι είναι εφευρετικό και εφτάψυχο. Κλίνεται όπως ο αχινός.  f9930fc8f99675d73459-1428190210.jpg

αλλα βασικα..

Το νεύρο, η ψυχή.

Όποιος έχει τσαγανό έχει ζωντάνια, αποφασιστικότητα, θάρρος και αντοχή. Έχει άντερο και δεν εγκαταλείπει όταν βρεθεί σε ζόρι.

Όποιος δεν έχει τσαγανό είναι ράθυμος, μούχλας και κλασομπανιέρας.

via slang.gr

:mafia:  :mafia:

Edited by vectrapearl, 18 September 2015 - 17:51.